Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
biliyorum cnm satardın dimi belki birine :))) anewmi calmşn effectmi ozaman ?

yok cnm ya benm müşterim yok:) kendime alıyorum genelde.
kendi sçalarım kabarıyo da merak ediyodum ne kadar işe yarıyo die.

cnm ben calming effect alıcam bu katalogda. normalde fondöten kullanmam ama bu elimde bulunsun diyorum küçük bi piyasa araştırmasından sonra bunda karar kıldım

1-10 Kasım tarihlri arasında size en yakın Roman mağazasına gidin. Mağazada beğendiğiniz stili oluşturun, giyin, çekin ve stilyarismasi@ommedya.com adresine gönderin. Fotoğrafınızla birlikte mail'inizi konu kısmına 'Roman Yarışması' yazmayı, telefon, ad-soyad, yaş ve adres bilgilerinizi unutmayın. stil editörlerimiz ve... Roman'ın yaratıcı ekibinden oluşacak bir jüri stilinizi değerlendirecek ve dereceye iren ilk 10 kişi Roman mağazasında konuğumuz olup ödüllerini alacak...
Birinci: 250 TL'lik hediye çeki
İkinci: 150 TL'lik hediye çeki
Üçüncü: 100 TL'lik hediye çeki

ayrıca ilk 10'a girenlere Roman'dan çok özel sürpriz hediyeler...

Size en yakın Roman mağazasi için; ROMAN yazıp 3111'e gönderin, size en yakın Roman mağazasının adresi cebinize gelsin!

ROMAN FACEBOOK BULUŞMASI | Facebook

ÖYLEMİ CNM ya banada anew daha profesyonelce dediler yoksa bende calming den alıcaktım karar veremedim yaa boşa para vermiş olmuyum calming 14 küsür anew 28 yarı yarıya sonraa tühh yazık olsun demek istemiyorum hangi renkten verdin sipariş cnm

ÖDÜLLÜ TEST
İki günde bir yenilenen sorularımıza ay sonunda en çok doğru yanıtı veren üyelerimizi sürpriz ödüller bekliyor.

Ödüllü Sorular

Merda Lahmacun Merda Bilgi Yarışması KASIM ayında da üyelerine ödül dağıtmaya devam ediyor. Merda Bilgi Yarışması Ödülleri

Merda Bilgi Yarışması KASIM ayı yarışmasında BALIKESİR içinden dereceye girecek olan

Birinciye 20 TL Yemek Para
İkinciye 10 TL Yemek Para
Üçüncüye 5 TL Yemek Para

Aynı Sıralama Balıkesir İli Dışından Gerçekleştiği Takdirde

Birinciye 20 TL İstediği Operatörden Konuşma
İkinciye 10 TL İstediği Operatörden Konuşma
Üçüncüye 5 TL İstediği Operatörden Konuşma

Merda Lahmacun Balıkesir İçi ve Balıkesir Dışı Yarışan Tüm Üyelerine Başarılar Diler...

.:& BALIKESİR MERDA LAHMACUN &:. "Özlenen Lezzet"

cnm ben çok kişiye sordum ama renkte henüz karar vermedim daha dikaktli bakıcam k13 zaten ayın 5inden itibaren geçerli o gün bakıp sipariş vericem henüz düşünmedim
profesyonelce mi anew bilemem ama kullanan herkes calmingten memnun kalmış diğeri hem çok fiyatlı ben o yüzden calming deniycem zaten her gün de kullanmıcam genelde topikte çıkan karar doğru oluyo:) sorduklarıma verdikleri cvplar doğru yönlendiriyo
sen bilirsin tbii ama numunesi varsa dene istersen ya da çok kararsızsan numune iste temsilciden gerekirse parasını vericem de bakalım elinde var mı numune

Townster şehrinin fotoğrafını çekip Townster Facebook sayfasına ekleyenler arasından şehri en çok "Beğen"ilen oyuncuya üzerinde kendi şehri ve ismi bulunan çok özel bir kupa hediye!

Yarışma bitiş tarihi: 8 Kasım 2010 Saat 10:00

Şehrininizin fotoğrafını çekmek ve paylaşmak için hemen tıklayın: Townster Facebook'ta

Townster | Facebook

Sevgili takipçilerimiz Hem Sana Hem Bana çok yakında başlıyor... Puanları toplayıp, hediyeleri kazanmak için gerekli tüm detaylar yakında bu sayfada olacak.
Penguen'in Fotoğrafları - Duvar Fotoğrafları | Facebook

sağol cnm bende cream rengi dşünüyoum bakalım almond açık renk gibi geliyo numuneyle uğraşmak istemiyorum pek yaa başka markanın natural beige numunesi vardı onu denedim anew alırsamda o renkten sipariş vericek ama nedense kafam karıştı işte herkes ayrı bişiy diyinceeee (( bikaç kişinin daha fikrine ihtiyacım var sanırımmm nerdeyse calmingle anewe iyi diyenlerde aynı oranda gibi anlamadım gitti:)))

sekerim sanırım bu konu biraz kişiye göre değişiyo herkesin beklentisi farklı fondötenden. ama genel kullanım için calming öneriyorlar anew dediğin gibi daha profesyonelce

cnm bak bizim topiğe gel orda takım öncümüz var ilkşah o baya bilgilidir ona da danış bakalım ne dicek

huhu kurudu kurudu kuru arsaya hoşgeldinizzz:13: tıh tıhhhhh kisme yokmu ben geldimm nerdesiniz:18:

hşb. cnm sende hşg. de bu linkin açılmıyor görüntülenemiyor diye hata veriyor

lig tv de süper gol programında sorulan sorunun doğru cevabını gönderen her 100. kişiye takımının imzalı forması hediye

bu haftaki sorunun cevabı: B

B yazıp bütün operatörlerden 3577 ye gönderin

--------------------------------------------------------------------------------
Mutfak Sırları

Merhaba Mutfak Sırları dostları, yeni bir kampanya ile karşınızdayız. Katılımlarınız sonucu yapacağımız çekilişle Arzum Sosta Blender A 149 kazanabilirsiniz. Bu kampanyamıza katılım ise çok basit.

