• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
slm bayanalr iyi sabahlar bana da kozmodermodan saç dökülmesi için solüsyonmu ne geldi kazana kazana onu kazandım yaww :( ptt kargo ile geldi bu arada

sütaşlarım geldi nihayet..
8 çikolatalı
2çilekli
2 muzlu
buzdolabı magneti
mektup
tarif kitapçığı
tanıtım kitapçığı
2 adet buz kalıbı
:)))) ne var ne yok herşeyi yazdımmm bu arada soğuk bşyler saklamak için o koliside harikaa :))

Son düzenleme:
2-5 yaş çocuğu olan annelere müjde. Boyut Yayın Grubu tarafından düzenlenen kampanya ile Anaokulu Dergisi sitesinden kayıt olun bedava kitap kazanın. Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin isimli kitap 0212 444 53 53 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptıran ya da Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu sistesinden talep formu dolduran herkese bedava Testlerle Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin isimli kitabı hediye ediyor.
Prof.Dr. Sabiha Paktuna Keskin tarafındna hazırlanan Testlerle Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin isimli kitaba bedava sahip olmak için hemen başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekiygor. Kampanya için belirtilen son tarih sanırım 31 ekim 2010. Bu arada kargo tarafındanücretsiz kitap getirilecek ancak kargo bedeli olarka 4.50 tl yi siz ödeyeceksiniz.

Edit var canım ama 30 dk boyunca geçerli haberin olsun :)))

bu arada mail gelmiş denemek bedavadan ne zamandır girmiyodum nestle vitalift diye bişey göndermişler :))))) şansım açıldı gene :))))

Son düzenleme:
AFM Sinemalarından yeni bir yarışma, AFM FİLMECE!

Film sahnesinin hangi filme ait olduğunu bul, kazan!

Aşağıdaki film sahnesinin hangi filme ait olduğunu bulan ve doğru cevabı, Ad, Soyad, Size en yakın AFM Sineması bilgileriyle* birlikte facebook@afm.com.tr adresine gönderen AFM Facebook Grup üyeleri arasında yapılcak olan çekilişte 10 talihli vizyon filmlerine ait hediyeler kazanacak.

Hemen katıl, Sen de şansı yakala!

AFM Facebook Grubunu arkadaşlarına önermeyi unutma!

Kampanya Detayları

* Kampanya 28 Eylül - 12 Ekim 2010 tarihleri arasında geçerlidir.

* Kampanya sonuçları 15 Ekim 2010 tarihinde AFM Facebook Grup sayfasında duyurulacaktır.

* Ad, Soyad ve Size en yakın AFM Sineması bilgileri eksik olan katılımcılar çekilişe dahil edilmeyecektir.

* facebook@afm.com.tr adresi dışında gönderilen facebook mesajları ve duvara yazılan cevaplar kabul edilmeyecektir.

gözünü seveyim edittttt :)))) cevap "kanlı elmas" bayanlarr :))))

Son düzenleme:
2-5 yaş çocuğu olan annelere müjde. Boyut Yayın Grubu tarafından düzenlenen kampanya ile Anaokulu Dergisi sitesinden kayıt olun bedava kitap kazanın. Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin isimli kitap 0212 444 53 53 numaralı telefonu arayarak kayıt yaptıran ya da Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu sistesinden talep formu dolduran herkese bedava Testlerle Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin isimli kitabı hediye ediyor.
Prof.Dr. Sabiha Paktuna Keskin tarafındna hazırlanan Testlerle Çocuğunuzun Yeteneğini Keşfedin isimli kitaba bedava sahip olmak için hemen başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekiygor. Kampanya için belirtilen son tarih sanırım 31 ekim 2010. Bu arada kargo tarafındanücretsiz kitap getirilecek ancak kargo bedeli olarka 4.50 tl yi siz ödeyeceksiniz.

bana bugün geldi çok harika bir kitap.diğer serilerini de mutlaka alacağım

sütaşlarım geldi nihayet..
8 çikolatalı
2çilekli
2 muzlu
buzdolabı magneti
mektup
tarif kitapçığı
tanıtım kitapçığı
2 adet buz kalıbı
:)))) ne var ne yok herşeyi yazdımmm bu arada soğuk bşyler saklamak için o koliside harikaa :))
bizimkiler nerde acabaaaa?mafoldumben

formu doldurdum fakat gelmedi..:delphin:

Son düzenleme:
özellikle rende ve magrentacım sizlere sorum var ora üye olduğunuz hatırlıyordum çünkü
fikrimühime rapar veremiyorumm sizde açık mı buton??yoksa sorun mu var acaba?

Back