Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bu clinique istanbul tel no: 0212 292 17 32

arayın şikayet edin kılçıklık edenleri.. ya yanlış biliyorlar ya da bu açgözlüler kendilerine alacaklar rimelleri. gg de satan var deneme boy clinique rimelleri, belki de böyle birileri yapıyor, olamaz mı? Çok üzgünüm çoook

kaç kişi gittik değiştirdik başka markalarla. oranın özelliği neymiş? :umursamaz:

cnm, herkese sadece bir tane.. yani bize böyle dediler. ama forumda biri yazmış, annemin, ablamın adına da bikaç tane değiştirdim diye.. bazı magazalar daha esnek davranıyor demekki..

cnm, herkese sadece bir tane.. yani bize böyle dediler. ama forumda biri yazmış, annemin, ablamın adına da bikaç tane değiştirdim diye.. bazı magazalar daha esnek davranıyor demekki..

Ben iki tane değiştirme yaptım biri benim adıma diğeri annemin adına..İstanbuldaki arkadaşlar, Beyoğlu Clinique mağazasına giderlerse daha kesin olur..
Bence o pürüzleri tekin acar ve sevil kozm.mağazaları yapıyor..

gıcık olanlara ben de douglas'ı ekliyim.. :umursamaz:

değişim yapacak arkadaşlar,ısrarcı olun..arasınlar cliniqueden öğrensin satıcı hatunlar..
illede clinique marka diye tuttururlarsa, gelen ürünler ellerinde kalıcak,ne yapacaklar acaba onları?:1ninca:

kızLar eski sayfaLara baktım ama buLamadım çok sayfa var,nivea ve diğer kozmetik numuneLerini nasıL aLcaz biLgi verirmisiniz..

değişim yapacak arkadaşlar,ısrarcı olun..arasınlar cliniqueden öğrensin satıcı hatunlar..
illede clinique marka diye tuttururlarsa, gelen ürünler ellerinde kalıcak,ne yapacaklar acaba onları?:1ninca:

kendileri alıp satıcak dağıtıcak kullanıcak tatlım.. ama bu eski rimel toplama olayı bun önüne geçmek içindir muhtemelen...

sağol canım. bende 3 tane kurumuş oriflame buldum. bakalım değştirirlersee..
inşallah değiştirirler bayanssulusmile

şuan itibariyle benim de 2 tane clinique im olduu :)) Önce boyner e gittim kadın kampanyası bitti onun dedi. Yalancıya bak!!!! aa öyle mi peki tamam dedim ben de, oysa biliyorum daha kampanyası bitmedi. Muhatap olamayacağım onunla. lmaz:Neyse sonra tekin Acar'a uğradım iki tane eski maskaram vardı, biri maviymiş hatta farkında diilim bende öle bişey olduğunun. Kıyamadım da vermeye kurumamış daha en azından bi kerecik daha süreyim dedim bugün çıkarken sürdüm.:kedi: Gittim ikisini de verdim. Bir beyaz bir de gri olan numuneliklerden aldım. Beyazı da gayet beğendim güzel ayrık ayrık yaptı kirpiklerimi. İki tane vermeme de birşey demediler demekki oluyor.

Bilemm denemedim onu. dur onu da öbür gözüme deneyeyim bir gözümde mavi eski rimelim, bir gözümde de beyaz clinique var şuanda kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…