• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bende bebedordan numune istedim
10 paket yenidoğan ilk günler ıslak mendil göndermişler
paketler küçük cep men dil paketi gibi
6-7 tane küçük tek kullanımlık el temizleme jeli ve katolog broşür fln vardı içinde ..........
kargo ücreti yoktu......

Son düzenleme:
bende bebedordan numune istedim
10 paket yenidoğan ilk günler ıslak mendil göndermişler
paketler küçük cep men dil paketi gibi
6-7 tane küçük tek kullanımlık el temizleme jeli ve katolog broşür fln vardı içinde ..........
kargo ücreti yoktu......

teşekkürler cnm iyiymiş bende bir şansımı deniyeyim stok yapıyoruz ama bebik yuk pöffffffff ne kötü allah evladını bağışlasın cnmcım

hehehe şeymacımmm güldürdün kız beni :P

mucuks canım sıkılıyor yahu ne dediğimi bende bilmiyorum şakır şakır dışarıda yağmur içimde matemli gemiler denizlerde yüzen balıklar felan fişma işte :bbo::bbo:

bebedordan bende ıstedım sımdı bakalım gelıcekmı aynen bende stok yapıorum bazı seylerı nolur nolmaz ılerde ewlendıgımde lazım olur ....

mucuks canım sıkılıyor yahu ne dediğimi bende bilmiyorum şakır şakır dışarıda yağmur içimde matemli gemiler denizlerde yüzen balıklar felan fişma işte :bbo::bbo:

HEHEH sen tam kıvama gelmişin gel bak izmir günlük güneşlik :))))opuyorumnanaktana.s.

ayol kokuşur onlar hepsinin son kullanma tarihi var ayrıca bebek olmadan bebek malzemesi biriktirmek iyi diilmiş öyle der ananemmmm:O:O

kızlar feast kullanan varsa 2 boş paketi adrese yollayanlara milföylü tatlar kitabı hediyemiş ilgilenenler sitesine baksınlar

Selam kızlarrr. Ben daha evli bile değilim ama şu bebedor dan bir de biz isteyelim bakalım belki başkalarına veririm bebişi olacaklara :)))

Ya ne dediniz ki Bebedor'dan isterken :))) :uhm: Bakıyorum bakıyorum ne yazacağımı bulamıyorum bir türlü :)

Back