• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
yarın misafirim var yoğun bir maratonladayım kaydirigubbakcemile4ama sizelere bakmadanda edemiyorumkaydirigubbakcemile3

şekercik sen yaşatıyorsun bu aralar bu tpiği sende olmasan işler kesat nerden buluyorsun bu kampanyaları sen cnm ard arda 3-4 kampanya birden yazıyorsun tşkrler cnum bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:hulya:

canlarım hangimiize denk gelirse o söylüyor ben bu topiği görene kadar böyle bişeyden bihaberdim, ilk sf.dan itibaren azimle okudum bebeğim uyudukça:) şimdi de ne bulursam paylaşıyorum benim boynumun borcu bu kaydirigubbakcemile3

bu arada;
tekin acar'da kampanya varmış baksak mı ne dersiniz:)
:1:
Tekin Acar Cosmetics

Ülker | Kekstra

kızlar burda oyun varmış oyunu oynayınca nintendo bilmem ne verceklermiş ben anlamadım ne olduğunu oyunlarla aram da iyi değildir. ama ilgilenen olur da kazanır die yazdım.

Türkiye'nin ilk haftalık otomobil dergisi Otohaber, geleneksel olarak düzenlediği yılın otomobili anketiyle okurlarına bu yıl özel armağanlar kazandırıyor. Otohaber'in geçtiğimiz günlerde tamamen yenilediği portalı Otohaber - 'En Güvenilir Otomobil Portalı' adresinde başlayan yılın otomobili anketini dolduran ve daha sonra sorulacak sorulara doğru yanıt veren okurlar, Canon Powershot SX210 fotoğraf makinesi, Asus EeePC 1008P, Asus EeePC-R101, Asus 1001P-White diz üstü bilgisayar kazanma şansını yakalayacak. Çoğunlukla erkeklerin bilgilerine güvendiği bu alanda kendinizi sınayıp, kazanacağınız hediyeyi ister kendiniz değerlendirebilirsiniz, isterseniz eşiniz ya da erkek arkadaşınıza hediye edebilirsiniz.

Otohaber - 'En Güvenilir Otomobil Portalı'

SLM KIZLAR ya dün siteye bişi oldu ben çıkmak zorunda kaldım tekin acarın cvbını yazcaktım ama arkadaşlar yazmışlar sağolsunlar:)

Koleston’un “Manyetik Kahveler” koleksiyonu için hazırlanan bu sitede ziyaretçileri, kapak kızı görevini Tülin Şahin’in üstlendiği bir dergi görseli karşılıyor. “Kahverengi” adını taşıyan bu derginin; moda, saç bakımı ve güzellik içeriği taşıyan başlıkları, Tülin Şahin tarafından kullanıcılara sunuluyor. Üstelik karşılarına çıkan formu doldurarak, sorulan yakınsama sorusuna tahmini cevap veren ziyaretçiler Koleston’dan bir saç boyası kazanma ve Tülin Şahin’le 1000 TL’lik bir alışverişe çıkma şansı yakalıyor. Eğer sizde bu yarışmaya katılıp büyüleyici olma şansını yakalamak istiyorsanız Kahverengiyle Büyüle adresini hemen ziyaret edin.

-Yarışmanın konusuna uygun fotoğraf gönderilmelidir
-Bu yarışmamızın konusu EN KOMİK BEBEK’tir
-Bebeğinizin fotoğrafını göndermeniz Yarışmaya kabul edilmeniz anlamına gelmemektedir.Eğer gerçekten komik ise kabul edilir.Kabul edilen fotoğrafın altına BU RESİM YARIŞMA ALBÜNE ALINMIŞTIR yorumu tarafımdan bırakılır.
-Daha önce EN GÜZEL BEBEK ‘den hediye alan üyelerimizin resimleri kabul edilmeyecektir.Yanlışlıkla alındığında fark edildiği an çıkartılacaktır.
-Tüm fotoğraflar Yarışmaya kabul edilmeden önce kontrol edilmektedir. Yarışmada yayınlanacak fotoğraflar temel ahlak kural ve prensiplerine uygun olmalıdır.(bebek ÇIPLAK olmamalıdır.)
-KOMİK BEBEK fotoğraflarınız 20 EKİMDE toplanmaya başlayacaktır. Toplanan resim sayısı 199 olduğunda EN KOMİK -BEBEK YARIŞMA ALBÜMÜ yayınlanarak oylama başlayacaktır
-Sadece yarışma albümü içerisindeki beğeniler geçerlidir. Profilinizdeki ya da hayran fotoğraflarındaki beğeniler resime eklenmeyecektir.
-Oylamalara 0–6 yaş arası bebeklerin fotoğrafları ile katılınır.
-Herhangi bir şekilde haksız yoldan oy verilen fotoğraflar neden belirtmeksizin diskalifiye olurlar.
-Fotoğrafta bebeğinizden başka kişiler bulunmamalıdır
-Fotoğraflarınızın üzerinde yazı olmamalıdır
-Fotoğraflarınız net olmalıdır
-Oylama süresince hangi fotoğrafın kaç tane oy aldığı sayfada yayınlanır.
-Oylama süresi sonunda yarışmayı ilk 3 sırada tamamlayanların hediyesini HAYAL DÜNYASI verir.EN GÜZEL BEBEKLER sayfası aracıdır.