Katılım Şartları:
1- Mutfak Sırları Facebook hayran sayfasını beğenmek. Sayfa Adresi : http://*******/ciRU7S

2- Facebook arkadaşlarınıza sayfayı önermek. (Örnek Resim için tıklayın)

3- Bu sayfayı facebook profilinizde paylaşmış olmak. Hemen Paylaş
4- Facebook üye adınızı yazısının sonundaki forma yazarak bize göndermek

Türkiye'nin ilk Küçük İşletmeler İçin İnteraktif Müşteri Sadakat Programı olan PUAN+ hayatına yeni üyelerine muhteşem hediyeler kazandırarak başlıyor. 25 Eylül-5 Kasım tarihleri arasında www.puanplus.com'daki PUAN+ üyelik formunu doldurarak ücretsiz olarak PUAN+ üyesi olan 3 kişi netbook ve 1 kişi 42″ LCD televizyon kazanıyor!

Hiç bir şart ya da koşul yok. Üye olan herkes kazanma şansını ÜCRETSİZ yakalıyor!

Hediye Detayları

1 Kişiye LG 42LD420 Televizyon: 42” Full HD LCD TV

Şık tasarımı ile oldukça büyüleyici bir Full HD çözünürlüklü LCD TV olarak kullanıcıların huzuruna çıkan 42LD420, tüm sinema, spor ve video oyun uygulamalarında maksimum kaliteyi evlere taşıyor. Ayrıca bu teknoloji harikasının Akıllı enerji tasarrufuyla çevre dostu olduğunu da belirtmek lazım.

3 Kişiye Toshiba NB250-10D Netbook

Rahat taşınabilir boyutlara ve yüksek perfomansa sahip Toshiba NB250-10D netbook ile internette dolaşmak artık çok daha keyifli! Üzerindeki kablosuz modemini ya da kendi USB 3G modeminizi kullanarak keyifli bir internet deneyimini yaşayın!

Balıkesirin en yeni internet sitesi olan www.balikesirlive.com yayın hayatına müthiş bir kampanya ile giriş yapıyor. İnternet sitesi üzerinden yapılacak olan kampanyada birbirinden önemli hediyeler dağıtılacak. 1 Kasım–6 Aralık tarihleri arasında sürecek olan kampanya kapsamında 1 kişi Fotoğraf Makinesi, 1 Kişi Yazıcı, 1 Kişide Dvd Player kazanacak. Kampanyanın Detayları ve Katılım Şartları aşağıda belirtilmiştir.

Balıkesirlive.com’a Üye Ol Hediyeler Kazan Kampanyası
Kampanya şartları nelerdir ?

Namlı Bilişim adına www.balikesirlive.com tarafından 1 Kasım 2010 Pazartesi itibarı ile başlayacak olan kampanya 6 Aralık 2010 Pazartesi günü sonlandırılacaktır.

Bu kampanyaya katılan üyelerimiz arasından 1 kişiye 1 adet Praktica Dpix 820Z Marka Dijital Fotoğraf Makinesi, 1 kişiye 1 Adet Canon MP250 Tarayıcı/Fotokopi özelliği olan Yazıcı, 1 kişiye 1 Adet İnca 5+1 Destekli HD DVD Player hediye olarak verilecektir.Bu kampanyaya katılmak ve www.balikesirlive.com internet sitemizin tüm bölümlerinden kesintisiz yararlanmak için yapmanız gerekenler çok basit.

Adım 1: İlk olarak Balikesirlive.com "Balıkesir E-Ticaret Merkezi" | Facebook sayfamızı “Beğen” Linkine tıklıyorsunuz.

Adım 2: Daha sonra Balkesirlive - ye lemleri | Balikesirlive.com | Balkesir E-Ticaret Merkezi adresine giderek uye kayıt formunu dolduruyor, Sistemin e-mail adresinize gönderdiği doğrulama koduna tıklayarak üyeliğinizi aktif hale getiriyorsunuz.

Adım 3: Üyeliğiniz aktif olduktan sonra E-mail adresiniz ve şifrenizle sisteme giriş yaparak bireysel hizmetler bölümünden kişisel bilgilerim linkine tıklıyor, kampanyaya katılmak için kişisel bilgilerinizi eksiksiz olarak dolduruyorsunuz.

Adım 4: Kişisel bilgilerinizi eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurduktan sonra artık kampanyaya katılmaya hazırsınız.

Adım 5: Göndermiş olduğunuz bilgiler yönetim tarafından incelendikten sonra Email adresinize “Balıkesirlive Üyelik Kampanyası | Kampanya Kodu” Başlıklı bir Mail gönderilecektir. Mail’in içerisinde kampanyaya katılım kodunuz gönderilecektir. Kodu bir kenara not almanızda fayda var. Mail adresinizdeki bu kod ile çekilişe katılmış sayılacak, kazandığınız hediyeyi alırken bu kod size sorulacaktır.

Kampanyanın detayları aşağıdaki bölümde dikkatinize sunulmuştur.
Saygılarımızla,
Balikesirlive.com

HEMEN KAMPANYAYA KATILMAK VE ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…