begenmeyen bana yollıcak ona göreeeeeeeeeee
bende baktım ama sende katıl yazısını tıklıyorum sayfa yenileniyor bişey açılmıyor...
katılacakmısın...katılırsan haberimiz olsun
heralde yanibedava mal baldan tatlıdır
kral tv 30 adet isminize imzalı toygar ışıklı albümü veriyor Kral TV
ankete katılıp çekilişe katılıyorsunuz
Yüzlerce duvar sticker, dekoratif ayna ve dekoratif saat çeşidi ile evinizi güzelleştiren Dekor Duvar Sticker - Duvar Sticker, Dekoratif Aynalar ve www.******************* işbirliği ile yeni kampanyamız başlıyor.
Aşağıdaki işlemlerin herbiri size çekiliş hakkı kazandırıyor;
* DekorSticker | Facebook adresindeki Dekor Duvar Sticker - Duvar Sticker, Dekoratif Aynalar facebook sayfasını beğenmek ve Dekor Duvar Sticker - Duvar Sticker, Dekoratif Aynalar a üye olmak (1 çekiliş hakkı - her ikisine de gerçekleşmeli)
* Varsa blogunuzda Dekor Duvar Sticker - Duvar Sticker, Dekoratif Aynalar u tanıtan bir yazı yazmak (3 çekiliş hakkı)
* Facebook profilinizde www.dekorsticker.com'daki bir ürünün linkini yayınlamak (3 çekiliş hakkı)
Yukarıdaki işlemlerden dilediğinizi yerine getirip linkleri ile birlikte (link gönderilmeyen mailler dikkate alınmayacaktır) dekorsticker@******************* adresine mail gönderin çekilişe katılın.
Çekiliş sonunda 1 üyemiz kdv dahil fiyatı 100TL'yi geçmeyecek şekilde dilediği ürüne sahip oluyor.
KIZLAR bende böyle bir yarışmaya katıldım 50 TL hediye çeki kazandım...
bence şansınızı deneyin:))
Ayın Talihlisi bölümüne kaydolarak, formu eksiksiz dolduran 250. kişi müthiş hediyelerin sahibi oluyor.
VIA/PORT > Ayn Talihlisi
* 250. talihli Tefal'den ActiFry Fritöz kazanıyor.
Molped'in en yeni, en ince günlük bakım pedi hangisidir?
Molped Daily Care Ultra Light
Molped Ultra Gece
Molped Daily Care Light
Molped - Yeni Molped'iniz var mi?
Değerli üyemiz,
Sürpriz hediye paketiniz kargoya verildi. En kısa sürede hediyeniz elinizde olacaktır.
cokyonlucozum.com sitesine girerek en iyi yorumu yazan 6 kişiden biri olun, başka sürpriz hediyeler de kazanın.
Hediye paketindeki küçük numuneleri sevdiklerinize hediye edin. Sizi referans göstererek cokyonlucozum.com sitesinde yorum yazan arkadaşlarınız da sürpriz hediyeler kazansın.
cekilişle100 kişde bir kişiye kol saati (belton will marka) hediye edioruz tek yapmanız gereken sitemze uye olmanz Raysam®**inşaat
uyelik linki Raysam®**inşaat
KASIM AYI İÇİN
Cevaplarınızı 30 Kasım tarihine kadar bekliyoruz!
KASIM AYI İÇİN BOL ŞANSLAR
1- Şarabın kaynaması tabiri şarapçılıkta hangi işlem için kullanılan bir deyimdir?
a) Maserasyon
b) Filtrasyon
c) Fermantasyon
d) Eskitme
2- Geleneksel kırmızı şarap yapımı için aşağıdaki üretim aşamalarının hangisi doğru sıralanmıştır ?
a) Boşaltma-Sıkma-Fermantasyon-Yıllandırma
b) Boşaltma-Salkım ayırma-Maserasyon-Sıkma
c) Boşaltma-Salkım ayırma-Sıkma-Maserasyon
d) Boşaltma-Maserasyon-Sıkma-Filtrasyon
3- Üzümün sıkılmasından sonra kalan kabuk, çekirdek ve saptan oluşan artığa ne ad verilir?
a) Mayşe
b) Cibre
c)Posa
d) Tanen
4- Kökeninin İtalya olduğu düşünülen ve California'ya özgü bir tür olan, ılıman iklimlerde yetiştirilmesi iyi sonuçlar verip, kolay içimli, hafif beyaz aperatif beyaz şaraplardan roze şaraplara ve gövdeli, tanenli, zengin kırmızı şaraplara kadar her tür şarap yapımında kullanılan bir üzümdür. Baharat ve kırmızı ağaç meyveleri aromalarıyla bilinen üzüm aşağıdakilerden hangisidir?
a) Zinfandel
b) Sangiovese
c) Pinot Blanc
d) Pinot Noir
5- Aşağıdakilerden hangisi Karma Chardonnay Narince’nin üzümlerinin hasat edildiği yörelerdir?
a) Saroz-Denizli
b) Tekirdağ-Tokat
c) Saroz-Tokat
d) Denizli-Tokat
Doluca araplar Kurumsal Web Sitesi
Cevaplar ;
1) C
2) B
3) B
4) A
5) D
Yeni paket kağıtlarımızı siz tasarlayın. Tasarlamak için yarışmaya katılın. ödülünüzü kazanın...