20 EKİM ÖDÜLLÜ YARIŞMA KURALLARI | Facebook

Kampanya 4 hafta süresince isteyen herkese ücretsiz diş muayenesi olanağı sunacak. Türk Periodontoloji Derneği ve Colgate’ in gerçekleştirdiği Ağız Sağlığı Haftaları 1 Kasım 2010 tarihinde başlayacak ve 30 Kasım 2010 tarihine kadar devam edecek.

Tüm Türkiye’ yi kapsayan Ağız Sağlığı Haftaları boyunca dişlerinizi gönüllü diş hekimlerine ücretsiz kontrol ettirebilir, eski diş fırçanızı getirerek yeni bir Colgate diş fırçasına sahip olabilir, ve diş macunu numunesi edinebilirsiniz.İsteyen herkes gönüllü diş hekimlerinden randevu almak sureti ile ücretsiz ağız ve diş muayenesi olabilecek.

Colgate ve Türk Periodontoloji Derneği tarafından düzenlenen “Ağız Sağlığı Haftaları”, bu yıl 01-30 Kasım 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek. “Hedef Mükemmel Ağız Sağlığı” sloganı ile yürütülecek Ağız Sağlığı Haftaları projesi süresince toplumun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi ve koruyucu diş hekimliğinin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.
Ağız Sağlığı Haftaları boyunca gönüllü diş hekimlerinden randevu alan herkes, dişlerini kontrol ettirecek, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgiler edinecek, eski diş fırçasını getirenler yeni bir Colgate diş fırçasına ve diş macunu numunesine sahip olacak

Az Sal Haftalar

şeymacım biz sanki colgate üye olurken bilgilerimizi yazdık :uhm:
yazdık evet en aşağıda adresinize yollancak diyor zaten edacım
burdayım canım :))) arada bakıp çıkıyorum geçen yorum yapmıştım ama konu dışı diye silinmiş sanırım :)))))
ok cnm özletme kendini ama
Kampanya 4 hafta süresince isteyen herkese ücretsiz diş muayenesi olanağı sunacak. Türk Periodontoloji Derneği ve Colgate’ in gerçekleştirdiği Ağız Sağlığı Haftaları 1 Kasım 2010 tarihinde başlayacak ve 30 Kasım 2010 tarihine kadar devam edecek.

Tüm Türkiye’ yi kapsayan Ağız Sağlığı Haftaları boyunca dişlerinizi gönüllü diş hekimlerine ücretsiz kontrol ettirebilir, eski diş fırçanızı getirerek yeni bir Colgate diş fırçasına sahip olabilir, ve diş macunu numunesi edinebilirsiniz.İsteyen herkes gönüllü diş hekimlerinden randevu almak sureti ile ücretsiz ağız ve diş muayenesi olabilecek.

Colgate ve Türk Periodontoloji Derneği tarafından düzenlenen “Ağız Sağlığı Haftaları”, bu yıl 01-30 Kasım 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek. “Hedef Mükemmel Ağız Sağlığı” sloganı ile yürütülecek Ağız Sağlığı Haftaları projesi süresince toplumun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi ve koruyucu diş hekimliğinin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.
Ağız Sağlığı Haftaları boyunca gönüllü diş hekimlerinden randevu alan herkes, dişlerini kontrol ettirecek, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgiler edinecek, eski diş fırçasını getirenler yeni bir Colgate diş fırçasına ve diş macunu numunesine sahip olacak

Az Sal Haftalar

geçen senede bu kampanya ya davet etmişti fikrimüühim bir sürü şey gelmişti inşallah yine gelirrr davetttt

Timaş Yayın Grubu İstanbul Tüyap Fuarı'na katılmak isteyen takipçilerimiz için fuar süresince çeşitli zamanlarda
fuara giriş bileti armağan edeceğiz, ilk 20 bileti şuanda
hediye@timas.com.tr adresine ilk mail atan 10 kişiye armağan ediyoruz.

Bilgi:Mail atan ilk 10 kişi belli olduğunda bu girişin altına
tamamlandığı bilgisi yorum olarak girilecektir. Her mail atan 2
bilet kazanacaktır. Kazananlara mail yoluyla bilgi verilecektir.

İstanbul Tüyap... | Facebook
--------------------------------------------------------------------------------
ilgilenen varsa mail atsın

kampanya bitmediyse : konusanpogaca.com...arçelik fırın verecek çekilişle, ama sorular var doğru cevaplamak gerekiyor.

arçelik kampanyası devam ediyor saol.konuşan pogaçaylada arkadaşınızın adıyla şiir gönderiyosunuz hoşşş

Back