Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
fikrimühimden gelenler
oooo süpermişşşş yaaa şimdi daha heycanlandım biranevvel gelsin banada hangi kargoyla gelmişti cnm?
bir adet ürün seçin dedi amaşutarafagitti neyse hayır olur napalım 5-10 tlden ölmeyizCADIARZUsositosositosengözlerimebaksanab

aaaa bnde yaptım ama öle bşy demedii soruyu cvpladım kaydoldum hepsi buydu

oooo süpermişşşş yaaa şimdi daha heycanlandım biranevvel gelsin banada hangi kargoyla gelmişti cnm?

aaaa bnde yaptım ama öle bşy demedii soruyu cvpladım kaydoldum hepsi buydu

ürün seçin demedimikafamçokkarıştı

afiyet olsun..
fikrimühimden gelenler

bunlar ne tam anlayamadım. dergimi.

bu arada facede 365 gün hediye adında focebook sayfası var begeniyorsun
sonra hergün çekiliş var...
hiç takip etmezken bugün bi baktım çekilişte ben hediye kazanmışım...garniel temizleme sütü ve günlük krem.:kedi:
dün açıklanmış ama ben bugün gördüm ortalık karışmış fake isim diye birsürü şey yazmışlar sinirlerim bozuldu.alsanaalsanasmile
ayda yılda bişey kazandım canımı sıktılar.

neyse zaten msj geldi adresimi gönderdim.
sositososito

cnm linki bana yollar mısın?

ürün seçin demedimikafamçokkarıştı
yoooooooo

sğl cnm
o siteye bende üyeyim takip etmiyorum ama hiç çekilişde ismin çıktığında mail geldi mi??
geldiyse en azından öyle haberdar olurum
arkadaşa o hediyeler fikrimühim sitesinden geldi
üyeyiz banada gelcek bi kaç güneee
siteye gir içeriğini anlarsın cnm anlatıyorr

kızlar kusura bakmayın yeni gördüm tam ekliyecektim arkadaş eklemiş zaten.

bende hiç takip etmiyordum hatta 2 gün önce begenmekten vazgeçecektim iyiki geçmemişim.bugün tevafuk ismimi gördüm.kaydirigubbakcemile2

ben yorum yaptıktan sonra msj geldi facebooktan.
mutlaka dönüyorlardır.:lepi:

kollarım koptu 1.26 dk ya yapabilmişim bu fırınları kafalarına geçmesin alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…