Beenmediiniz popler parfmler ?

benim kara listem;hypnotic poison ,jadore,coco mademoiselle,kenzo flower, candy,eden,davidoff cool water,chanel 5 ,lancome magie noire, dkyn delicious, armani addict ,guerlain idylle,,chanel chance

benim kara listem;hypnotic poison ,jadore,coco mademoiselle,kenzo flower, candy,eden,davidoff cool water,chanel 5 ,lancome magie noire, dkyn delicious, armani addict ,guerlain idylle,,chanel chance

gucci rush,miracle bunları da ben ilave edeyim artık milletin üstünde bu kokuları duymaktan fenalık geldi..

parfümün zevk meselesi olduğunu biliyorum.damak zevki gibi bir şey.bunu kabul etsek de zaman zaman hepimiz ' aa ! nasıl yiyiyorlar o şeyi !' dediğimiz gibi .' öö ! nasıl sürüyorlar bu parfümü ! 'demişizdir. kara listemde beni boğan,, nur topu gibi baş ağrılarına sebep olan kokuları yazmıştım.bir de gri liste uydurdum.
- lolita lempaticka yarım saat içinde güzelleşen güzel bir parfüm aslında ama riskli de çünkü çok az tende uyum sağlıyor bana göre,
-light blue , miracle kötü parfüm değiller ama o kadar çok kullanan var ki sıradanlaştılar.
-gucci rush : yorucu.guccinin çok daha güzel parfümleri var halbuki

bu dkny yeşil elma kokusunu ixoradan aldım ilk açılışı süper cok hoş taze meyve gibi ama sonralara doğru çok ekşi kokuo ve hiç güzel olmuyo yani koku bi tuhaf oluo hiç sevmedim orta noktasını :S

dkny be delicious çok sıradan geldi.Red delicious u denedim.İlk açılışı çok ağırdı.Böğürtlen sanırım.tam anlayamadım nasıl bir parfüm...

burberry çok ağır. hiç güzel diil. birde kenzo :umursamaz:
15 yıldır burberry kulllanırım yeni tanıştıklarım sorar harika nedir bu koku diye. tanıyanlar ve ailemde dışarda birinde koklasalar ben hemen akıllarına geliyorum . öyle söylüyorlar acaba size gitmemiş olabilirmi?

Hypnotic Poison Iyyyyyk.Kusasım Geliyor Bu Kokuyu Alınca =S

Chanel Chance. < Odun Odun İşte. Allah'ım Herkes Mi Bundan Kullanır.
Çok İtici Geliyor Bana. Odun

Herkes genelde benzer kokuları sevmemiş.Ben de Burberry'nin tüm bayan kokularından nefret ediyorum...Ayrıca dün lady million aldım,o da en çok satan ve ödüllü parfümlerden ancak o da bana ağır geldi,doğrusu sevemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…