Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
HEDİYE PAKETİ İSTEYEBİLECEĞİNİZ SİTELER
1-www.bumas.com.tr
2-www.memisler.com.tr
3-www.filizgida.com
4-www.tat.com.tr
5-www.caykur.gov.tr
6-www.beslermakarna.com
7-www.beslersucuk.com
8-www.doguscay.com.tr
9-www.nestle.com.tr
10-www.obamakarna.comtr
11-www.piyale.com.tr
12-www.goymen.com.tr
13-www.olimermakarna.com
14-www.beslen.com.tr
15-www.danone.com.tr
16-www.sutas.com.tr
17-www.sevil.com.tr
18-www.sesu.com.tr
19-www.sarayholding.com.tr
20-www.sirmagrup.com
21-www.lipton.com
22-www.pinar.com.tr
23-www.yorukoglusut.com.tr

BAKIIIN NETTEN BULDUM :) ama daha denemedim...
Belesciler Buraya - Numune İsteyebileceğiniz Siteler bu siteden buldum kızlar şimdi deniyorum :) Kolay gelsin

Kampanya sonunda 2 kişinin 1 kg Taşköprü sarımsağı ve 1kg siyez bulgurundan oluşan hediye paketi kazanacağı kampanyamıza katılmak için yapmanız gereken şey ise çok kolay.
Hemen şimdi www.kastamonuciftligi.com sitesine ve http://www.facebook.com/group.php?gid=127176137329852 adresindeki facebook grubuna üye olarak Kastamonuciftliği.com üye adınızı ve Facebook sayfasındaki isminizi kastamonuciftligi@hergunkampanya.com adresine mail atın çekilişe katılın.

arkadaşlar netten bulduklarımı paylaşıyorum sizlerle

KadınlarArası her ay olduğu gibi bu ay da ilgiyle takip edeceğiiz hediyeler vermeye devam ediyor.

İşte sahiplerini bekleyen hediyeler:

* 10 Kişiye e-mail gönderim hizmeti

* 5 Kişiye heyecanla ve soluksuz okuyacakları polisiye roman

* 3 Kişiye yazdan etkilenen ciltlerini canlandırmak için oksijen kürlü cilt bakımı

Hepsi KadınlarArası üyeleri için. Acele edin şanslı üyelerden biri siz olun.

Login | Facebook
4 Adet Carte d'OR Patisserie Dondurmalı-Tatlısını buzluğunzda toplayın ,

Carte d'OR Patisserie Dondurmalı-Tatlısı kazanın

açıklamalar uygulamada , sanırım bir oyun

Hediyeli Test | Bizim Bahçe
Tatil Kitapları serimizden Temel Dini Bilgiler Yaprak Testi 1 ‘i interaktif olarak Hem İncelemeniz açısından Hemde Süre Sınırlamalı bu testten tam puanlama alacak en düşük süre sahibine Hediyemiz Olacaktır.Bu Tür Yarışmalar Aylık Olarak Sitemizde Güncellenecektir…
Yarışmaya Katılan Tüm Okurlarımıza Başarılar Dileriz…(Bu Test Deneme Amaçlıdır)

günaydın hanımlarrr geri sayflara baktım paylaşımlarınız için sğln inceleym bakalm

günaydınlar.. iyi haftalar..

günaydın kızlarrr

günaydın bayanlar iyi haftalar

şehir fırsatı facebook sayfasında oyunlar yapıyorlar kampanyayı paylaş hediye kazan gibi bonyfooddan hediye çeki kazandım :)))))):)

günaydınnnnnnnlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın kızlar.bayrama az kaldı.

günaydın hanımlarrr geri sayflara baktım paylaşımlarınız için sğln inceleym bakalm

hepinize günaydınlar hihoyyyt

ben de niveadan ümidi kesmiştim şu tahmin yarışması da dahil toplam 6-7 tane nivea kazanmıştım,ama bugüne kadar bir tane gelince demekki göndermiyorlar diye artık niveaya katılmamaya başlamıştım.bugün büroya bi geldim 3 tane paket nivea gelmilş.yani toplam 4 tane geldi buzamana kadar.bakalım kalan 3 tanesi gelecek mi:)

sürpriz hediyen çiçekler mi?
evet canım
günaydın bayanlar iyi haftalar

şehir fırsatı facebook sayfasında oyunlar yapıyorlar kampanyayı paylaş hediye kazan gibi bonyfooddan hediye çeki kazandım :)))))):)
tünaydııııııııııınn.ohhh ne güzel hayırlı olsun.
günaydın kızlar.bayrama az kaldı.
tünaydııııııııınn..
evet bayram gelsin bayram yapacağımkaydirigubbakcemile3zemuszemus

bi de kozmaderma dan mı ne mail geldi bi ankete katılmış ve 50 kişi arasına girmişim oyüzden skincode 3lü krem mi ne kazanmışım adresimi istediler.

kızlar bir haftadır fikrimühime üye olmaya çalışıyorum ama sürekli hata veriyor saçma sapan. üye olabilen varmı bu aralar??

Matraş Deri ‎16 Eylül'de gece saatler 12'yi göstermeden Matraş'a gelin! Vogue dergisinin düzenlediği bu modanın en büyük alışveriş partisindeyiz!

Yakışıklı prensimiz elinde bir ayakkabı teki ile İstinye Park'ta Sindirella'sını arayacak. Ayakkabı hangi prensesin ayağına uyarsa anında anında 30 TL nakit hediye çeki kazanacak.
Ayrıca mağazanın içine h...azırlayacağımız mini fotoğraf stüdyosunda Vogue dergisinin o ayki kapak tasarımı önünde dileyen ziyaretçilerimizin fotoğrafları çekilecek. İsteyenlerin fotoğrafları Matraş ve Vogue’un Facebook sayfasında yayınlanacak.

Fashion’s Night Out İstanbul, “16 Eylül Gecesi, Modanın En Büyük Alışveriş Partisi” sloganıyla yola çıktı. İstanbul’un üç önemli alışveriş bölgesinde, Bağdat Caddesi, İstinye Park ve Nişantaşı’nda mağazalar 24.00’e kadar açık kalacak. Hemen her mağaza geceye özel sürprizlerini tüketicilerle buluşturacak. Geceye tıpkı dünyadaki örneklerinde olduğu gibi tasarımcılar, ünlüler, modeller, moda editörleri ve sektörün önde gelenleri katılacak. İstanbullular ise gecenin çoşkusunu yaratacak.Devamını Gör
Vogue Fashion's Night Out @ Matraş Istinye Park
16 Eylül 2010 Perşembe, 18:00
Matraş, İstinye Park

Back