Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şekercik sen yaşatıyorsun bu aralar bu tpiği sende olmasan işler kesat nerden buluyorsun bu kampanyaları sen cnm ard arda 3-4 kampanya birden yazıyorsun tşkrler cnum bayanssulusmileopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3:hulya:
cvbı ne kızlarr bn burdan kazanmıştım bir kere yne istiyorum kazanmak[/QUOTE .!.:The ting tings canım cevap yerimseniben
evet avona vermedik bende eminim colgate haırlamıorum:gitme:
slmm
ya rende ve magrenta nerdesinizzzzz merak ettim sizi kızlarr
yazdık evet en aşağıda adresinize yollancak diyor zaten edacımşeymacım biz sanki colgate üye olurken bilgilerimizi yazdık :uhm:
ok cnm özletme kendini amaburdayım canım :))) arada bakıp çıkıyorum geçen yorum yapmıştım ama konu dışı diye silinmiş sanırım :)))))
Kampanya 4 hafta süresince isteyen herkese ücretsiz diş muayenesi olanağı sunacak. Türk Periodontoloji Derneği ve Colgate’ in gerçekleştirdiği Ağız Sağlığı Haftaları 1 Kasım 2010 tarihinde başlayacak ve 30 Kasım 2010 tarihine kadar devam edecek.
Tüm Türkiye’ yi kapsayan Ağız Sağlığı Haftaları boyunca dişlerinizi gönüllü diş hekimlerine ücretsiz kontrol ettirebilir, eski diş fırçanızı getirerek yeni bir Colgate diş fırçasına sahip olabilir, ve diş macunu numunesi edinebilirsiniz.İsteyen herkes gönüllü diş hekimlerinden randevu almak sureti ile ücretsiz ağız ve diş muayenesi olabilecek.
Colgate ve Türk Periodontoloji Derneği tarafından düzenlenen “Ağız Sağlığı Haftaları”, bu yıl 01-30 Kasım 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek. “Hedef Mükemmel Ağız Sağlığı” sloganı ile yürütülecek Ağız Sağlığı Haftaları projesi süresince toplumun ağız ve diş sağlığı konusunda bilinçlendirilmesi ve koruyucu diş hekimliğinin yaygınlaştırılması amaçlanıyor.
Ağız Sağlığı Haftaları boyunca gönüllü diş hekimlerinden randevu alan herkes, dişlerini kontrol ettirecek, ağız ve diş sağlığı hakkında bilgiler edinecek, eski diş fırçasını getirenler yeni bir Colgate diş fırçasına ve diş macunu numunesine sahip olacak
Az Sal Haftalar
şeymacım biz sanki colgate üye olurken bilgilerimizi yazdık :uhm:[ hatırlamıyorum cnm :umursamaz:
yazdık evet en aşağıda adresinize yollancak diyor zaten edacım
tşk ederim canım bilgilendirdiğin için...