knorun kendi aç kocaman yazmış talepten dolayı numune gönderirimiz yoktur diye ne istedin nerdeyse evdeki bulyonları yolluycam çok acıyorum hallerine =) :gitme: Knorr / Ürün Numunesi İstiyorum
kızlar selam dün migrosta bi kampanya vardı el yüz kremlerinde bakım ürünlerinde bi alana bi bedava... ben makyaj temizleme mendili aldım hala varsa bakın derim nacizane:)))
tamam nacizaneni yesinler :roflol: aman bugün saçma sapan esprilerde üstüme yok geldilerde kusr. bakmayın efem sositososito canım cilt temizleme sütü jelide varmıydı bilmiyorumkismile peki ne marka mendil aldın sen ne kadardı :uhm:
clean & clear 8,25 tl ye aldım bi dünya ürün vardı göz altı kırışıklık kremleri bile gördüm ama ben pek bakamadım arabda bebeğim kıpırdanıp duruyodu rahat vermedi yani ama ben bi bakın derim
ne demek efenim saçma olur mu hiç
Fantanın sitesine girin bilgisayarınıza yükleyin fantayı bulun saat 9 13 17 de her gün İpod Sfuhlle Kazan
Çekilişle leptop Ps 3 veriyor
fanta.com.tr
vallaa boşa zaman kaybı. insan umutlanıyor bir şy kazanıcam falan diye de yok olmuyo.daha başka siteler bulabilsek keşke.
sağol cnmda tam olarak anlamadım sitesinde birşey göremedim bu yazdığın saatlerdemi oluyor sadece ?
yok kızlar düzenli oylayın anketi birazda şansınız varsa kazanırsınız ben 2 kere kazandım renklibirden...
3 lü oyuncak seti vardı hediyesi onun ankaetinde ve kitap hediyesi olan anketde kazanmıştım cnm bu aralar tatil falan derken oylamadımm oylayımda yne kazanayımne kazandın cnm ben anketleri çok severim zaten:)):hooray:
Colgate Kazananlar-1000 Kişiye Makyaj Çantası
COLGATE .:. Parlak Gülüşler Parlak Gelecekler
KAZANMIŞIM ARKADAŞLAR
teşekkürler cnmmmmmmmm ...bizde kazanmışız eşim ben ve babam :)) güle güle kullanalım millet varya sülalesini yapmış ya aynı soyaddan 6-7 kişi olan var:)))) ama antibakteriyel set kazananlar yazıyordu ????
KAZANMIŞIM ARKADAŞLAR
3 lü oyuncak seti vardı hediyesi onun ankaetinde ve kitap hediyesi olan anketde kazanmıştım cnm bu aralar tatil falan derken oylamadımm oylayımda yne kazanayım
sğl cnm hatırlatman için bende kazanmışımmmmm :))))))))))) kaydirigubbakcemile5
adres vermiştik dimi kayıt olurken hatırlayamadımda
KAZANMIŞIM ARKADAŞLAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?