Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar ya ben de şaşırdım hiç şanslı değildim oysa buraya takıla takıla şansım açıldı:)
emzuh cnm markaların iletişim kısmına numune istediğini belirtip adres yazıyorsun onlar sana gönderiyor ama hepsi değil tabi önceki sf.lara bak istersen orda gönderen markalar yazıyor
bide bayram geldi kıyafet lazım burda beğendiğim bişi bulamadım fiyatı uygun olan giyim alış veriş sitesi bilen varsa rica etsem söylermisiniz
kızlar beni voiladan aradılar saç boyası kazanmışım 250. üye olana veriyorlarmış:)
kızlar beni voiladan aradılar saç boyası kazanmışım 250. üye olana veriyorlarmış:)
tatlım ; markafoni , limango , trendyol , vip dukkan bunlar şuan aklıma gelenler..davet yoluyla üye oluyorsun.. günlük çıkan indirim fırsatlarıyla ünlü markalara çok ucuz fiyatlrsa sahip olma imkanı sunuyorlar..
drynight mı neydi sanırımnerden tatlım banada geldi
bir bebek banada söyleee
FikriMühim-Türkiye'nin ilk ağızdan ağıza pazarlama ajansı - Giriş
Kızlar üye olup bu kampanyaya katılın.
1 adet nesfit,1 adet nesfit kasesi
1 adet oto kokusu bişey daha yolluyorlardı ama unuttum.
tşkler kampanya için
ama fikri mühim geçmiş:)
ne zmn geldiii cnm bana gelmedi yeni mi?drynight mı neydi sanırım
burdan bana davet geldi bende cevapladım kargoya vereceğiz demişler
fikrimühimden vazelin daveti geldi bakın maillerinize kızlar vazelin yollucaklarmıs kabul ettim