• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
enteresan açıkçası hemen mail at nasıl oluyormuş bu hem kazandın hem kazanamadın? madem kazandın o davetiyeyi alman lazım yoğun taleple senin ne alakan var?

Ben de anlamadım herhalde 10 kişilik yer için 100 kişiye davetiye gönderdiler. Zaten 8 inde mail göndermişler 9'unda cevap vermen gerekiyor 10'unda da gala. insanlar gelemesin diye yapılmış gibi:19:

vividentturkiye @ info . net adresine mail atana vivedent sakız geliyomus 6 tanecikkkk:D şaka gibi ben atmadım ama isteyen atsın kızlarrrr

KIZLAR LİPTONDA yarışma var
fotoğraf makinesi hediye var
liptonlu bir foto ekliyorsun
en çok beğeni alan kişi ama
malesef katıldımda burdan link veremiyorumki oy istiyim(:

ay bana needen fikri mühimden birşey gelmedi yaaaaaa :/
yeni üye oldum diyemi
napıyorus bi sitede arkadaşlar biri
anlatabilirmi?????
ne rimel ne colgate nede avon yok yokk lotusumda yok anamm ne bahtım kapalı:9::9:

Hediyefuarı'ından çok özel bir kampanya.

Sitemize üye olan her 50. kişiye çok özel bir hediye. tek yapmanız gereken sisteme üyelik işleminizi tamamlamak. kampanya katılım koşullarına sitemizin kampanya haberleri bölümünden ulaşabilirsiniz.
Hediye Fuarı - www.hediyefuari.net
:72: :72:
Fikri mühim canımı çok sıktı kızlar. Kader değiştirilebilir mi kampanyasından Prensesin uykusu filmine gala davetiyesi kazandım ama aradığımda yoğun talep olduğunu yer kalmadığını söylediler
mailime gelen davetiye bu şekilde

FİKRİMÜHİM - Türkiye'nin ilk ağızdan ağıza pazarlama hareketi

cevap olarakta böyle birşey yazmışlar. Salı 12 den önce bütün yerler dolmuş

Merhabalar,

Galamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkürler,
Üzülerek belirtmek isterim ki film gösterimimiz için yerlerimiz dolmuştur.

Başka bir Mühim organisazyonda görüşmek dileğiyle

böyle şaçma bir şey duydunuz mu???

çok saçmaaa :47:

valla ben de üyeyim fikrimühime baan da davetler geliyo ama benim içim nedense ısınmadı o siteye.ne kadar ayıp sen hem kazandın de hem de ödülü verme çok ayıp çok!!!

vividentturkiye @ info . net adresine mail atana vivedent sakız geliyomus 6 tanecikkkk:D şaka gibi ben atmadım ama isteyen atsın numune istiyorum dieeee

Fikri mühim canımı çok sıktı kızlar. Kader değiştirilebilir mi kampanyasından Prensesin uykusu filmine gala davetiyesi kazandım ama aradığımda yoğun talep olduğunu yer kalmadığını söylediler
mailime gelen davetiye bu şekilde

FİKRİMÜHİM - Türkiye'nin ilk ağızdan ağıza pazarlama hareketi

cevap olarakta böyle birşey yazmışlar. Salı 12 den önce bütün yerler dolmuş

Merhabalar,

Galamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkürler,
Üzülerek belirtmek isterim ki film gösterimimiz için yerlerimiz dolmuştur.

Başka bir Mühim organisazyonda görüşmek dileğiyle

böyle şaçma bir şey duydunuz mu???

Bende kazandım tatlım bana davetiyesi de geldi..Ben gidemeyeceğim için arkadaşım adına kayıt yaptırdım bugün gitti. Çok beğenmiş filmi... Ama FM nin bu yaptığı ayıp gerçekten...

Back