Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yeni pardesü hediyeli kampanyamız başlamış bulunmaktadır.Anket sorumuzda belirttiğimiz şıklardan sizin için uygun olanını seçip ad,soyad bilgilerinizle birlikte"anket@zuhrepardesu.com.tr"adresine mail atan takipçilerimizden çekilişle belirlenecek 3 kişi,yeni sezonumuzdan pardesü kazanacaklar.İşte Anket sorumuz: "Pardesü alış verişleriniz için ayırdığınız bütçe hangi aralıktadır?

A)100-150 B)150-200 C) 200 ve üzeri"

Vakko Chocolate Eveeeet, madem tüm " Çikolata Severler" burada size güzel bir haberimiz var!
En geç 5 Kasım 2010 tarihine kadar Vakko Chocolate sayfasını beğenip en az 50 arkadaşını aramıza katan İLK 10 KİŞİYE Türkiye'nin en ince çikolatası Vakko Extrafine hediye! Bu eşsiz lezzeti kaçırmayın...
Kampanyaya katılım şartları:
1- 5 Kasım 2010 tarihine kadar tüm arkadaşlarınıza Vakko Chocolate facebook sayfasını önerin.
2- Kampanya bitimine az kala sayfamıza girin ve kaç arkadaşınızın sayfayı beğendiğini görmek için ekran görüntünüzü kaydedin. ( Klavyenizdeki Print screen tuşu ile görüntünüzü kopyalayabilirsiniz.)
3- Bu görüntüyü bize; vcikolata@vakko.com.tr adresine gönderin, KAZANIN!

Vakko Chocolate | Facebook

Bugün itibariyle başlayan ve 28 Ekim Cuma Saat 24.00 te bitecek olan yarışmamızı kazanan 1.kişiye 1 adet PEMBE VEYA MAVİ KELEBEK KAPI SÜSÜ verilecektir..
En fazla 1 cümleyle SİZCE ANNE... yorumunu yapan ve yorumunun altında beğen butonuyla en fazla oy alan annemiz 1.olacaktır.
Unutmayın yarışmamız 28 Ekim Cuma biitiyor..... Duyan duymayana duyursun lütfen:) Çünkü başka yarışmalarımızla da sizlerle olacağız..
Haydi anneler pamuk eller, tuşlara:))

BiBebek Aile Kulübü | Facebook
--------------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar denemekbedavada bilinçli tüketici modelini arıyoruz konulu bir yazı var,oyunuzu bekliyorum.adım orda da lawyersss..şimdiden teşk.ederim

merhaba arkadaşlar
avon sonuçları açıklanmış kazanmışım :) umarım herkes kazanmıştır

Ekim ayının son haftasına bir çekilişle başlıyoruz. Bu ayki çekiliş sponsorumuz yüzlerce yıllık lezzetli yemek pişirme sırrını günümüze taşıyan Salud Dökme Demir Mutfak Gereçleri. Salud ile yapacağımız iş birliği ile bu yazıya yorum bırakacak okuyucularımız arasından 4 kişiye 104 lira değerinde Salud Izgara tava hediye ediyoruz.Ben de bu sayede bu hafta için kendime denenecek tarif bulmuş oldum: döküm tavada pişen yemekler!

(çekiliş 1 kasım'da son bulacaktır, her okuyucunun bir kez adını yazmasını rica ediyorum, yorum bırakan bilgisayarların ip adresine göre birden fazla kayıtlar iptal olacaktır.)

portakal ağacı: Çekiliş Zamanı: Salud Döküm Tava
daha önce bildirilmiş ama link verilmemiş.

buarada bende avon kazanmışım...5 arkadaş davet ettim ama kabul etmeden:))
bilseydim kardeşimin adınada katılırdım:)

tmm dır cnm bol şansopuyorumnanaktan
saol şekerim ama çok az şansım neyse gene de katılmış oldum işteeee
merhaba arkadaşlar
avon sonuçları açıklanmış kazanmışım :) umarım herkes kazanmıştır
tebrikler cnm güle güle kullan
buarada bende avon kazanmışım...5 arkadaş davet ettim ama kabul etmeden:))
bilseydim kardeşimin adınada katılırdım:)

tebrikler cnm güle güle kullannn

Saçnz Hayat Bulsun

Dermozinc Club a üye olun.Arkadaşlarınızı davet edin .Ipad,iphone,play station 3 , paris tatili ,turkcell,avea,vodafone Tl ve birçok hediye kazanma şansı yakalayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…