Beenmediiniz popler parfmler ?

avonun FAR AWAY adlı sinek ilacı-benzin gibi kokan ürünü.Tresel kullandım güzel ama FAR AWAY kusturucu malesef

Hypnotik

bu kadar itici, mide bulandirici bi koku olamaz.
kokuyada sinir oluyorum, sürenlerede.
Insanlari bu kadar rahatsiz etmeye haklari yok bence,
bide yazin sürenler var, resmen eziyet ayni ortamda bulunanlar icin

Hypnotik

bu kadar itici, mide bulandirici bi koku olamaz.
kokuyada sinir oluyorum, sürenlerede.
Insanlari bu kadar rahatsiz etmeye haklari yok bence,
bide yazin sürenler var, resmen eziyet ayni ortamda bulunanlar icin

Aynen canim, hic sevmiyorum bu kokuyu.üstelik sevmeye calistim ama olmuyor :)
Bu tercihimiz de ayni, pes diyorum artik ben ve susuyorum

Kızlar beğenmiyor olabilirsiniz ama anlamıyorum bu nefret ne bazı parfümlere karşı?
Yok sıkandan da nefret ederim filan.
Ayıp oluyor lütfen kelimelerinizi daha dikkatli seçin.

Benim beğenmediğim parfüm ise Secret Fantasy.Hediye olarak gelmişti ama bitürlü ısınamadım.Koku hoş aslında ama kalıcı olmadı bende.

Bunun dışında annem uzun süre c.k efora kullandı pek sevemedim nedense.Gerçi annem yakıştırıyor kendine hatta özleşti onunla ama bende birtürlü güzel durmadı
,
Hypnotic Poison kullanıyorum ben,memnunum yakıştığı da söyleniyor

kara listem felan diye yazmışsınız davidoff u ama bi parfüm olarak beğenmiyorsunuzdur belki bunu kabul edebilirim. ancak kokusu bana kesinlikle bir okyanustaymışımcasına ferahlık vriyor yani çevremdeki herkes de bunu söylüyor bu parfüm için .kullanmıyorum ama kötü diyenleri de anlayamadım açıkcası :)

En başta Gucci Rush - çok berbat bir koku.
Hypnotic Poison - gerçeği güzel sanırım, tam emin değilim ama açık olanı cidden iğrenç.
Burberry - hiç sevemedim.
Chanel Chance -

Şimdilik aklıma gelenler bu kadar.

Lancome- Hypnose

Adini cok duydugumdan, almak umuduyla gittim. Yok,, kac kere kokladim, denedim, begenemedim.

be delicious-ki bu kadar iğrencini hiiçç koklamadım daha önce
hypnose
amor amor
burberyy clasic
lolita lempicka
naomi campel

lolita lempicka!!!! aman tanrım okadar ağır ki. bendede ağır kokulara karşı hassiyet başladı sanırım. herkes beğenmiş diye kokusuna bakmadan sipariş verip aldım. Bir köşede duruyor.

ohooo hangibirini saymalıyım bilmiyorum. En kötüsü,hypnotic poison!!!!!!!!!! kısacası herkesin beğendiği ayyy bayılıyoruaaaammmm dediği ismini çok duyduğunuz özel olmayan tüm kokular iğrençtir bence.

chanel no5 ve coco matmazel:2:

ben ki ağır parfümleri severim kusasım geldi.sevgilime koklattım marilyn monroe bu parfümü kullanıyomuş dedim. "bu ne yaaa bayramda el öptürürkenmi sıkıyomuş bildiğin tütün bu" dedi

kesinlikle katılıyorum sana tütün kolonyası bile daha hafif kalır chanel no5 in yanında

hypnotic poison...
çok müdavimi var biliyorum ama kullananların arkasında koku bulutu bırakması ve tüm odayı doldurması başımı ağrıtıyor.. gerçekten poison galiba diyorum.
çok sevdiğim bir arkadaşımı da hypnotic poison'sız düşünemiyorum.. galiba bu koku bir tek ona yakışıyor :)

chanel chance (anlam veremediğim çirkin bir koku)
burbery weekend (bayık bir koku insanın başını ağrıtıyor)
candy (çokkkk iğrençç hiç tatlı bi koku olduğunu falan düşünmüyorum deli gibi ağır)
britney spears midnight fantasy aslında güzl ama günlük kullanıma hiç uygun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…