bi bakayım canım bu güne kadar hiç sorun yaşamadım ben :)özellikle rende ve magrentacım sizlere sorum var ora üye olduğunuz hatırlıyordum çünkü
fikrimühime rapar veremiyorumm sizde açık mı buton??yoksa sorun mu var acaba?
merhaba fikri mühime üye olunca hemen gönderiyolarmı..bende üye olalı 1 hafta oluck gelen giden yok..neler gondermişler
özellikle rende ve magrentacım sizlere sorum var ora üye olduğunuz hatırlıyordum çünkü
fikrimühime rapar veremiyorumm sizde açık mı buton??yoksa sorun mu var acaba?
evet canım bende rapor yazamıyorum. katıldığınız bi kampanya bulunmuyor yazıyr. kampanya bitecek ama hala rapor yazamadım..
everyday minerals de bedava makyaj kit(3 pudra, 1 allık,1 concealer)i veriyor, ama kargo parası varyerimseniben
fikrimühimciler bende baktım hiç bir şekilde rapor vericek yer bulamadım henüz kampanya için rapor verme dönemi başlamamış olabilir mi acaba diye düşündüm
bi süre daha bekleyelim bakalım bir de face den bakıcam orda soran var mı?
siremimimn mesajı yeni gördüm eeee bu kadar mısa dece dağırıcaz o zaman :)
vala yaaa nie böle olduysaa zaten puanları kıt kaydirigubbakcemile3
aramak istersen sütaşın nosunu verim ara sor canım dün aramıştım bugün geldiii opuyorumnanaktan
ben daha bşy almadımm en kıtını isteyim die biriktiriom :)evet yaa puan biriktiriodum ben :))) gerçi bi kitap aldım ordan alcak hediyelerde kıt zaten :)
rapor yazıp anket doldurduğunda puan veriolar cnm onları briktirip mühimödüllerden istediğini seçiosun puana göre..ne puanı kızlar?
sütaşın no sunu özelden gönderebilirmisin arkadaşım.teşekkürler..opuyorumnanaktan
sütaş nasıl kazanılıyor kızlar
bayanseyma geçmişe baktım ama çok gitmedim sanırım bu lotus ve haribo linklerini bulabilirsen tekrar yollayabilirmisin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?