Merhaba kızlar acaba bu clinique numunelerinin en iyisi hangisi, yani değişim için hangisini alayım beyazı grisi ve yeşil gibi renkli olanı var sanırım numunelik.
Bir soru daha :) mesela bende 3 tane kurumuş rimel var evde, üçünü de alsam yanıma üçünü birden değiştiriyorlar mı ki? Yoksa herkesin hakkı bir tane mi mesela?
Teşekürler uzza ben de bir deneyeyim bakayım eğer gidebilirsem
bana sadece clinique marka maskara ile değişim yapıyoruz dediler.Bu ne ya?Her yerde farklı galiba :S
cnm, herkese sadece bir tane.. yani bize böyle dediler. ama forumda biri yazmış, annemin, ablamın adına da bikaç tane değiştirdim diye.. bazı magazalar daha esnek davranıyor demekki..
Ben iki tane değiştirme yaptım biri benim adıma diğeri annemin adına..İstanbuldaki arkadaşlar, Beyoğlu Clinique mağazasına giderlerse daha kesin olur..
Bence o pürüzleri tekin acar ve sevil kozm.mağazaları yapıyor..
değişim yapacak arkadaşlar,ısrarcı olun..arasınlar cliniqueden öğrensin satıcı hatunlar..
illede clinique marka diye tuttururlarsa, gelen ürünler ellerinde kalıcak,ne yapacaklar acaba onları?:1ninca:
marka hiç farketmez tatlım.. yanımdaki arkadasın bitmiş rimeli yoktu, kullandığına da kıyamadı. gitti 1 milyoncudan rimel aldı onla değiştirdi. kaydirigubbakcemile3
ben loreal verdim. ikimiz de rimelleri aldık. markayla bişey değişmiyor yani. boshayallersmile
ya kızlarr benmi yanlış biliyorumm clinique nasıl okuyorsunuz.. bilmiyorumkismile
bildiğin klinik diye canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?