Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm millette arkadaş dolu :dilcikar:
evet cnm millette arkadaş dolu :dilcikar:
kız seninde arkadaşın yoksa,bende intihar edeyimsempatiksalakcinni...yanlış hatırlamıyorsam 200 falandı:kedi:kaydirigubbakcemile3
kil maskesini kullanıyorum memnunum süper yapıo cildimi hem temzliyo hem de yumuşacık yapıyoraranızda avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varmı arkadaşlarrr ....
kızlar ümit besen omzu için mutlaka katılın kazanamayana bir tişört bir yastık ufak sanıırım yastık ama olsun bir adette büsküvi yolluyorlarmış........... kazanamayanlar bölümü var bu linkin üstünde onu tıklayın drama seti var video onu izleyin.... orda kazanamayanlara hediye gönderip video çekmişler orda görünüyo hediyeler Hayatın Draması Varsa Rondo'nun Kreması Var!
sağol cnm tşkr:)benim kuzenim kullandı çok memnun canımm..
günaydınlaaarrr....
şeymacım begendim canım seni.[/QUO TE]
mersi şekerim
haklısın cnm kociler çok kıskanç be:/evet ya benim normalde face im yok iki kişi var arkdş hanemde baksanıza:)))) sırf kampanyalara katılırım die açtım kociş kızıyo face açmama. foto koymama... ben de bi kez açtım sonra kapattım tekrar. şimdi soyadım olmıcak gibi açtım işte ne yapayım:) face kampanyalarını mı kaçırayım yani...v delikafadulden
cnm millette 400 küsür var 200 ne ki :))))kız seninde arkadaşın yoksa,bende intihar edeyimsempatiksalakcinni...yanlış hatırlamıyorsam 200 falandı:kedi:kaydirigubbakcemile3
kil maskesini kullanıyorum memnunum süper yapıo cildimi hem temzliyo hem de yumuşacık yapıyor
öylemi tmm cnm ozaman ben kil maskesini alıyım birde başka marka temizleyici süt alıyım çünkü karma ciltlere jel iyi gelmiyor
bakım şuna bi :)
bak bak cnm kaçırma opuyorumnanaktanbayanssulusmile herkese iyi günler bu aradaa şakkıdı
ben anlamadı m bişi vallaaa
bu aralar hiç bişey yok ya ramazan hakikaten berekettikaydirigubbakcemile3
hem avon hemde colgate den kazanmışım:dance::dance:ne kadar mesudum:sm_cool:
Colgate Kazananlar-1000 Kişiye Makyaj Çantası
COLGATE .:. Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler
KAZANMIŞIM ARKADAŞLAR
pokahontas kullanıcısından alıntı
Colgate Kazananlar-1000 Kişiye Makyaj Çantası
COLGATE .:. Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler
KAZANMIŞIM ARKADAŞLAR
ben de kazanmışımmm :lepi: