Beenmediiniz popler parfmler ?

Benim hiç bi kokuya kötü deme hakkım yok. Yalnızca hangi parfümlerin bende kötü etki bıraktığını yazabilirim. Hypnotic poison, koku güzeldi ama hapşurtuyodu o yüzden kullanamadım. Baharatlı olduğu için olsa gerek burnumu kaşındırıyodu. Ck euphoria da çok keskin geldi. Nina ricci nina da burnuma pek hitap etmedi açıkçası.. Açıkçası şu ana kadar burnuma hoş gelen bi britney fantasy ve cacharel noa oldu..

tüm chanel kokuları kötü,bilemiyorum bana hitap etmiyor hiçbiri.isimleri de bir garip no 5 no 19 falan,,ne bu ya,007 james bond filmi gibi

bunlar yslnızca senin fikirlerin.. başkası sevebilir vede kullanabilir

tüm chanel kokuları kötü,bilemiyorum bana hitap etmiyor hiçbiri.isimleri de bir garip no 5 no 19 falan,,ne bu ya,007 james bond filmi gibi

sana yakışmıyor demekki.. yakışanda harika durur chanel kokuları.. o sayılarında birer anlamı var zaten..

İstanbul'dakini bilmem ama Ankara - Bakanlıklar' dakinden ben memnunum, Atatürk Bulvarındaki.
Orada çalışanlara da çok üzülüyorum, o kadar parfüm kokusu içinde, ben bayılacak gibi oluyorum yarım saatte, onlar bütün gün orada. Hele bu sıcaklarda...
Ayrıca çalışanları da çok çıtı pıtı, sevimli, tatlı ve ilgili.

Bu arada Hipnotic Poison hiç sevmiyorum. Vaktinde orjinaline o kadar para bayılmıştım öğrenci halimle, hep çevrem yanılttı, sonra zararına başkasına satana kadar da çok uğraştım. Hele bazen yolda otobüste derslerde sahtesini kullanana rastlıyorum. Üstüme böcek ilacı sıkılmış gibi bütün gün midem bir inip bir kalkıyor. O bayıcı koku, tam da adı gibi hipnotik zehir.

kenzo flowers ve amor amor he bir de adını bilmediğim iğrenç bir koku var sokakta 10 kişiden mtlaka en az 4 ü sıkıyor böle şekerli bişy vallahi bıktım ondan ıyyyk artık duyunca kusasım geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…