• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
arkadaşlar karıştırırken buldum yurt dışı dahil olmak üzere ücretsiz sms gönderebileceğiniz bir site ben kullanıyorum yurtdışına msj göndermek için sorunsuz çalışıyor denemek isterseniz
ücretsiz sms
yanlız 15 dkkada bir yollanıyor msj 1 msjı gönderince 2. göndermek için 15 dk beklemek zorundasınız...

not:orada servis2 servis3 yazıyor onlara tıklayıp gönderin servis1 den gitmiyor galiba ...

Son düzenleme:
arkadaşlar karıştırırken buldum yurt dışı dahil olmak üzere ücretsiz sms gönderebileceğiniz bir site ben kullanıyorum yurtdışına msj göndermek için sorunsuz çalışıyor denemek isterseniz
ücretsiz sms
yanlız 15 dkkada bir yollanıyor msj 1 msjı gönderince 2. göndermek için 15 dk beklemek zorundasınız...

not:orada servis2 servis3 yazıyor onlara tıklayıp gönderin servis1 den gitmiyor galiba ...

güzelmişte birde verdiğimiz numaradan almasınlar kontörü cnm bi hile olmasın altında bunun şakkıdı

bana da birsey gelmis ama nerden bilmiyorum, evde yokken bugun aras kargo gelmis kapiya not birakmis, yarin gidip alicam bakalim merak ediyorum.sempatiksalakcinni

az önce kargo geldi teyzemin 9 aylık oğlu için herobaby e üye olmuştım bi kutu ballı muzlu süt 1 şişe organic meyve püresi geldi

bana da birsey gelmis ama nerden bilmiyorum, evde yokken bugun aras kargo gelmis kapiya not birakmis, yarin gidip alicam bakalim merak ediyorum.sempatiksalakcinni

bana bugğn hero babyden geldi bir kargo ama sadece bebek bakım kitabı öyle numune felan gelmedi :((

banada mılupadan kargo qeldı bugun ıcınde nıwea ıslak mendıl nıwea pısık kremı 2 tane gece maması bı adet magnet we brosurler war:D hepsını sakladım ceyıze bugun olmasa bıle yrn elbet lazım olcak mamalarıda bebklerı olan arkadaslarıma werıcem:D

LEYDİ kozmaetik hediyelerim geldi ya muhteşeeeemm

1 rimel
1 eyeliner
1allık
1far
2 ruj-biri fırçalı biri normal
pudra
2 oje

bana doğacı bongör davranmış 40 krem 4 tane makyaj temizleme mendili geldi:)))3.5 kargo parası

kızlar bişi sorucm denemesi bedavaya sadece üye olmak yetiyomu hemen ürün göndermiyolardır heralde

Back