Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
evet cnm millette arkadaş dolu :dilcikar:

evet ya benim normalde face im yok iki kişi var arkdş hanemde baksanıza:)))) sırf kampanyalara katılırım die açtım kociş kızıyo face açmama. foto koymama... ben de bi kez açtım sonra kapattım tekrar. şimdi soyadım olmıcak gibi açtım işte ne yapayım:) face kampanyalarını mı kaçırayım yani...v delikafadulden

aranızda avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varmı arkadaşlarrr ....
kil maskesini kullanıyorum memnunum süper yapıo cildimi hem temzliyo hem de yumuşacık yapıyor

bakım şuna bi :)

benim kuzenim kullandı çok memnun canımm..
sağol cnm tşkr:)

Kaliteli ve ucuz parfümün adresi Parfümde Olay | Online Parfum Satış Sitesi daha önce 2 kez düzenlediğimiz banner tasarım yarışmamızın 3.sü başlıyor.

Parfumdeolay.com için tasarladığınız banner'ı forumumuzdaki başlığın altına gönderin. Yarışmaya katılın.
http://forum.*******************/index.php/topic,23126.0.html

Yarışmaya katılabileceğiniz banner boyutları; 60X60px , 120X60px , 240X60px , 348X60px , 468X60px , 120X600px

Yarışma sonunda Parfumdeolay.com yetkililerinin seçeceği 2 banner'ın sahibi 100 ML Women Secret Garden EDT Bayan Parfüm kazanıyor.

kızlar böyle bir yarışma varmış şayet anlayan banada açıklasın ben çözemedim nasıl tasarlıyıcağız ?-tatlicadiarzu-

off sinir oldum ben evde yokken kargo gelmiş komşumuzda benim adıma alış parasını ödemiş
doğacıdan gelmiş. pakette 5 broşürr
19 tane kayıısı çekirdeği yağı
5 tane de makyaj temizleme mendili var.
insan kremleri farklı farklı gönderir
kendim alsam geri verirdim ama bu durumda vereemedim

slm kızlara.s.
bol numuneli günler bu arada dogadana nerden yazıyorsunuz link varmı canlarrrr gelen arkadslar nerden yazdınız yardımcı olursanız cok sevinirimmm????

pokahontas kullanıcısından alıntı
Colgate Kazananlar-1000 Kişiye Makyaj Çantası

COLGATE .:. Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler

KAZANMIŞIM ARKADAŞLAR

ben de kazanmışımmm :lepi:

pokahontas kullanıcısından alıntı
Colgate Kazananlar-1000 Kişiye Makyaj Çantası

COLGATE .:. Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler

KAZANMIŞIM ARKADAŞLAR

ben de kazanmışımmm :lepi:

tebrikler kuşummm olumunekankayizsmile Şeniz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…