Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
enteresan açıkçası hemen mail at nasıl oluyormuş bu hem kazandın hem kazanamadın? madem kazandın o davetiyeyi alman lazım yoğun taleple senin ne alakan var?

Ben de anlamadım herhalde 10 kişilik yer için 100 kişiye davetiye gönderdiler. Zaten 8 inde mail göndermişler 9'unda cevap vermen gerekiyor 10'unda da gala. insanlar gelemesin diye yapılmış gibi

vividentturkiye @ info . net adresine mail atana vivedent sakız geliyomus 6 tanecikkkk şaka gibi ben atmadım ama isteyen atsın kızlarrrr

KIZLAR LİPTONDA yarışma var
fotoğraf makinesi hediye var
liptonlu bir foto ekliyorsun
en çok beğeni alan kişi ama
malesef katıldımda burdan link veremiyorumki oy istiyim

ay bana needen fikri mühimden birşey gelmedi yaaaaaa :/
yeni üye oldum diyemi
napıyorus bi sitede arkadaşlar biri
anlatabilirmi?????
ne rimel ne colgate nede avon yok yokk lotusumda yok anamm ne bahtım kapalı

çok saçmaaa

valla ben de üyeyim fikrimühime baan da davetler geliyo ama benim içim nedense ısınmadı o siteye.ne kadar ayıp sen hem kazandın de hem de ödülü verme çok ayıp çok!!!

vividentturkiye @ info . net adresine mail atana vivedent sakız geliyomus 6 tanecikkkk şaka gibi ben atmadım ama isteyen atsın numune istiyorum dieeee

Bende kazandım tatlım bana davetiyesi de geldi..Ben gidemeyeceğim için arkadaşım adına kayıt yaptırdım bugün gitti. Çok beğenmiş filmi... Ama FM nin bu yaptığı ayıp gerçekten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…