- 13 Ocak 2009
- 4.913
- 401
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevindim cnm çok güzel :)) tbrklerevet canım kazanmışım saol
knorrları onların olsun hıhh :)bana da aynı cvp geldi şeymacımm..
hem avon hemde colgate den kazanmışım:dance::dance:ne kadar mesudum:sm_cool:
sağol cnm teşekkürler ....iyi almışsın güle güle kullan ..
bayanseyma ben aldım ama henüz kullanmadım
bende anneme göz kremi aldım 1 alana bir bedavaydı :) bütün garnier,arko,loreal,diadermine ürünleri neurogena ürünleri 1 alana 1 bedavaydı :) 23-24 ekim die okumuştum ama :)kızlar selam dün migrosta bi kampanya vardı el yüz kremlerinde bakım ürünlerinde bi alana bi bedava... ben makyaj temizleme mendili aldım hala varsa bakın derim nacizane:)))
hepsinde vardı ama bitti canımtamam nacizaneni yesinler :roflol: aman bugün saçma sapan esprilerde üstüme yok geldilerde kusr. bakmayın efem sositososito canım cilt temizleme sütü jelide varmıydı bilmiyorumkismile peki ne marka mendil aldın sen ne kadardı :uhm:
daha önce avon ürün kullandınmı bazı ciltlerde sorun yaratıyo bence cilt için iyi bir ürün kullan canım cildimiz çok öenmli avona pek güvenmiyorum bu konudaaranızda avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varmı arkadaşlarrr ....
bende anneme göz kremi aldım 1 alana bir bedavaydı :) bütün garnier,arko,loreal,diadermine ürünleri neurogena ürünleri 1 alana 1 bedavaydı :) 23-24 ekim die okumuştum ama :)
hepsinde vardı ama bitti canım
daha önce avon ürün kullandınmı bazı ciltlerde sorun yaratıyo bence cilt için iyi bir ürün kullan canım cildimiz çok öenmli avona pek güvenmiyorum bu konuda
bu arada ben de kazanmışım avon maskara merakımdan katıldım yarışmaya bakalım güzel mi?bayanssulusmile
cnm ben daha yeni aldım indirimdeydi bikaç gn oldu anca fırsat bulamadım kullanmaya:)k13 den bende sipariş vermeyi düşünüyorumda cnm ondan sordum güzelmi diye neden kullanmıyorsun kullan tariihi geçmesin :)opuyorumnanaktanbayanssulusmile
bende anneme göz kremi aldım 1 alana bir bedavaydı :) bütün garnier,arko,loreal,diadermine ürünleri neurogena ürünleri 1 alana 1 bedavaydı :) 23-24 ekim die okumuştum ama :)
hepsinde vardı ama bitti canım
daha önce avon ürün kullandınmı bazı ciltlerde sorun yaratıyo bence cilt için iyi bir ürün kullan canım cildimiz çok öenmli avona pek güvenmiyorum bu konuda
bu arada ben de kazanmışım avon maskara merakımdan katıldım yarışmaya bakalım güzel mi?bayanssulusmile
cnm ben daha yeni aldım indirimdeydi bikaç gn oldu anca fırsat bulamadım kullanmaya:)
bayanssulusmile
cnm ben dün akşam gittim hala duruyodu sanırım mallar bitene kadar devam edicek ben esk.deyim ordaki migrosta var kızlar daha duruyo:) kaydirigubbakcemile2
cnm cildnize göre seçin alın avon alırken bile. özelliklerine dikkat edin ürünlerin. her ürün her cilde uymaz. bir de hassassa daha di,kkatli olmakta yarar var. ben avon satıyorum ve kullanıyorum da, mesela cildim yağlı bir serisini kullandım bana iyi geldi ama herkeste aynı olmayabilir.
sağol cnm ama hangi ürün almalıyım ki çünkü mutlaka temizliyici kullanırım bayağıdır maske kullanmıyorum iyi markalarda mesela nivea bunlarda maskeler hep tek kullanım içinöyle oluncada çok masraflı oluyor ne alsam bilemedim yani avonun kil maskesinimi alsam tek ama ayrı ayrı markalarda istemiyorum olduğumu tek marka olsun istiyorum napıcam bilmem bilmiyorumkismile bende avon maskara aldım geçen ay bir kere kullandım duruyor kenarda bu aralar maskara arayışımdaydım avonun süpermagnity denemek için katıldım bende kazandım bakalım nasıl bi ürün bayanssulusmile
canım çok pahalı olmasın diyorsan kili aktardn al ben almıştım tarif de ediyolar
cilt için ise cildini iyi bilmen lazım ben yaşıma uymayan bi göz kremi almıştım göz altılarımda yağ butoncukları oldu hemen bıraktım yaşın cildin çok önemli
cildin yağlı ise köpük veya jel yıkama temizleyici al
tonikte mutlaka gerekliymiş ben daha yeni kullanmaya başladım
göz makyaj temizleyicisi neutrogena kullanıyorum uygun fyatlı ve güzel çıkarıyor
bence sen bu sorularını makyaj topiğinde ya da cilt bakımı topiğinde sor canım orda daha iyi cevaplar alırsın :)
benim açtığım resimli aldıklarımız swatchları topiğinde bi sor istersen