• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
knorun kendi aç kocaman yazmış talepten dolayı numune gönderirimiz yoktur diye ne istedin nerdeyse evdeki bulyonları yolluycam çok acıyorum hallerine =) :gitme: Knorr / Ürün Numunesi İstiyorum

hahahahahahaha:roflol::roflol:ne bilim habire alıyos bikaç bişede onlar göndersinler die numune istedim yan,i özellikle birşey istemedim ah yazık dur cnm bende yollım evdeki tablet ;çorba ve harclarımı yazık begamyoncuiremsu:hooray:

kızlar selam dün migrosta bi kampanya vardı el yüz kremlerinde bakım ürünlerinde bi alana bi bedava... ben makyaj temizleme mendili aldım hala varsa bakın derim nacizane:)))

kızlar selam dün migrosta bi kampanya vardı el yüz kremlerinde bakım ürünlerinde bi alana bi bedava... ben makyaj temizleme mendili aldım hala varsa bakın derim nacizane:)))

tamam nacizaneni yesinler :roflol: aman bugün saçma sapan esprilerde üstüme yok geldilerde kusr. bakmayın efem sositososito canım cilt temizleme sütü jelide varmıydı bilmiyorumkismile peki ne marka mendil aldın sen ne kadardı :uhm:

bendeniz şimdiye kadar makyaj temizleyici sıvı olanlardan kullanıyordum meğer ne kadar zorlanıyormuşum ay gözüme kaçtı ay orama kaçtı:lepi: derken anam ağlıyordu ben krem türü ürünlerlede hiç temizleyemem hemen gözüme kaçırıveririm
o nedenle ilk ıslak makyaj temizleme mendilim alix avien ikincisi nivea ve son olarakta en uygun fiyata flormarınkini verdim çünkü hemen bitiyorlar nivea güzeldi yumuşacık mendili vardı ve ikiye bölüyordum göz makyajımda yüzüme komple makyaj yaptığımda tek bir adet kullanıyordum bu flormarın mendili ortadan bile ayrılmıyor makasla kesiyorum aklinialirimsmile:mymeka: çok pahalı yaaaaaaa​

tamam nacizaneni yesinler :roflol: aman bugün saçma sapan esprilerde üstüme yok geldilerde kusr. bakmayın efem sositososito canım cilt temizleme sütü jelide varmıydı bilmiyorumkismile peki ne marka mendil aldın sen ne kadardı :uhm:

clean & clear 8,25 tl ye aldım bi dünya ürün vardı göz altı kırışıklık kremleri bile gördüm ama ben pek bakamadım arabda bebeğim kıpırdanıp duruyodu rahat vermedi yani ama ben bi bakın derim
ne demek efenim saçma olur mu hiç

Fantanın sitesine girin bilgisayarınıza yükleyin fantayı bulun saat 9 13 17 de her gün İpod Sfuhlle Kazan
Çekilişle leptop Ps 3 veriyor

fanta.com.tr

Online İşlemleri kullanın, hem zaman hem de çeşitli hediyeler kazanın.

1 kişiye Samsung Led TV
10 kişiye Sony PS3 Oyun Konsolu
20 kişiye Sony Vaio Netbook

21 Eylül - 21 Aralık 2010 tarihleri arasında online işlemleri kullanın, siz de çekilişe katılın.
avea.com.tr/tr/sta/kampanyalar/oikamp.shtml?pagemenu=bkampanya.oikamp

clean & clear 8,25 tl ye aldım bi dünya ürün vardı göz altı kırışıklık kremleri bile gördüm ama ben pek bakamadım arabda bebeğim kıpırdanıp duruyodu rahat vermedi yani ama ben bi bakın derim
ne demek efenim saçma olur mu hiç

sağol cnm teşekkürler ....iyi almışsın güle güle kullan ..

Fantanın sitesine girin bilgisayarınıza yükleyin fantayı bulun saat 9 13 17 de her gün İpod Sfuhlle Kazan
Çekilişle leptop Ps 3 veriyor

fanta.com.tr

sağol cnmda tam olarak anlamadım sitesinde birşey göremedim bu yazdığın saatlerdemi oluyor sadece ?

vallaa boşa zaman kaybı. insan umutlanıyor bir şy kazanıcam falan diye de yok olmuyo.daha başka siteler bulabilsek keşke.

yok kızlar düzenli oylayın anketi birazda şansınız varsa kazanırsınız ben 2 kere kazandım renklibirden...

ne kazandın cnm ben anketleri çok severim zaten:)):hooray:
3 lü oyuncak seti vardı hediyesi onun ankaetinde ve kitap hediyesi olan anketde kazanmıştım cnm bu aralar tatil falan derken oylamadımm oylayımda yne kazanayım
Colgate Kazananlar-1000 Kişiye Makyaj Çantası

COLGATE .:. Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler

KAZANMIŞIM ARKADAŞLAR :D

sğl cnm hatırlatman için bende kazanmışımmmmm :))))))))))) kaydirigubbakcemile5

adres vermiştik dimi kayıt olurken hatırlayamadımda

Colgate Kazananlar-1000 Kişiye Makyaj Çantası

COLGATE .:. Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler

teşekkürler cnmmmmmmmm ...bizde kazanmışız eşim ben ve babam :)) güle güle kullanalım millet varya sülalesini yapmış ya aynı soyaddan 6-7 kişi olan var:)))) ama antibakteriyel set kazananlar yazıyordu ????
KAZANMIŞIM ARKADAŞLAR :D

3 lü oyuncak seti vardı hediyesi onun ankaetinde ve kitap hediyesi olan anketde kazanmıştım cnm bu aralar tatil falan derken oylamadımm oylayımda yne kazanayım

sğl cnm hatırlatman için bende kazanmışımmmmm :))))))))))) kaydirigubbakcemile5

adres vermiştik dimi kayıt olurken hatırlayamadımda

hımmmmm ii cnm bende katıldım 2 gün oldu :)

Back