Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
özellikle rende ve magrentacım sizlere sorum var ora üye olduğunuz hatırlıyordum çünkü
fikrimühime rapar veremiyorumm sizde açık mı buton??yoksa sorun mu var acaba?
bi bakayım canım bu güne kadar hiç sorun yaşamadım ben :)
merhaba fikri mühime üye olunca hemen gönderiyolarmı..bende üye olalı 1 hafta oluck gelen giden yok..neler gondermişler

malesef canım hemen gönderim olmuyor arkadaşım 1 yılı aşkın üye sadece anket gelio ona :)))

her anketini cevapla sana gelen ve bekle :)

günaydın bayanlar iyi sabahlar:teytey:

özellikle rende ve magrentacım sizlere sorum var ora üye olduğunuz hatırlıyordum çünkü
fikrimühime rapar veremiyorumm sizde açık mı buton??yoksa sorun mu var acaba?

evet canım bende rapor yazamıyorum. katıldığınız bi kampanya bulunmuyor yazıyr. kampanya bitecek ama hala rapor yazamadım..

FM riellanın msn adrresi vardı bende az önce sordum kızlarr
..rota virüsüyle ilgili kampanyamızda bu sefere mahsus raporlama alanımız mevcut değil maalesef..
böyle yazdı kızlar bilginize...

fikrimühimciler bende baktım hiç bir şekilde rapor vericek yer bulamadım henüz kampanya için rapor verme dönemi başlamamış olabilir mi acaba diye düşündüm
bi süre daha bekleyelim bakalım bir de face den bakıcam orda soran var mı?

siremimimn mesajı yeni gördüm eeee bu kadar mısa dece dağırıcaz o zaman :)

Son düzenleme:

vala yaaa nie böle olduysaa zaten puanları kıt kaydirigubbakcemile3

evet yaa puan biriktiriodum ben :))) gerçi bi kitap aldım ordan alcak hediyelerde kıt zaten :)
ben daha bşy almadımm en kıtını isteyim die biriktiriom :)
ne puanı kızlar?
rapor yazıp anket doldurduğunda puan veriolar cnm onları briktirip mühimödüllerden istediğini seçiosun puana göre..
sütaşın no sunu özelden gönderebilirmisin arkadaşım.teşekkürler..opuyorumnanaktan

yolladım cnm

kızlar denemek bedavadan kargosu gelen varmı banada göndercekler mes geldi ama henüz ulasmadı elime ne geliyo merak ettim daha dogrusu kac tane gelio nescafe gibi bişi sanırım

ülker4den bisküvi kazanmıştım onlar geldi,leydi kozzmetik de gelmiş aras kargodan aradılar ama elime ulaşmadı

kızlar bu fikrimühim'e rapor yazıyoruz demişsiniz örneklere baktım sanki günlük olağan şeyleri yazılıyor gibi geldi??
biri bu konuda yardımcı olabilir mi???

iyi geceler herkese........bu aralar kurudu otalık sorma SU--PERİSİ ne gelen var ne giden :))) hiç kapımız çalınmıyor haribo desen zaten ailemizim hiç bir üyesine çıkmıyor---------------lotusum gelmiyor-------:))))felan filan iştee boshayallersmile

bayanseyma geçmişe baktım ama çok gitmedim sanırım bu lotus ve haribo linklerini bulabilirsen tekrar yollayabilirmisin canım?

bayanseyma geçmişe baktım ama çok gitmedim sanırım bu lotus ve haribo linklerini bulabilirsen tekrar yollayabilirmisin canım?

canım hariboya giremiyorum facede linkini bilen arkadaşlar verir sana eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…