- Konu Sahibi narantikibi
-
Eki Görüntüle 933220
Merhaba ben bu gelinliği çok beğendim Zeynep Ürgün'e özel Oscar De Lea Renta tarafından dikilmiş.
Öncelikle bu gelinlik sizin gözünüzde güzel mi ?
Bir de tıpa tıp zaten aynısı olmaz ama dikim olduğunda ne kadara mal olur ? Bu formda durur mu yoksa gelinliğin asıl havası gider mi ?
Bilgi sahibi olan herkesten dikim hakkında diğer arkadaşlardan ise gelinlik güzel mi onun hakkında fikir almak istiyorum.Gelinlikle ilgili bilgisinin olduğuna inandığım minenesten de cevap bekliyorum umarım görür de cevap verirsin :)
aslında beli bu şekil olan diğer gelinliklere baktım da biraz daha ince büzgü verilirse güzel duruyor ya fiziğim iyi güzel taşıyacağımı düşünüyorum güvendiğim yerlerde var tabi benzer kumaşı bulursak :)
Teşekkürler yorum için :)
Göğüsdekoltesinden emin değili ama etek kısmı hoş umarım istediğin gibi olur mutluluklar :)
umarım istediğin gelinliği giyersin mutluluklar canım
göğüs kısmını bu kadar açık giyemem zaten olursa göğüs kısmında ayarlamalar mutlaka yapacağız evet etek kısmı bir başka güzel teşekkürler :)
Bencede canım göğüs kısmını düzeltmen gerekiyor inş gönlünceolur .
inşallah canım güzel dileklerin için sağol :)
canım ben bu koleksiyonu ii biliyorum diyatlarıda çok ucuk!dikim için bi kaç yerlede görüştüm istanbulda ama kimse aynısı olucanın garantisini veremio malesef
bence çok hoş favorilerimden
evet aynısı olmayacağını bende biliyorum ama çok güzel diğer gelinlikleri şuan hiç gözüm görmüyor desem yeridir ama yinede böyle buna benzer hoş bir gelinlik çıkmaz mı ya ? :)
Benimde favoriimm
sen hangi şehirdesin hayatım istanbuldaysan işin daha kolay bir sürü ii yer vardır.ben antalyadayım mesla dikim için istanbula gitcem dur benim beğendiğim modelleride atım:)))
sen hangi şehirdesin hayatım istanbuldaysan işin daha kolay bir sürü ii yer vardır.ben antalyadayım mesla dikim için istanbula gitcem dur benim beğendiğim modelleride atım:)))
çok hoşmuş gerçekten ama ben straplez istemiyorum askılı olarakta en çok gösterdiğim gelinliği beğendim diğerleri hoşuma gitmiyor bir de şu modeli sevdim tabi göğüs kısmı biraz kapatılmalı ve belindeki kurdele kalkmalı Eki Görüntüle 939719
etek güzel ama kır düğününde bu gelinlik daha hoş olur salonda çok rahat edemzsin..
ayrıca bunu taşıman için göğüslerinide müsait olması lazım
buna yakınları üstünde dene yani dekolte olarak sonra diktir derim ben çünkü bütün gelinlikler güzel ama önemli olan bize yakışması...
mesela ben çok gelinlikçi gezdim ta ki bir yere girdim hiç aklımda olmayan bir modeli denettirdi bana gelinlikçi o kadar yakıştıki kesinlikle bu dedim diyeceğim o ki takılıp kalma önemli olan işte bu bana yakıştı demen...ve de gelinlikçilerin tavsiyesini dinle vücuduna göre onlar daha iyi karar verir
aslında bende hiç straplez düşünmemiştim ama gönderdiğim modeli çok beğendm ama kararlar değişbelir:)
bu modelde çok güzelmiş ben kilo vermeden önce hep bu tarzlara bakıyodum askılı olarak şimdi epey zayıfladım ondan straplezlere yöneldm biraz:)
anladım canım benim kilo sıkıntım yok ama üstü straplez olunca açık geldiğinden bana bende rahat edemeyeceğimi düşünerek bu tarzlara bakmayı düşünüyorum :)
Gönlümüze göre olur inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?