• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
valla ben duvar yazısının hemen altına yazdım ama yetişememişim. yazmamla yorum sayısının 99 olması bir oldu. sen ilk 10'a yazabildin mi?

Hani daha önce bir yazı verildi ya yarım saat sonra yarışma başlayacak falan diye. Orada diyordu ki "cevaplarınızı bu iletinin altına yazacaksınız" Ben de oraya yazdım. Ama karışıklık olmuş kurdukları cümleden dolayı. Bakalım sonuç ne olacak? İlk defa katılıyorum ben, hiç bir şey anlamadım :))

ben de ilk defa katıldım.

çok da heveslendim hanii

ben de en son yazılan duvar yazısının altına yazmıştım. bari 20 falan olsa bi şansım olurr

günaydın bayanlar iyi sabahlar dün leydi kozmetiğe kimler katıldı bakalım ben hiiiiiiiiiiç zahmet etmedim başkalarının hızını anlayamadım henüz :))))

üçkagıt var o işte yaw 4 sn de cevap vermiş biri cok komik katılmadım bende

Bencede bi öncekine katılayım dedim ben bulana kadar yane adamlar 50 yorum yapmış bu sefer hiiiiiç denemedim bilekaydirigubbakcemile3

evet aynen ya...bemim leydi sayfası açıktı hemen buldum şifreleri ama yazana adar sayfa dolmuş...zaten arışıklık oldu ...kimin kazandığı daha belli degil..
Herkese iyi öylenlersempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

üye olmak yerine firmalara mail atıp numune istersen daha cok sey gelir

mail de atıyorum canım.dilenci gbi utanmaya da başladım haa:roflol: doğacıdan cevap geldi sadece o da 15 numun bir broşür gönddericekmiş.3.5 kargo ücreti var dedi tamam dedim. burda bazı kızlara gelmiş o ürünlerden çok kötü dediler heveesim kursağımda kaldı vala

evet cok kötü ürünleri qspa die var oraya üye ol sandıgı bul tıkla numune kazanıyosun 6 tane tüp bioder bioxin deracine numune yolluyo sonra herobabye yaz mama falan geliyo glade kadını ol ordan sprey geliyo dogadandan iste cay gelio aklıma gelenler bunlar bende unuttum artık nerelerden geldi isteye isteye

evet cok kötü ürünleri qspa die var oraya üye ol sandıgı bul tıkla numune kazanıyosun 6 tane tüp bioder bioxin deracine numune yolluyo sonra herobabye yaz mama falan geliyo glade kadını ol ordan sprey geliyo dogadandan iste cay gelio aklıma gelenler bunlar bende unuttum artık nerelerden geldi isteye isteye

üye olurum hemen canım teşekkürler

Kızlar selam.. Leydi'den dün kazananların arasında yokum :)) Bugün bana da Dermalogica'daz yüz temizleme jeli geldi. Bir yarışmasına katılmışım ilk 5e girmişim ne zaman olduysa bu :uhm: Neyse sonuçta ilk defa bana da bir şeyler geldi
Bu arada özgecikk gladekadını sitesini açamıyorum nedense daha sonra tekrar deneyeyim bakalım teşekkürler bilgiler içinn

ya bende birşeyler beğeniyorum facedeki ürünlerden ama 100 tane mesaj yazmak gerekiyormuş illaki foruma ondan sonra link falan paylaşabilirmişim :((

avon numune yollamz cnm yarışmalar düzenliyor arada o zmn kazanırsan yollar normal boyut
:)))

ii geceler kızlar tatildeyim bi bakım dedim var mı bşyler??

Back