- 11 Mayıs 2018
- 28
- 13
- 36
- 26
- Konu Sahibi berfinbilgen
-
Hyptonic Poison
Burberry Classic
Lancome Hypnose
Angel
Tom Ford Black Orchid
deneyip sevmediğim kokular
Dedemin hac esansını tek geçerimBayanlar; en çok tercih edilen parfümler arasinda kokusunu iğrenç bulduğunuz parfümler varmı ?
Dedemin hac esansını tek geçerimGeçtiği yeri kokusuyla yıkıyor
Benim babamda haci esansi kullanir ama babaminki cok hafif kokusu boyle sakiz gibi bayramda elini open cocuklar babama hep amca cok guzel kokuyosun derler bende cok severim babamin kokusunuDedemin hac esansını tek geçerimGeçtiği yeri kokusuyla yıkıyor
Benim begenmedigim tek bi parfum var su hayatta lady million.! Yani niye bilmiyorum bi acayip kokuyo tarif bile edemiyorum ama kokusunu aldigim zaman uzaklasiyorum solumak istemiyorum bu kokuyu bunu farkettim.. garip bi sekilde itici geliyo bana.. igrenc demiyim ama garip bi kokusu var..Benim begenmedigim parfum yok vallahi.. ruh halime gore degisir bazen ciceksi kokmak isterim bazen vanilyali bazende pudrali.. begenmediginiz parfumlere bakiyorum cogununda kokusunu biliyorum hepside miss gibi kokular.. igrenc demissiniz anlam veremedim
Kuzum surrenderin erkek parfümüde var bayan olanıyla şişe tasarımları bile aynı ayırt etmek çok zor acaba sen erkek parfümünümü aldınAvon surrender..
Trendyol yorumlarına kanıp satın aldım sonuc fiyasko tamamiyle erkek parfümü gibi maskülen bir kokusu var
Canım hayır bayan olanını aldığımdan eminim. İlk sıktığımda baya maskülen koktu. Yarım saat sonra yumuşuyor kokusuKuzum surrenderin erkek parfümüde var bayan olanıyla şişe tasarımları bile aynı ayırt etmek çok zor acaba sen erkek parfümünümü aldıngerçi evet biraz maskulenlik vardır surrender da ama baharatlı bi kokudur sendeki baharatlı kokuyormu? erkek olanı nasıl kokuyor bilmiyorum ben katalogunda bileğimi kağıda sürüp öyle bakmıştım surrenderin bayan koksuna hafif maskulen ama baharatlı gelmişti bana tamamen erkek parfümü gibi gelmemişti eğer öyleyse iyiki almamışım wish of lovela bunun arasında kalmıştım tam emin olamadığım için bildiğimden şaşmayıp wisf of aldım bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?