Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slm kızlarrrrrrrrr benim harıbom hala gelmediiiii 12 kasımda kazanmıştım ama hala tık yokkk acaba hangi kargoyla geliyooooo :26:

bu topik süpermiş yaa =)bende katıldım kızlar aranıza denedimbiliyoruma üye oldum şimd ve anketlere katılmaya başladım neler yolluyorlar ve ne kadar zamanda?

evet kızlar ya denedimbiliyoruma bende dün katıldım bütün anketleri doldurdum ne zamana yolluyorlar bir şeyleri ki

aa geldl demek sevindimm :))

mail attım sitelerinden 3 nünde. geri mail geldidün . adresinizi nufüs bilgilerinizi tam yazın diye. yazdım. bugün yurtiçi kargoyla geldi.

bıbolasa mail attın mumune istediğime dair.
2 gün sonra mail attılar aşağıdaki bilgileri gönderdiğiniz takdirde gönderim yapılacaktır dediler.
saç tipi
cilt tippi adres tel falan istediler.
kargo parası ödemedim onlara ait.. :)))):82:

denedim biliyorum öyle her anket doldurana yollucak die bişi yok nezaman yollamaya baslar sözü yanlıs o bakımdan bazen kampanya oluyor ozaman yolluyor herkese

teşekkür ederim canım henüz gelmedi gelsin resim eklicem

awon anew ürün serilerinden numune gönderiyor sitede de reklamı çıkıyor hatta, gençlik sırrım diye bir site..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…