- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
slm kızlar nasılsınızzz hayırlı pazarlarrrr bol numuneli günler olsun inşallahhhh
evet cnm yaakurudu kızlar her yer yaaa bakıyorum ama yok
ya bana kozmodermodan kazandığım avon lotus gelmedi yahu ne zaman gelcek ki size geldi mi acaba?
evet cnm yaa
yok ama ben onu cosmotürktenmi geldi kozmodermomu diye düşündüm 3-4 kere mail attım gelmedi diye şikayet adına ama cevap gelmedi sonra yoksa ben bunu cosmotürktenmi kazanmıştım diyerek ona mail attım beni arıyıp ürününüz geldimi dediler ne ürünü dedim lotus dediler yok dedim tmm ben size dönücem dediler halaa dönemediler:)))))))
bilemiyorum cnm ya......cnm ya cosmoturkten deildi o kozmodermodandı bana mail atmışlardı ama şikayet ettim cvp gelmedi alla allaaa neden gelmedi ki anlamadım?
ii akşamlarrrr hanımlar
günaydın kızlar........ avon rimelleri 2 kASIMDAN SONRAMI geliyor ama ben adres yazıp yazmadığımızı hatırlamıyorum yazmışmıydık ki
aaa ne güzel ama bn bilmiyorum onu katılmadımHerkese günaydın..Avon Rimellerimiz yarın yola çıkıyormuş..Birde bişey soracam aranızda daha önce istanbulcevheri Bryan Berg tahmin yarışmasına katılan olmuş muydu?Geçenlerde bana mail geldi ilk 500 arasına girmişim adres eksikliğinden dolayı hediyelerimi yollayamamışlar,adrs yazdım ben de ama hediyelerin ne olduğunu bilmiyorum :) inşallah bugün gelir?
ne unutkanım hatırlamıyorum :)Adres yazmıştık evet forma adrs bilgilerimizi yazdık sonra resim yükledik
selam bayanalr iyi haftalar bakalım avonun rimeli nasılmış :)
sanki adres yazdık gibi hatırlıyorum ben ama? bi form doldurmuştuk çünküm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?