• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
[=hayriye88;15889961]gunaydın kızlarrr bende avonu kazandımm ayy cok mutlu oldum sbh sbh ama sıze danısmam gereken bısey war sımdı bnm soyadım facede farklı kımlıkte farklı kargo geldıgınde sorun olurmu?[/QUOTE]
bende kazanmışım hemde kozmetik adına açtığım facebook ile birde kendi adımlada kazanmışım tahmin etmemiştim ama teşekkürler avon........
evet canım kazanmışım saol:1:
sevindim cnm çok güzel :)) tbrkler
bana da aynı cvp geldi şeymacımm..
knorrları onların olsun hıhh :)
hem avon hemde colgate den kazanmışım:dance::dance:ne kadar mesudum:sm_cool:

akşam çok sevindim golgate çıktığına bugünde avona ee bi haribo var bugün oda çıksa bugün tam olacak :)))süprizzzzz

hayriye neden sorun olsunki kimliğini yenilediysen ....... eski soyadın kimliğinin arkasındayazar onu gösterince kargoya anlıyacaktıraklinialirimsmile

aranızda avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varmı arkadaşlarrr ....

kızlar ümit besen omzu için mutlaka katılın kazanamayana bir tişört bir yastık ufak sanıırım yastık ama olsun bir adette büsküvi yolluyorlarmış........... kazanamayanlar bölümü var bu linkin üstünde onu tıklayın drama seti var video onu izleyin.... orda kazanamayanlara hediye gönderip video çekmişler orda görünüyo hediyeler Hayatın Draması Varsa Rondo'nun Kreması Var!

kızlar selam dün migrosta bi kampanya vardı el yüz kremlerinde bakım ürünlerinde bi alana bi bedava... ben makyaj temizleme mendili aldım hala varsa bakın derim nacizane:)))
bende anneme göz kremi aldım 1 alana bir bedavaydı :) bütün garnier,arko,loreal,diadermine ürünleri neurogena ürünleri 1 alana 1 bedavaydı :) 23-24 ekim die okumuştum ama :)
tamam nacizaneni yesinler :roflol: aman bugün saçma sapan esprilerde üstüme yok geldilerde kusr. bakmayın efem sositososito canım cilt temizleme sütü jelide varmıydı bilmiyorumkismile peki ne marka mendil aldın sen ne kadardı :uhm:
hepsinde vardı ama bitti canım :(
aranızda avon genç ciltler için akneye meğilli yüz temizleme jeli ve killi maskesini kullanıp memnun olan varmı arkadaşlarrr ....
daha önce avon ürün kullandınmı bazı ciltlerde sorun yaratıyo bence cilt için iyi bir ürün kullan canım cildimiz çok öenmli avona pek güvenmiyorum bu konuda

bu arada ben de kazanmışım avon maskara merakımdan katıldım yarışmaya bakalım güzel mi?bayanssulusmile

bende anneme göz kremi aldım 1 alana bir bedavaydı :) bütün garnier,arko,loreal,diadermine ürünleri neurogena ürünleri 1 alana 1 bedavaydı :) 23-24 ekim die okumuştum ama :)

daha önce avon ürün kullandınmı bazı ciltlerde sorun yaratıyo bence cilt için iyi bir ürün kullan canım cildimiz çok öenmli avona pek güvenmiyorum bu konuda

bu arada ben de kazanmışım avon maskara merakımdan katıldım yarışmaya bakalım güzel mi?bayanssulusmile

sağol cnm ama hangi ürün almalıyım ki çünkü mutlaka temizliyici kullanırım bayağıdır maske kullanmıyorum iyi markalarda mesela nivea bunlarda maskeler hep tek kullanım için
öyle oluncada çok masraflı oluyor ne alsam bilemedim yani avonun kil maskesinimi alsam tek ama ayrı ayrı markalarda istemiyorum olduğumu tek marka olsun istiyorum napıcam bilmem bilmiyorumkismile bende avon maskara aldım geçen ay bir kere kullandım duruyor kenarda bu aralar maskara arayışımdaydım avonun süpermagnity denemek için katıldım bende kazandım bakalım nasıl bi ürün bayanssulusmile​

k13 den bende sipariş vermeyi düşünüyorumda cnm ondan sordum güzelmi diye neden kullanmıyorsun kullan tariihi geçmesin :)opuyorumnanaktanbayanssulusmile
cnm ben daha yeni aldım indirimdeydi bikaç gn oldu anca fırsat bulamadım kullanmaya:)
bayanssulusmile

cnm ben dün akşam gittim hala duruyodu sanırım mallar bitene kadar devam edicek ben esk.deyim ordaki migrosta var kızlar daha duruyo:) kaydirigubbakcemile2

cnm cildnize göre seçin alın avon alırken bile. özelliklerine dikkat edin ürünlerin. her ürün her cilde uymaz. bir de hassassa daha di,kkatli olmakta yarar var. ben avon satıyorum ve kullanıyorum da, mesela cildim yağlı bir serisini kullandım bana iyi geldi ama herkeste aynı olmayabilir.

