Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben gönderdim ama hata falan vermedi maillerin olduğu sayfada yeni yazıyo ona tıklar
kime yazan yere mail adresi niiinfo@fischem.com gir konuya numune falan yaz sonra numne istirom falan filan sol üstte gönder yazıyo bu kadar
canım aynen dediğin gibi yaptım daha önce ama gitmedi. acaba ben mi yanlış yapıyorum diye düşündüm. şimdi tekrar denedim bakalım ne olacak. bekliyorum. :sinifsinif:
merhaba arkadaşlar ben yeni aranıza katılıyorum
acaba fischemden yada harhangibir markadanürün nasıl istiyorsunuz yada nasıl mail atıyorsunuz
yardımcı olursanız çok sevinirim
deracinesi glen var mı??? kafayı yicem ilk o gelir sandım yanılmışım
loft cosmetic ve deracine ye mail attım gelmedi diye bakalım ne olcak
önce numunesini dene bence beğenirsen sipariş edersin.
doğacı kayısı sabunu yağı kremi ve kil maskesi seti 40 tl. benim eşim salonnda satıyor.
numune yok ama cilt bakım günü var. ürünler bire bir deniyorsun bakım yapılıyor ve seti alabiliyorsun. istersen tek alırsın. özelden adresi yazarım.
veee beklenen cevap
50 gr. kuru şekilde kil gönderimimiz olacaktır. isterseniz
300 gr. lık anti aging kil maskemizden sipariş verebilirsiniz adrese teslim ve kargo ücreti ödemeden kendi şirketimiz vasıtası ile izmir içi olduğu için gönderim yapabiliriz bunun toplam ücreti 20 tl. dir
ürün bilgisi için
LOFT cosmetics Spa & wellness masaj ya?lar? (kil maskeleri)
ne yapayım kargo parası orda akıl verinn