• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
ne oldu kız...canınmı sıkkın:18:
hanımlaar birisi burda lacoste un kampanyası için link vermişti.kendisine teşekkür ediyorum buradan görüp formu doldurmuştum,ayakkabı kazanmışım:70:
galiba ben vermiştim link..hadi gözün aydın güle güle kullan

ben de öyle yapmıştım
hatta taşıncam ne zaman gelcek diye sordum onlar cvp yazmıştı yeni adresimi göndermiştim.

ya bunlar bana neden cvp vermiyor:5:

Molped'in en yeni, en ince günlük bakım pedi hangisidir?
Molped Daily Care Ultra Light
Molped Ultra Gece
Molped Daily Care Light

Molped - Yeni Molped'iniz var mi?

bende katıldım ama bizim işyerine geliyor ve eşimin başka çalışanı v ar dükkanda inş. güzel paket yaparlar kazanırsak gerçi çok zor ihtimal ama yaptım bikere paketi göstermesler dimi güsel kolide filan olur ayyyyyyy pişman oldum yaa eşim mafeder :(( eğer kargodan gelir gelmez dış paketi görünüyorsa:47:

bende katıldım ama bizim işyerine geliyor ve eşimin başka çalışanı v ar dükkanda inş. güzel paket yaparlar kazanırsak gerçi çok zor ihtimal ama yaptım bikere paketi göstermesler dimi güsel kolide filan olur ayyyyyyy pişman oldum yaa eşim mafeder :(( eğer kargodan gelir gelmez dış paketi görünüyorsa:47:

yok ya görünmez içindeki merak etme

sağol cnm :) inş. bişiy çıkar okadar form dolduruyoruzki :))

ben de öyle yapmıştım
hatta taşıncam ne zaman gelcek diye sordum onlar cvp yazmıştı yeni adresimi göndermiştim.

ya bunlar bana neden cvp vermiyor:5:
şekerim bana cvp verdiler de noldu geldimi lotus sanki son mailime de cvp vermediler hem

evet kaşınanlar var kaşımak istiyoum cnm :15::57:

şekerim ben de sinirleniyorum valaaaaaaaa

KASIM AYI İÇİN
Cevaplarınızı 30 Kasım tarihine kadar bekliyoruz!

KASIM AYI İÇİN BOL ŞANSLAR
1- Şarabın kaynaması tabiri şarapçılıkta hangi işlem için kullanılan bir deyimdir?
a) Maserasyon
b) Filtrasyon
c) Fermantasyon
d) Eskitme

2- Geleneksel kırmızı şarap yapımı için aşağıdaki üretim aşamalarının hangisi doğru sıralanmıştır ?
a) Boşaltma-Sıkma-Fermantasyon-Yıllandırma
b) Boşaltma-Salkım ayırma-Maserasyon-Sıkma
c) Boşaltma-Salkım ayırma-Sıkma-Maserasyon
d) Boşaltma-Maserasyon-Sıkma-Filtrasyon

3- Üzümün sıkılmasından sonra kalan kabuk, çekirdek ve saptan oluşan artığa ne ad verilir?
a) Mayşe
b) Cibre
c)Posa
d) Tanen

4- Kökeninin İtalya olduğu düşünülen ve California'ya özgü bir tür olan, ılıman iklimlerde yetiştirilmesi iyi sonuçlar verip, kolay içimli, hafif beyaz aperatif beyaz şaraplardan roze şaraplara ve gövdeli, tanenli, zengin kırmızı şaraplara kadar her tür şarap yapımında kullanılan bir üzümdür. Baharat ve kırmızı ağaç meyveleri aromalarıyla bilinen üzüm aşağıdakilerden hangisidir?
a) Zinfandel
b) Sangiovese
c) Pinot Blanc
d) Pinot Noir

5- Aşağıdakilerden hangisi Karma Chardonnay Narince’nin üzümlerinin hasat edildiği yörelerdir?
a) Saroz-Denizli
b) Tekirdağ-Tokat
c) Saroz-Tokat
d) Denizli-Tokat

Doluca araplar Kurumsal Web Sitesi

Cevaplar ;

1) C
2) B
3) B
4) A
5) D

Back