Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Hediyeli Test | Bizim Bahçe
Tatil Kitapları serimizden Temel Dini Bilgiler Yaprak Testi 1 ‘i interaktif olarak Hem İncelemeniz açısından Hemde Süre Sınırlamalı bu testten tam puanlama alacak en düşük süre sahibine Hediyemiz Olacaktır.Bu Tür Yarışmalar Aylık Olarak Sitemizde Güncellenecektir…
Yarışmaya Katılan Tüm Okurlarımıza Başarılar Dileriz…(Bu Test Deneme Amaçlıdır)

kızlar dün benimde sütaşlarım geldi çok şık kutusu buzlukları çok hoşuma gitii hihoyyyt

Günaydın kızlar.Kadir geceniz mübarek olsun..Seviyom çiçeğin çok güzel canım...
teşekkürler
a.s.Ne güzelmiş çiçeklerin..bol bol koklayasın..Bi de yanına eti browni ilave etseler fena olmazmış..yerimseniben

KAdir geceniz mübarek olsun..:Saruboceq:

sadece çiçek mi göndermişler? yok canımmmmm brownide vardır demeee :)

selam bayanlar iyi pazarlar hayırlı kandiller

hahah çok komikti canın brownimi çekti magrenta:D:D:D:roflol:aslm cnm snda ii kandiller:1hug:
he yaa bende baya şaşırdım
ama çiçekte güzel solacak diye kıyamıyorum şimdiden buruşmaya başladı.ohaoldumsmile

günaydın bayanlar iyi haftalar

şehir fırsatı facebook sayfasında oyunlar yapıyorlar kampanyayı paylaş hediye kazan gibi bonyfooddan hediye çeki kazandım :)))))):)

fotoraf1448.jpg
eşimin niveaları geldi çok minikler ama olsun ... gelmiyicek sanıp mail attım eşimi arıyıp 15 gün içinde gelir demişlerdi 2 gün önce gelmiş sanırım ben evde yoktum eşim almış ayrıca 2 tane kazanmıştı ama bir kere kazanınca heralde tek bir hediye yolluyorlar:)) hıh bide kokularına bayıldım traş köpüğü ve traş kolonyası tarzında bişiyler

Back