tekin acar varmıs kacırdım sanırım ilk yüze seyehat boyu nemlendirici katıldım ama 60 kişi görüntülemiş heralde kaybettim tüh:(:(

cnm ben daha yeni aldım indirimdeydi bikaç gn oldu anca fırsat bulamadım kullanmaya:)
bayanssulusmile

cnm ben dün akşam gittim hala duruyodu sanırım mallar bitene kadar devam edicek ben esk.deyim ordaki migrosta var kızlar daha duruyo:) kaydirigubbakcemile2

cnm cildnize göre seçin alın avon alırken bile. özelliklerine dikkat edin ürünlerin. her ürün her cilde uymaz. bir de hassassa daha di,kkatli olmakta yarar var. ben avon satıyorum ve kullanıyorum da, mesela cildim yağlı bir serisini kullandım bana iyi geldi ama herkeste aynı olmayabilir.

doğru diyorsun cilde uygun olmalı ürün bir düşüneyim bakalım başka alternatif marka gelmiyor aklımabilmiyorumkismile

sağol cnm ama hangi ürün almalıyım ki çünkü mutlaka temizliyici kullanırım bayağıdır maske kullanmıyorum iyi markalarda mesela nivea bunlarda maskeler hep tek kullanım için
öyle oluncada çok masraflı oluyor ne alsam bilemedim yani avonun kil maskesinimi alsam tek ama ayrı ayrı markalarda istemiyorum olduğumu tek marka olsun istiyorum napıcam bilmem bilmiyorumkismile bende avon maskara aldım geçen ay bir kere kullandım duruyor kenarda bu aralar maskara arayışımdaydım avonun süpermagnity denemek için katıldım bende kazandım bakalım nasıl bi ürün bayanssulusmile​

canım çok pahalı olmasın diyorsan kili aktardn al ben almıştım tarif de ediyolar
cilt için ise cildini iyi bilmen lazım ben yaşıma uymayan bi göz kremi almıştım göz altılarımda yağ butoncukları oldu hemen bıraktım yaşın cildin çok önemli
cildin yağlı ise köpük veya jel yıkama temizleyici al
tonikte mutlaka gerekliymiş ben daha yeni kullanmaya başladım
göz makyaj temizleyicisi neutrogena kullanıyorum uygun fyatlı ve güzel çıkarıyor
bence sen bu sorularını makyaj topiğinde ya da cilt bakımı topiğinde sor canım orda daha iyi cevaplar alırsın :)
benim açtığım resimli aldıklarımız swatchları topiğinde bi sor istersen

canım çok pahalı olmasın diyorsan kili aktardn al ben almıştım tarif de ediyolar
cilt için ise cildini iyi bilmen lazım ben yaşıma uymayan bi göz kremi almıştım göz altılarımda yağ butoncukları oldu hemen bıraktım yaşın cildin çok önemli
cildin yağlı ise köpük veya jel yıkama temizleyici al
tonikte mutlaka gerekliymiş ben daha yeni kullanmaya başladım
göz makyaj temizleyicisi neutrogena kullanıyorum uygun fyatlı ve güzel çıkarıyor
bence sen bu sorularını makyaj topiğinde ya da cilt bakımı topiğinde sor canım orda daha iyi cevaplar alırsın :)
benim açtığım resimli aldıklarımız swatchları topiğinde bi sor istersen

aslında bende cilt bakımıyla çok ilgiliyimdir 18 imden bu yana mutlaka kullanırım ama nedense 1 aydır yüzümde eksilmeyen bir sivilcelenme oldu normalde olmaz bende direk niveaya
attım şuçu tabi :))))) cildim karma kafamda şuanda aynı cildim gibi karma karışık oldu yani neyse biraz araştırıcam cnm sağol önerilerin içina.s.​

Back