Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benden sana tavsiye beğendiysen al bitsin. Çünkü herkesin zevki, gelinlik üzerine görüşü farklıdır. Burda gelen yorumlar aklını karıştırabilir. Ben mesela prenses modeli seviyorum. Başkası başka modeldir. Karıştırma aklını derimMerhaba,
begendigim modeli nasil buldunuz kizlar? Istanbul'da iyi bir modaevinde bire bir diktirme
sansim var mi acaba?
Bence de gelinlikler A kesim ya da prenses modeli olmalı tabi ki bu benim fikrim :) ama bunun pembesini ya da su yeşilini kınama ben bile yaptırabilirim :)Ben beğenmedim bu gelinlik değil bence abiye elbise
Tabi Zevkler renkler tartışılmaz bu benim fikrim
Kına için olabilir tabiki ama gelinlik olmaz bence yaBence de gelinlikler A kesim ya da prenses modeli olmalı tabi ki bu benim fikrim :) ama bunun pembesini ya da su yeşilini kınama ben bile yaptırabilirim :)
Katılıyorum katalogdan bakınca adeta çarpıldığınız modeliGiymeden diktirmeyin, vitrinde son derece güzel olan elbise üzerinizde çok vasat durabiliyor, istediğiniz gibi olmazsa ağlarsınız bol bol... Uzun kuyruk düşünürseniz takip çıkarmalı düşünün, bende nişanlığımı Balık uzun kuyruklu aldım, oynarken kimse yaklaşamadı yanıma her an düşme tehlikem vardı, üstüne basılmaktan tarlatanı kırıldı, çok bayılarak almıştım ama o gün ne kadar zorlandığımı anlatamam, halay çekemiyorsunuz, kimse karşınıza geçip oynayamıyor falan....
Aynen öyle canım, arkadaşım diktirdi iyi güzel falan derken kadınla arasında iletişimsizlik olmuş kadın prensesi belden değil kalçadan vermiş mecbur beğenmesede giydi arkadaş .Katılıyorum katalogdan bakınca adeta çarpıldığınız modeli
iğrenç ötesi farklı bişeye dönüştürebiliyor bazı moda evleri