• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşlar merhaba uzun süredir siteyi takip ediyorum..

epilixirden numune talebinde bulundum şöyle bir mail aldım..bilgilendirirseniz sevinirim..teşekkürler şimdiden..

Merhaba,

Deneme urunlerimizi kadin forumlarindaki deneme gruplarina veriyoruz.Bu gruplardan birine katilma sansiniz olursa size de memnuniyetle gondeririz.Su anda en aktif deneme grubu kadinlarkulubu.com adresindeki grup.Ilk grup nihai yorumlarini verdiginde ikinci grup duzenlenecek,lutfen takip ediniz.

Her turlu soru ve oneriniz icin lutfen bize yazin.
Ilginize tesekkurler,
Saglikla kalin.

evet canım bu sitede de kıl tüy sorunu ile ilgili başlık var orada da mesela 10 kişiyi seçiyorlar onlara denetiyorlar ürünleri, özel olarak evlere numune gönderimleri yokmuş
ondan bahsediyor

evet canım bu sitede de kıl tüy sorunu ile ilgili başlık var orada da mesela 10 kişiyi seçiyorlar onlara denetiyorlar ürünleri, özel olarak evlere numune gönderimleri yokmuş
ondan bahsediyor

ewt cnm ben o gruptanım 30 kisilik bi grup topigi war zaten

prenses merhaba geçmiş konularda avon ile ilgili kısmı okudum.sana msj yazmaya çalıştım olmadı. burda bilgilendirirmisin
sen ilgileniyrmuşsun
kargo ücreti
ürün adeti falnn?

ixoradan kargom gelmiş kızlar evde olmadığım için alamadım bakim yarın alırsam bende koyarım foto :)

dermo cos dan az önce geldi arkadaslar
2 adet bioxcin şampuan (6ml)
2 ad. bioder tüy azaltıcı krem (2ml)
2 ad. deracine derin kırışıklara karşı krem (3ml)
2 ad. deracine selülit kremi (5ml)

hepsi küçük numune poşetinde gönderildi.
Yurtiçi kargo ile geldi ve kargo ücreti yok.

magnumdan bir kutu dondurma kazandım :)
içinde 20 adet duble çikolatalı dondurma vardı afiyetle yedik :)
bir sürü numune geldi şimdiye kadar :)
zayıflama hapı kazanmıştım yine geçen aylarda o da geldi..
dünde 350.000 değerinde blandır seti kazandım bir yarışmadan 1. oldum :)
birde bir yerden krem seti kazanmışım :)
yakında gelir :)

ixoradan kargomu aldım 5 bayan 3 erkek parfümü 5 tanede salyangoz kremi göndermişler

Back