Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slm kızlar nasılsınızzz hayırlı pazarlarrrr bol numuneli günler olsun inşallahhhh

kurudu kızlar her yer yaaa bakıyorum ama yok
evet cnm yaa
ya bana kozmodermodan kazandığım avon lotus gelmedi yahu ne zaman gelcek ki size geldi mi acaba?

yok ama ben onu cosmotürktenmi geldi kozmodermomu diye düşündüm 3-4 kere mail attım gelmedi diye şikayet adına ama cevap gelmedi sonra yoksa ben bunu cosmotürktenmi kazanmıştım diyerek ona mail attım beni arıyıp ürününüz geldimi dediler ne ürünü dedim lotus dediler yok dedim tmm ben size dönücem dediler halaa dönemediler:)))))))

cnm ya cosmoturkten deildi o kozmodermodandı bana mail atmışlardı ama şikayet ettim cvp gelmedi alla allaaa neden gelmedi ki anlamadım?

31 Ekim tarihine kadar Fotopya | Facebook sayfasının beğeneni olun, çekilişle ödül kazanma şansı yakalayın.
Fotopya | Facebook adresinde Fotopya’yı beğenenler arasından 3 kişiye 6 seanslık “Fotoğraf Dünyasına Giriş Atölyesi” hediye ediyoruz.

Ayrıca 9 kişiye 1 senelik Fotopya.com Premium üyelik hediye. Kazanmak çok kolay!

Fotopya ödül Facebook - FotopyaMag

avon rimelleri 2 kasımdan itibaren göndermeye başlayıp 10 gün içinde gönderimini tamamlayacakmış.

günaydın kızlar........ avon rimelleri 2 kASIMDAN SONRAMI geliyor ama ben adres yazıp yazmadığımızı hatırlamıyorum yazmışmıydık ki

Herkese günaydın..Avon Rimellerimiz yarın yola çıkıyormuş..Birde bişey soracam aranızda daha önce istanbulcevheri Bryan Berg tahmin yarışmasına katılan olmuş muydu?Geçenlerde bana mail geldi ilk 500 arasına girmişim adres eksikliğinden dolayı hediyelerimi yollayamamışlar,adrs yazdım ben de ama hediyelerin ne olduğunu bilmiyorum :) inşallah bugün gelir?

selam bayanalr iyi haftalar bakalım avonun rimeli nasılmış :)
sanki adres yazdık gibi hatırlıyorum ben ama? bi form doldurmuştuk çünküm :)

hemen üyee olun bu şansı kaçırmayın

Saçnz Hayat Bulsun
Dermozinc Club a üye olun.Arkadaşlarınızı davet edin .Ipad,iphone,play station 3 , paris tatili ,turkcell,avea,vodafone Tl ve birçok hediye kazanma şansı yakalayın..

aaa ne güzel ama bn bilmiyorum onu katılmadım
Adres yazmıştık evet forma adrs bilgilerimizi yazdık sonra resim yükledik
ne unutkanım hatırlamıyorum :)

selam bayanalr iyi haftalar bakalım avonun rimeli nasılmış :)
sanki adres yazdık gibi hatırlıyorum ben ama? bi form doldurmuştuk çünküm :)

nasıl acabaa rimel çok merak ediyorum avonun rimellerini sevmem ama biri çok güzel demişti kimdi hatırlamıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…