iyi geceler herkese........bu aralar kurudu otalık sorma SU--PERİSİ ne gelen var ne giden :))) hiç kapımız çalınmıyor haribo desen zaten ailemizim hiç bir üyesine çıkmıyor---------------lotusum gelmiyor-------:))))felan filan iştee boshayallersmile
banada nestlenin viştaliftmi ne o gelicekti dün bekledim ama gelmedi hangi kargo ile geliceğinide yazmamışlar posta kutunuzu takip edin demişler ptt ilemi gelicek acebaa salı yollanmış dün gelmesi lazımdı bu arada 2 tane gelmesi lazım öyle okudum :)kızlar denemek bedavadan kargosu gelen varmı banada göndercekler mes geldi ama henüz ulasmadı elime ne geliyo merak ettim daha dogrusu kac tane gelio nescafe gibi bişi sanırım
banada nestlenin viştaliftmi ne o gelicekti dün bekledim ama gelmedi hangi kargo ile geliceğinide yazmamışlar posta kutunuzu takip edin demişler ptt ilemi gelicek acebaa salı yollanmış dün gelmesi lazımdı bu arada 2 tane gelmesi lazım öyle okudum :)
günaydın bayanlar bol numuneler :)
kızlar bu fikrimühim'e rapor yazıyoruz demişsiniz örneklere baktım sanki günlük olağan şeyleri yazılıyor gibi geldi??
biri bu konuda yardımcı olabilir mi???
nestle nasıl geliyor sana mail falan mı attın?Günaydın bu arada..
Nasıl kazandınız onu denedim biliyorumdan????
denemekbedavadan geliyo oraya üye oluyorsun hergün aktif yorum yazıyorsun ürün yolluyorlar deneyip yorum yapıyorsun bana daha önce theramed dis macunu geldi orjinal boy şimdide nestleden bişi gelcekmişşşşş
hayır kafamıza göre değil canım seni kampanyaya davet ediyorlar kabl ettin mi nese o kampanya paketi geliyo onları deneyip ve çevrene tanıtıosun çevrein o üürn hakkında olumlu olumsuz düşüncelerini yazıosun..
hımmm anladım canım çok teşekkür ederim...
sana bu güne kadar gelen birşey oldu mu peki?
yok ürüne tıklamıyorsun denemek bedava ya üye olup her gün yorum yapıyorsun onlar kafalarına göre yolluyor isteiklerine mesela kimine robot süpürge yolladılar kimine kahve den geldi şans bu yani bana diş macunu geldi mesela
canım kargo ücretli mi oluyor peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?