Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

lotus bana geldi.ama bir türlü haribo çıkmadı ...

kızlar denemek bedavadan kargosu gelen varmı banada göndercekler mes geldi ama henüz ulasmadı elime ne geliyo merak ettim daha dogrusu kac tane gelio nescafe gibi bişi sanırım
banada nestlenin viştaliftmi ne o gelicekti dün bekledim ama gelmedi hangi kargo ile geliceğinide yazmamışlar posta kutunuzu takip edin demişler ptt ilemi gelicek acebaa salı yollanmış dün gelmesi lazımdı bu arada 2 tane gelmesi lazım öyle okudum :)

günaydın bayanlar bol numuneler :)

Nasıl kazandınız onu denedim biliyorumdan????

denemekbedavadan geliyo oraya üye oluyorsun hergün aktif yorum yazıyorsun ürün yolluyorlar deneyip yorum yapıyorsun bana daha önce theramed dis macunu geldi orjinal boy şimdide nestleden bişi gelcekmişşşşş

kızlar bu fikrimühim'e rapor yazıyoruz demişsiniz örneklere baktım sanki günlük olağan şeyleri yazılıyor gibi geldi??
biri bu konuda yardımcı olabilir mi???

hayır kafamıza göre değil canım seni kampanyaya davet ediyorlar kabl ettin mi nese o kampanya paketi geliyo onları deneyip ve çevrene tanıtıosun çevrein o üürn hakkında olumlu olumsuz düşüncelerini yazıosun..

nestle nasıl geliyor sana mail falan mı attın?Günaydın bu arada..

Nasıl kazandınız onu denedim biliyorumdan????

denemekbedavadan geliyo oraya üye oluyorsun hergün aktif yorum yazıyorsun ürün yolluyorlar deneyip yorum yapıyorsun bana daha önce theramed dis macunu geldi orjinal boy şimdide nestleden bişi gelcekmişşşşş

teşekkür ederim özgecik cevaplamışsın vitalift mi ne gelio nestlenin okudum orda gelecek ürüne tıklayınca gelsinde görelim bakalım :)))bayanssulusmile

30 Eylül 2010 Perşembe
Playdoh oyun hamurları Avea'lılara bedava

Markafoni'de Play-doh oyun hamurlarına özel %30 indirim kampanyası başladı. Çocuğunuz için eğitici oyun hamurlarını kargo dahil 14.80TL'ye alabilirsiniz.

Bitmedi. Eğer Avea hat sahibiyseniz ya da Avea kullanan bir tanıdığınız varsa cep telefonunuzun mesaj kısmına markafoni yazıp 5060'a mesaj atın. Gelen kodu sipariş sayfanıza ekleyin ve oyun hamurlarına kargo dahil 4.80TL'lik kargo ücretini ödeyerek sahip olun.
www.**************

yok ürüne tıklamıyorsun denemek bedava ya üye olup her gün yorum yapıyorsun onlar kafalarına göre yolluyor isteiklerine mesela kimine robot süpürge yolladılar kimine kahve den geldi şans bu yani bana diş macunu geldi mesela

hımmm anladım canım çok teşekkür ederim...
sana bu güne kadar gelen birşey oldu mu peki?

hımmm anladım canım çok teşekkür ederim...
sana bu güne kadar gelen birşey oldu mu peki?

» RotaVirüse Karşı Gerçek Sevgi Korumaktır

» Yumoş Aşkı

» Alışverişin Yeni Yolunu Keşif

» Hedef; mükemmel ağız sağlığı

bnlara katıldm canım

bi bıraktım takibi yoğun günler yüzünden anam ortalık kurumuşşşş bu zamana kadar gelen ürünler iki elimin parmaanı geçmiyor ayool bende kazanmak istiyorum aaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…