Balıkesirin en yeni internet sitesi olan
www.balikesirlive.com yayın hayatına müthiş bir kampanya ile giriş yapıyor. İnternet sitesi üzerinden yapılacak olan kampanyada birbirinden önemli hediyeler dağıtılacak. 1 Kasım–6 Aralık tarihleri arasında sürecek olan kampanya kapsamında 1 kişi Fotoğraf Makinesi, 1 Kişi Yazıcı, 1 Kişide Dvd Player kazanacak. Kampanyanın Detayları ve Katılım Şartları aşağıda belirtilmiştir.
Balıkesirlive.com’a Üye Ol Hediyeler Kazan Kampanyası
Kampanya şartları nelerdir ?
Namlı Bilişim adına
www.balikesirlive.com tarafından 1 Kasım 2010 Pazartesi itibarı ile başlayacak olan kampanya 6 Aralık 2010 Pazartesi günü sonlandırılacaktır.
Bu kampanyaya katılan üyelerimiz arasından 1 kişiye 1 adet Praktica Dpix 820Z Marka Dijital Fotoğraf Makinesi, 1 kişiye 1 Adet Canon MP250 Tarayıcı/Fotokopi özelliği olan Yazıcı, 1 kişiye 1 Adet İnca 5+1 Destekli HD DVD Player hediye olarak verilecektir.Bu kampanyaya katılmak ve
www.balikesirlive.com internet sitemizin tüm bölümlerinden kesintisiz yararlanmak için yapmanız gerekenler çok basit.
Adım 1: İlk olarak
Balikesirlive.com "Balıkesir E-Ticaret Merkezi" | Facebook sayfamızı “Beğen” Linkine tıklıyorsunuz.
Adım 2: Daha sonra
Balkesirlive - ye lemleri | Balikesirlive.com | Balkesir E-Ticaret Merkezi adresine giderek uye kayıt formunu dolduruyor, Sistemin e-mail adresinize gönderdiği doğrulama koduna tıklayarak üyeliğinizi aktif hale getiriyorsunuz.
Adım 3: Üyeliğiniz aktif olduktan sonra E-mail adresiniz ve şifrenizle sisteme giriş yaparak bireysel hizmetler bölümünden kişisel bilgilerim linkine tıklıyor, kampanyaya katılmak için kişisel bilgilerinizi eksiksiz olarak dolduruyorsunuz.
Adım 4: Kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra artık kampanyaya katılmaya hazırsınız.
Adım 5: Göndermiş olduğunuz bilgiler yönetim tarafından incelendikten sonra Email adresinize “Balıkesirlive Üyelik Kampanyası | Kampanya Kodu” Başlıklı bir Mail gönderilecektir. Mail’in içerisinde kampanyaya katılım kodunuz gönderilecektir. Kodu bir kenara not almanızda fayda var. Mail adresinizdeki bu kod ile çekilişe katılmış sayılacak, kazandığınız hediyeyi alırken bu kod size sorulacaktır.
Kampanyanın detayları aşağıdaki bölümde dikkatinize sunulmuştur.
Saygılarımızla,
Balikesirlive.com
HEMEN KAMPANYAYA KATILMAK VE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