Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
kızlar selam ben de aldım clinique maskara
elimde altı tane vardı atmıştım keşke saklasaydım. daha çok alırdım.

Facebook'ta leydi kozmetik sayfasını beğenin kızlar, çok yakın zamanda mini kampanyalar başlatıp hediye kazanma fırsatınız olacak yazıyor. Benden söylemesi yerimseniben

kızlar bu ne ya böyle süpermiş :)) hiç haberim yok benim böyle şeylerden sayenizde nutkum tutuldu bende şimdi bitmiş rimelimi boynere yada tekin acara götürcem artık bu topiğin takipcisiyim tasarruf diye buna derler kaydirigubbakcemile5 helal olsun walla kızlar..

Clinique ın kampanyası için götüreceğimiz rimelin markası fark etmiyor değil mi? Yoksa sadece Clinique mi götürebiliyoruz?

canım geçmişi okuduğum kadarıyla markanın hiç önemi yok hatta bi arkadaş 1 milyoncudan rimel alıp götürmüş ve değiştirmişler :)

kızlar gezenzi com die bi site var oraya üye olanlara 17 eylüldeki murat boz konserine bilet varmıs cep tele mobil bilet nosu gelecekmiş istanbul icin gecerli ilgilenenler baksın bi

bugun boynere gittim rimel değişimi için. kalmamış perşembe yada cuma gelır dedıler.
orda kutu vardı zaten yazıyordu eski rimelinizi getirin falan diye.. 3 tane var benım hepsini değiştirirmsinz dedim hayır 1 tane oluyor dedi. bende annemle falan giderim onlarda değiştirir kaydirigubbakcemile5

ne kurallar uyduruyorlar kendi kafalarından..alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…