BUN DESIGN | Facebook
WROPEN
1-10 Kasım tarihlri arasında size en yakın Roman mağazasına gidin. Mağazada beğendiğiniz stili oluşturun, giyin, çekin ve stilyarismasi@ommedya.com adresine gönderin. Fotoğrafınızla birlikte mail'inizi konu kısmına 'Roman Yarışması' yazmayı, telefon, ad-soyad, yaş ve adres bilgilerinizi unutmayın. stil editörlerimiz ve... Roman'ın yaratıcı ekibinden oluşacak bir jüri stilinizi değerlendirecek ve dereceye iren ilk 10 kişi Roman mağazasında konuğumuz olup ödüllerini alacak...
Birinci: 250 TL'lik hediye çeki
İkinci: 150 TL'lik hediye çeki
Üçüncü: 100 TL'lik hediye çeki
ayrıca ilk 10'a girenlere Roman'dan çok özel sürpriz hediyeler...
Size en yakın Roman mağazasi için; ROMAN yazıp 3111'e gönderin, size en yakın Roman mağazasının adresi cebinize gelsin!
ROMAN FACEBOOK BULUŞMASI | Facebook
ÖDÜLLÜ TEST
İki günde bir yenilenen sorularımıza ay sonunda en çok doğru yanıtı veren üyelerimizi sürpriz ödüller bekliyor.
Ödüllü Sorular
Merda Lahmacun Merda Bilgi Yarışması KASIM ayında da üyelerine ödül dağıtmaya devam ediyor. Merda Bilgi Yarışması Ödülleri
Merda Bilgi Yarışması KASIM ayı yarışmasında BALIKESİR içinden dereceye girecek olan
Birinciye 20 TL Yemek Para
İkinciye 10 TL Yemek Para
Üçüncüye 5 TL Yemek Para
Aynı Sıralama Balıkesir İli Dışından Gerçekleştiği Takdirde
Birinciye 20 TL İstediği Operatörden Konuşma
İkinciye 10 TL İstediği Operatörden Konuşma
Üçüncüye 5 TL İstediği Operatörden Konuşma
Merda Lahmacun Balıkesir İçi ve Balıkesir Dışı Yarışan Tüm Üyelerine Başarılar Diler...
.:& BALIKESİR MERDA LAHMACUN &:. "Özlenen Lezzet"
Townster şehrinin fotoğrafını çekip Townster Facebook sayfasına ekleyenler arasından şehri en çok "Beğen"ilen oyuncuya üzerinde kendi şehri ve ismi bulunan çok özel bir kupa hediye!
Yarışma bitiş tarihi: 8 Kasım 2010 Saat 10:00
Şehrininizin fotoğrafını çekmek ve paylaşmak için hemen tıklayın: Townster Facebook'ta
Townster | Facebook
Sevgili takipçilerimiz Hem Sana Hem Bana çok yakında başlıyor... Puanları toplayıp, hediyeleri kazanmak için gerekli tüm detaylar yakında bu sayfada olacak.
Penguen'in Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook
kuruduysa sularız canım
hoşgeldin
kadınca.net 242. hafta hediyeleri
Nike Şişme Yelek Kazanın ( 02 / 21 Kasım / 10 )
Lolita Lempicka Si Parfüm Kazanın ( 02 / 14 Kasım / 10 )
Yıllık Renkli Lens Kazanın ( 02 / 14 Kasım / 10 )
Kenzo Leaupar Parfüm Kazanın ( 02 / 14 Kasım / 10 )
FaceRoller Yüz Masaj Aleti Kazanın ( 02 /14 Kasım / 10 )
Vücudun Şifresi Kitabı Kazanın ( 02 /14 Kasım / 10 )
Star Bust Göğüs Kremi Kazanın ( 02 /14 Kasım / 10 )
Bonie Masaj Jeli Kazanın ( 02 /14 Kasım / 10 )
Parsley7 Diyet Hapı Kazanın ( 02 /14 Kasım / 10 )
CEKILISE KATILMAK ICIN ASAGIDAKI LINKE TIKLAYIN
http://www.************/promosyon/
--------------------------------------------------------------------------------
Mutfak Sırları
Merhaba Mutfak Sırları dostları, yeni bir kampanya ile karşınızdayız. Katılımlarınız sonucu yapacağımız çekilişle Arzum Sosta Blender A 149 kazanabilirsiniz. Bu kampanyamıza katılım ise çok basit.
