- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Bayanlar; en çok tercih edilen parfümler arasinda kokusunu iğrenç bulduğunuz parfümler varmı ?
lolita lempicka!!!! aman tanrım okadar ağır ki. bendede ağır kokulara karşı hassiyet başladı sanırım. herkes beğenmiş diye kokusuna bakmadan sipariş verip aldım. Bir köşede duruyor.
COCO MADEMOİSELLE iğrenç ötesii nasıl beğeniyorlar bu parfümü şaşıyorum doğrusu küff gibi kokuyor bildiğin
ARMANİ CODE bir türlü ısınamadım böyle tatlı tatlı vanilya şekerli şekerli iç bayıyor yani hiç çekici değill
ESCADA MAGNETİSM buram buram yanık şeker kokusu
ISSEY MİYAKE ilk sıktığımda kusacağım gelmişti, bayık bayık ekşi kokukor
LANCOME POEM tünün kolonyası gibi hatta onu sıkın daha iyidir
PARFÜMLERE O KADAR PARA VERİYORUZ O PARAYA DEĞEN O KADAR AZ Kİ UÇUP GİTMESİ Bİ YANA KÖTÜ KOKUYOR YA İYİSİNİ BULMAK ÇOK ZOR
tüm chanel kokuları kötü,bilemiyorum bana hitap etmiyor hiçbiri.isimleri de bir garip no 5 no 19 falan,,ne bu ya,007 james bond filmi gibi
Hanımlar sizlerle çok önemli birşey paylaşmak istiyorum. Tam üç kez deneyip sonunda emin olduğum bir konudur bu. Ve inanın hiç şüphem yok. ıstiklal caddesindeki TEKıN ACAR'dan 3 kez parfüm aldım. 3. ye kadar hep bana öyle geldi yada koku bana gitmedi herhalde dedim. Amaaaa en son yıllardır kullandığım parfümü alıp da yine aynı sorunu yaşayınca artık pessss dedim yaneee. Adamlar bence resssmen sahte parfüm satıyorlar. Orjinal parfüm alıyorsunuz ve 2 saate sonra koku namına birşey kalmıyor. Ben buğday tenli olmam nedeni ile her zaman eu de parfum kullanırım. Bilen bilir eu de parfum en yogunudur. Buna rağmen yok yani yok ressmen adam kaıklıyorlar. Yazıklar olsun ve de haram zıkkım olsun diyorum. Bu en sonuncu vakkadan sonra gidemedim ama oraya gidip iyi bir olay çıkarmayı düşünüyorum. Ve bunu herkese anlatıyorum. anlatmaya da devam edicem.
Bunun bi benzerine ben de şahit oldum arkadaşım.Tekin Acar mağazalarının birinde 2 ayrı zaman da 2 ayrı parfüm denedim ve daha önceden kokularını bildiğim parfümlerdi.Resmen göz göre göre sahte ürün satıyorlar.Ben de yuhhh demiştim hatta.Ne desen haklısın,haram olsun bunlar gibilereklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?