seymacım bende flormardan aldım ama ben beyaz tenliyim numarasına felan dikkat etmedim acelem vardı ordaki calışan kızlar artık bilio kime ne olucagını orda denedim aldım geldim çokta uygun fiyatı sanırım 7.5 bucuktu cok hoş diyo herkes begendi yani yerimseniben
seymacım işte bunlarrrr ilk olan fondotenim ikincisi allıkkyerimseniben
allığın rengi güzelmiş cnm hoşlar güle güle iyi günlerde kullan cnm :) pembe allığa taktım bnde bu aralar bir farımı feda ettim pembe allık olarak kullanıyorum yeni bir allık alana kadarkaydirigubbakcemile3bayanssulusmile
tşkr ederim tatlım sağol ama avonu kayınvalidem aldığı için para vermiyorum anlıyacağın :) yoksa flormarıda çok seviyorum eğer karar veremessem bir kişi daha flormar önerdi bir bakarım tşkrler......
sorma cnm ya aynen insan bir eksiklik hissediyor .... allık istiyorum bendeeeeeeee kıskandım sanaaaaa:roflol::roflol:çok tesekkür ederim bitanem benim valla allıgımda cok hoş duruyo yanacımda ee canım alışıncada napıcan insan bi eksiklik hissediyo ama dimiii aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
rica ederim canım valla senin için kalktım cektim resmini yolladım yerimseniben
sorma cnm ya aynen insan bir eksiklik hissediyor .... allık istiyorum bendeeeeeeee kıskandım sanaaaaa:roflol::roflol:
sağol cnm çok tşkrler .......yarın görüşmek dileğiyle iyi geceler hepinize.........
ne demek canım herzaman beklerim sanada iyi geceler tatlım benimmm rabbime emanet ol olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?