Katılım Şartları:
1- Mutfak Sırları Facebook hayran sayfasını beğenmek. Sayfa Adresi : http://*******/ciRU7S
2- Facebook arkadaşlarınıza sayfayı önermek. (Örnek Resim için tıklayın)
3- Bu sayfayı facebook profilinizde paylaşmış olmak. Hemen Paylaş
4- Facebook üye adınızı yazısının sonundaki forma yazarak bize göndermek
Balıkesirin en yeni internet sitesi olan www.balikesirlive.com yayın hayatına müthiş bir kampanya ile giriş yapıyor. İnternet sitesi üzerinden yapılacak olan kampanyada birbirinden önemli hediyeler dağıtılacak. 1 Kasım–6 Aralık tarihleri arasında sürecek olan kampanya kapsamında 1 kişi Fotoğraf Makinesi, 1 Kişi Yazıcı, 1 Kişide Dvd Player kazanacak. Kampanyanın Detayları ve Katılım Şartları aşağıda belirtilmiştir.
Balıkesirlive.com’a Üye Ol Hediyeler Kazan Kampanyası
Kampanya şartları nelerdir ?
Namlı Bilişim adına www.balikesirlive.com tarafından 1 Kasım 2010 Pazartesi itibarı ile başlayacak olan kampanya 6 Aralık 2010 Pazartesi günü sonlandırılacaktır.
Bu kampanyaya katılan üyelerimiz arasından 1 kişiye 1 adet Praktica Dpix 820Z Marka Dijital Fotoğraf Makinesi, 1 kişiye 1 Adet Canon MP250 Tarayıcı/Fotokopi özelliği olan Yazıcı, 1 kişiye 1 Adet İnca 5+1 Destekli HD DVD Player hediye olarak verilecektir.Bu kampanyaya katılmak ve www.balikesirlive.com internet sitemizin tüm bölümlerinden kesintisiz yararlanmak için yapmanız gerekenler çok basit.
Adım 1: İlk olarak Balikesirlive.com "Balıkesir E-Ticaret Merkezi" | Facebook sayfamızı “Beğen” Linkine tıklıyorsunuz.
Adım 2: Daha sonra Balkesirlive - ye lemleri | Balikesirlive.com | Balkesir E-Ticaret Merkezi adresine giderek uye kayıt formunu dolduruyor, Sistemin e-mail adresinize gönderdiği doğrulama koduna tıklayarak üyeliğinizi aktif hale getiriyorsunuz.
Adım 3: Üyeliğiniz aktif olduktan sonra E-mail adresiniz ve şifrenizle sisteme giriş yaparak bireysel hizmetler bölümünden kişisel bilgilerim linkine tıklıyor, kampanyaya katılmak için kişisel bilgilerinizi eksiksiz olarak dolduruyorsunuz.
Adım 4: Kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra artık kampanyaya katılmaya hazırsınız.
Adım 5: Göndermiş olduğunuz bilgiler yönetim tarafından incelendikten sonra Email adresinize “Balıkesirlive Üyelik Kampanyası | Kampanya Kodu” Başlıklı bir Mail gönderilecektir. Mail’in içerisinde kampanyaya katılım kodunuz gönderilecektir. Kodu bir kenara not almanızda fayda var. Mail adresinizdeki bu kod ile çekilişe katılmış sayılacak, kazandığınız hediyeyi alırken bu kod size sorulacaktır.
Kampanyanın detayları aşağıdaki bölümde dikkatinize sunulmuştur.
Saygılarımızla,
Balikesirlive.com
HEMEN KAMPANYAYA KATILMAK VE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ
aker yarışma
YAYINLADIĞIMIZ 2. GRUP FOTOĞRAFLAR İÇİN OY KULLANANLAR YENİ ÇEKİLİŞİMİZE KATILABİLİRLER! Oy verdiğiniz 5 fotoğrafın sahibinin bilgilerini sırasıyla yazarak yarisma@aker.com.tr'ye gönderebilirsiniz. BOL ŞANSLAR!!!
Avon Türkiye | Facebook
Dan Brown'ın en son yazdığı kitap hangisidir?
Melekler Ve Şeytanlar
İhanet Noktası
Kayıp Sembol
Dijital Kale
ShowTv - Haber
Dan Brown'ın en son yazdığı kitap hangisidir?
Melekler Ve Şeytanlar
İhanet Noktası
Kayıp Sembol
Dijital Kale
ShowTv - Haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?