• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beenmediiniz popler parfmler ?

[FONT=Verdana,Arial,Tahoma,Calibri,Geneva,sans-serif]gucci rush ve hypnotic poisondan nefret ediyorum midemi bulandırıyor ama angel ı çok seviyorum ben kızlar bayılıyorum çok bilindik ve klasik bir koku ama çok çekici ve güzel geliyor bana [/FONT]:91:

Son düzenleme:
Ay bu formu okuyunca kalbim sıkıştı:)) Benim cici parfümlerime kötü demiş herkes aşkolsun sizeeee :59:

avon wish of love,purblanca,perceıve,bali bliss,celebre..... hepsii cok hafif ve cocuksu parfumlerr meyvelı,cıceklı falann gıck gıck :47: hıcc kalıcıı değıllerr nefrt edıorumm avondan!! kesınlıklee doldrma parfumlerr daha kalıcıı :63:

Hanımlar sizlerle çok önemli birşey paylaşmak istiyorum. Tam üç kez deneyip sonunda emin olduğum bir konudur bu. Ve inanın hiç şüphem yok. ıstiklal caddesindeki TEKıN ACAR'dan 3 kez parfüm aldım. 3. ye kadar hep bana öyle geldi yada koku bana gitmedi herhalde dedim. Amaaaa en son yıllardır kullandığım parfümü alıp da yine aynı sorunu yaşayınca artık pessss dedim yaneee. Adamlar bence resssmen sahte parfüm satıyorlar. Orjinal parfüm alıyorsunuz ve 2 saate sonra koku namına birşey kalmıyor. Ben buğday tenli olmam nedeni ile her zaman eu de parfum kullanırım. Bilen bilir eu de parfum en yogunudur. Buna rağmen yok yani yok ressmen adam kaıklıyorlar. Yazıklar olsun ve de haram zıkkım olsun diyorum. Bu en sonuncu vakkadan sonra gidemedim ama oraya gidip iyi bir olay çıkarmayı düşünüyorum. Ve bunu herkese anlatıyorum. anlatmaya da devam edicem. :kızgın:

kesinlikle katılıyorum
bende tekin acardan çok beğenerek lancome hypnose almıştım
hoş tenimde beğenmedim tütün kolonyası gibi gelmişti ben başkasına vermiştim ama
gerçekten hiç kalıcı değildi
bi de eşime bir araba laf anlatmak zorunda kalmıştım
bu orjinal parfüm paranı çöpe atmazsın diye....
sonra rezil oldum eşime
şimdi eşimin yanında parfüm alamıyorum onların yüzünden
:47: :47: :47:

burberry london başta beğenirdim ama şimdi ağır geliyor. chanel allure var az kaldı bitirdim ama ağır o da ama yine de hoş
bvlgari omnie green jade bu da gereksiz bi parfümdü.
gucci flora çok temiz bi koku
çok fazla bilmem pahalı parfümlerin kokularını. ck euphoria almak istiyorum ama deniycem tekrar .geçen sıktım montuma gelmiş hala kokuyor. güzel bi koku fakat ağır gibi yani bu da başımı ağrıtabilir.

Son düzenleme:
POİSONNN
sıkmayın artık şu kokuyu 10 metre öteden parfüm kokusu geliyor çok ama çok rüküşşşş...

oh be söyledim rahatladım...

Back