kızlar sütaştan ne istiyoruz:)))))))))))
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
bu kitabı istemiştim kargo bedeli 4,5 tl di dün elime ulaştı bu yaş grubunda bebeği olab varsa şiddetle tavsiye ediyorum bu kitabi çok güzel şeyler var için de üstelik bebeğinizle beraber yapacağınız testler yapmışlar çok da eğlenceli
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubucanım nasıl başvuruluyor
selam canımslmm herkeseee :)
ooo çok oluyooo baya kaliteli amaaatşk ederim cevapladığın için bu arada tekin acar claır sos in geldimi benimki geldi ama keşke yerine parfüm fln gelseymişbayanssulusmilebayanssulusmile
| Tadımca[/url] adresini girip deneyimini yazıyosun sonra bekliyosun mail fealan atmadılar bana direk geldi yani yurtiçi kargodan
her 200.üyelerimize çeşitli armağanlar sunulacaktır.reklam amaçlı yapılan bu kampanyamızda üyelerimize indirim kupnu yada çeşitli hediyeler verilecek olup üye kitlemiz 1500 olduğunda da iphon çekilişi yapılacak tır...ilğinize teşekkürederiz KALEKİM.
reklam amaçlı yapılan bu kampanyamızda üyelerimize indirim kupnu yada çeşitli hediyeler verilecek olup üye kitlemiz 1500 olduğunda da iphon çekilişi yapılacak tır...ilğinize teşekkürederiz KALEKİM
2. SanDisk Bil Kazan Yarışması Başladı.
Haftanın sorusu:
Aşağıdakilerden hangisi SanDisk’in USB bellek ürün modellerinden biri değildir?
Altta yer alan formu eksiksiz doldurun, yarışmamıza katılın!
Cevabınız
SanDisk CZ50 Blade
SanDisk CZ36 Cruzer
SanDisk CZ37 Slice
SanDisk CZ40 Ultra Back Up
SanDisk CZ55 Extreme
SanDisk Türkiye Bil Kazan | Facebook
Kozlab Kozmetik | Facebook
Kozlabın linki bu arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Anaokulu Dergisi / 3-6 Yaş Anne Çocuk Eğitim Dergisi / Boyut Yayın Grubu
bu kitabı istemiştim kargo bedeli 4,5 tl di dün elime ulaştı bu yaş grubunda bebeği olab varsa şiddetle tavsiye ediyorum bu kitabi çok güzel şeyler var için de üstelik bebeğinizle beraber yapacağınız testler yapmışlar çok da eğlenceli
canım ben geçen cuma vermiştin siparişi ancak geldigüle güle kullanın ağluşunla...bende istedim kaç günde geliyor acaba...yarın ben şehir dışına çıkıyorum..
canım nasıl başvuruluyor
Kozlab Kozmetik | Facebook
Kozlabın linki bu arkadaşlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
günaydın
düm bu sayfada inaılmaz sekilde oyun oynadılar
istedikleri kişeiye hediyeyi verdiler
şikayet ettim
ya evet çok fazla yorum oldu ben durumu bilmiyorum ama kazanamaynlar her zamanki gibi ortlaığı karıştırdı diye düşündüm hatta yorum yaptım :))))
konuyu bilen bi anlatabilir mi?
geldi cnm bugünn hakkaten süperrr kızım 2 yaşına girince başlarız artık..canım ben geçen cuma vermiştin siparişi ancak geldi
canım yukarsa yazmışlar linki bak yıkla yönlendiriyor sayfa zaten seni
siremim keinlikle çok güzel bi kitap eline geçtiğinde anlayacaksın
5. kişi olmak için defalarca arkadaş olunmuş face duvar sayfasında duruyor.
özellikle bakmadım
alt alta aynı resimleri görünce dikkatimi çekti baktım
sonra söyledim sonra yzdıklarımı sildiler
bazıları da kıskanma demiş
yahu ben ordaki haksızlığı gösteriyorum kıskanıyor oldum
insanlar biraz baksa keşke üye toplamak için yapıyorlar sonra 50. kisi bu demişler hatun 3 kere arkadaş olmuş neyse artık sildim çıktım
hadi yaaa aslında benimde dikkatimi çekti arkadaş olunanlarda aynı kişiler vardı arka arkaya anlamadım ne olduğunu biz de çıkarız 2 hediye için uğraşmaya değmez kimseyle5. kişi olmak için defalarca arkadaş olunmuş face duvar sayfasında duruyor.
özellikle bakmadım
alt alta aynı resimleri görünce dikkatimi çekti baktım
sonra söyledim sonra yzdıklarımı sildiler
bazıları da kıskanma demiş
yahu ben ordaki haksızlığı gösteriyorum kıskanıyor oldum
insanlar biraz baksa keşke üye toplamak için yapıyorlar sonra 50. kisi bu demişler hatun 3 kere arkadaş olmuş neyse artık sildim çıktım
07,09,2010 tarihinde kazandığım haribo paketim elime ulaştı :)) ayy sabah sabah ne sevindim çocuk gibi yaa.böğürtlene benzeyen bir şekerlemesi var onu yedim hemen çok güzeldi.gerisini evde devam edeceğiz ailece .sağolsun haribooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?