- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
- Konu Sahibi narantikibi
-
İlk olarak farklı bir model ben beğendimeteği çok eğlenceli, havalı ikinci olarak eğer vücuduna yakışacağını düşünüyorsan ve güzel dikilirse muhteşem olur
Ben internette haber olarak okuduğum için öyle yazıyordu yanlış yazmışlar sanırım :)Merhaba,
Ben pek kabarık gelinlik seven biri değilim ama bu gelinliği beğenmişimdir. Gelinlik bu geline özel değil 2009 koleksiyonunda. Bizimkiler biraz büyük tarlatan giydirmis, orijinali sanırım
Dikimi basit bir model. Belde pileleri olan tam daire koş bir etek yapacaklar. Kumaş yumuşak değil, dik duran bir kumaş gibi. Olmadı altına Kom tül koyarlar.
Lakin bunun gibi bir kumaş pek görmedim. Bizde bulunabilecek en yakın gördüğüm şu:
Böyle bir gelinlik en az bir 2500 tl tutar sanırım...
gelinlikte kabarık eteği sevdiğim için belki
ben çok beğendim.
ama eteğinin kumaşını birebir bulamayabilirsin.
benzerleri oalbili.r
Eteğini çok beğendim ama daha az kabarık şekilde benim gözüme daha güzel gözüktü. Ama diktirecekseniz aynı havayı yakalamak zor gibi geldi açıkçası. Mutluluklar dilerim.
cok şık, tebrik ederim
Çok güzel bir model çok hoşuma gitdi
eteğini çok begendim lakin üst kısmı bana göre vasat kalmış tamamen aynısını değilde belki birkaç yeriyle oynayarak çok hoş bir model olacagı kanısındayım
mesela ne gibi değişiklikler ? :)
işin eğli değilim gelinliğin alt kısmı muhteşemken üst kısmı beni rahatsız etti yani belki üstü biraz daha sade olsa daha hoş olurmuş gibi geldi ama tabiki canım bu zevk meselesi ne giyersen giy o gün en güzel sen olacaksın nasılsa.. hersey gonlunce olsun :)
aslında beni düşündüren bel kısmı yoksa üstte göğüs kısmı beni rahatsız etmedi daha oturtulduğunda göğüs kısmı daha geri planda kalır diye düşünüyorum fakat o bel kısmına çözüm bulamadım
fiziğin güzelse ve diktirecegin kişi işinin ehli biriyse bel kısmında sıkıntı yasayacagını düşünmüyorum. belki oturtulursa gogus kısmı hoş durabilir ama bu haliyle beni etkilemedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?