• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Vee.. Sütaş'lar nihayet suyunu çekti :D Bayramda gelen misafirler, yeğenlerim derken sonunda bitirebildikk :))

*Sabah saat 11 gibi kapımız çalındı kızlar.. Kesin kargodur dedim, öyle çıktı şakkıdı İlk hamileliğimde Milupa AnneBebek Kulübü'ne üye olmuştum. PTT Kargo ile 'İlk Kaşığım Seti' göndermişler :)) Hem mutlu oldum, hem hüzünlendim.. Paketin içinde; **Aptamil'le ilgili bilgiler yazan bir buzdolabı magneti, ortasında da bebişimizin resmini koymamız için küçük bir yer var :)) **Nivea Baby Soft&Cream Islak Mendil, Deneme boyunda Saç ve Vücut Şampuanı, Deneme boyunda Pişik Kremi :)) **20 gram Aptamil Sütlü Bisküvili Mama, 20 gram Sütlü Pirinçli Mama :)) **Aptamil ürünlerini tanıtan bir broşür :)) **Bebeğim' dergisi ve 'İlk Kaşığa Merhaba' mektubu :)) **Milupa ve Nivea Baby'den İndirim Kuponları :)) **Ve GlaxoSmithKline(GSK)'nın aşıyla ilgili bilgi broşürleri :)) Sabah sabah mutlu ettiler beni sağolsunlar a.s.

kızlar bana yurtiçi kargodan mesaj geldi. kargonuz yola çıkmıştır diye.

adrese teslim deil, şubeye teslim.

mesajın başında da derma-cos-kozme yazıyor???

neresi acaba bilen var mı???

iii akşmlrr rendeeee
bnm sütaşlrm hln yokkk piyasada mal gelmişti şu tarihe kdr ulşmazsa şu noyu arayn dye aradmm söledim bayanaa bilgilerimi aldı adres fln geri döncekdi dönmedii bana
sanırım direk yolluycak:)))

kozmodermodan ilk 50 üye arasına girenlere ---------AVON LOTUS -----------geliyor kim bilememişti şimcik nickini hatırlayamıyacağım.......

sabiha paktunanın kitabı bugün geldi oğlum bi günde bitirdi kitabı nerdeyse çalışkan çocuğum benim:emir_bebek:

iziwash yollamıyo su an mail geldi bana bi blogda duyulmus adımız herkes istiyo haksızlık olmaması icin yollamıuyoruz die

Back