Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Canım Ülker Hero Baby'nin sayfasının alt sağ kısmında yeniliklerden haberdar olmak ister misiniz - üye olun diye bir link var. oraya tıkla. bilgilerini yazdıktan sonra adresime numune istiyorum kutucuğunu tıkla veeeee birkaç gün içerisinde numunen kapında olsun.

hero baby istedim ben..numune gönderir misiniz?dedim
ama hiç birşey gelmedi...sen de öyle mi istemiştin..

cevap üstte yazılı canım

banada dün geldi sutaş paketim
4 tane çikolatalı
4 tane çikolata-vanilyalı
2 tane çilekli
2 tane de muzlu vardı içinde
2 tane de çok güzel mavi buz kalıpları vardı kutuda
dolaba yapıştırmaya süs
bide 2 tane kitaçık ve mektup vardı.
valla sağolsun bu sütaş ağzımız tatlandı akşam :))

canım ne zaman kazandın ve ne zaman geldi .benimkiler hala yok piyasada yaa :sinifsinif:

Canım Ülker Hero Baby'nin sayfasının alt sağ kısmında yeniliklerden haberdar olmak ister misiniz - üye olun diye bir link var. oraya tıkla. bilgilerini yazdıktan sonra adresime numune istiyorum kutucuğunu tıkla veeeee birkaç gün içerisinde numunen kapında olsun.

sğl cnmm ya ilgilendiğin için bakım hemn

canım ne zaman kazandın ve ne zaman geldi .benimkiler hala yok piyasada yaa

ben ayın 23ünde katılmıştım galiba .. dün akşam üzeri yeni geldi bir paket. daha gelcek 2 paket var.onlarda gelir heralde bikaç güne kadar. sen ne zaman katılmıştn ? yeni katıldıysan hemen gelmez çünkü fotoğrafların onaylanma sırasına göre gönderiyolar. eğer sana göndericez diye mail attılarsa gelir mutlaka ..

ben ayın 23ünde katılmıştım galiba .. dün akşam üzeri yeni geldi bir paket. daha gelcek 2 paket var.onlarda gelir heralde bikaç güne kadar. sen ne zaman katılmıştn ? yeni katıldıysan hemen gelmez çünkü fotoğrafların onaylanma sırasına göre gönderiyolar. eğer sana göndericez diye mail attılarsa gelir mutlaka ..
ben de ayın ya 23ü ya 24'üydü sanırım katıldım. hala yok piyasada :(bilmiyorumkismile

fotoğrafım hemen onaylanmıştı:2:

HEDİYE PAKETİ İSTEYEBİLECEĞİNİZ SİTELER
1-www.bumas.com.tr
2-www.memisler.com.tr
3-www.filizgida.com
4-www.tat.com.tr
5-www.caykur.gov.tr
6-www.beslermakarna.com
7-www.beslersucuk.com
8-www.doguscay.com.tr
9-www.nestle.com.tr
10-www.obamakarna.comtr
11-www.piyale.com.tr
12-www.goymen.com.tr
13-www.olimermakarna.com
14-www.beslen.com.tr
15-www.danone.com.tr
16-www.sutas.com.tr
17-www.sevil.com.tr
18-www.sesu.com.tr
19-www.sarayholding.com.tr
20-www.sirmagrup.com
21-www.lipton.com
22-www.pinar.com.tr
23-www.yorukoglusut.com.tr

BAKIIIN NETTEN BULDUM :) ama daha denemedim...
Belesciler Buraya - Numune İsteyebileceğiniz Siteler bu siteden buldum kızlar şimdi deniyorum :) Kolay gelsin

Bende 23 ünde yollamıştım..o zaman eli kulağındadır..dışarıdayken gelmese bari kargo..

Bugün eve Yurtiçi Kargo gelmiş bulamamışlar bizi not bırakmışlar :D Eve gelir gelmez gittik tabi hemen.. 4 kutu Sütaş! 2 tanesi eşimin, 2 tanesi de benim adıma kaydirigubbakcemile3 Beyaz gıcırlı bi kutu, içinde 3 tane buzluk var :D 2 paket Sütaş Tatlımmm Tatlım, 4 paket Muzlu Tatlımmm, 4 paket Çilekli Tatlımmm :D Hepsine farklı çeşitlerde koymuşlar, mesela birisine 4 tane Çikolatalı, diğerine 2 Çikolatalı.. Karışık karışık koymuşlar :)) İçinde Sütaş ürünlerini tanıtan bi broşür(İsteyin,getirelim), Sütaş Tatlımmm'la Tatlı Bayramlar! isimli bi broşür ve bir mektup! :))

''Değerli Sütaş Dostu,

Sevgi, hosgörü ve paylaşma duygularının yoğun olarak hissedildiği bir Ramazan ayını daha yaşıyoruz.
Aileniz ve sevdiklerinizle birlikte oluşturduğunuz sevgi dolu iftar sofranızın fotoğrafıyla 35.yıl kampanyamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.
Biz de, Sütaş Tatlımmm çeşitleriyle bayram sofranıza yeni bir lezzet daha katmak istedik.
Sağlıklı, mutlu, neşeli bayramlar dileriz.
Afiyet olsun.'' => Mektupta yazanlar :)) opuyorumnanaktan

Fotoğraf makinemiz bozulduğu için takoz cep telefonumdan anca bu kadarını çekebildim, pek net değil ama yine de yükledim :D kaydirigubbakcemile3 Bide resmin üstünde KadınlarKulübü'nün amblemi var, gözükmüyor pek fazla ama idare edin :)) şakkıdı

Eklentiler

• $IMG_142904.jpg
    $IMG_142904.jpg
    9,1 KB · Görüntüleme: 21
yaa anlatın bakalım napcaz gelmesi içiiiin

Şimdik şööyle oluyor amirimm kaydirigubbakcemile3 Ailenle birlikte (en az 2 kişi olucak fotoda) Sütaş ürününün veya ürünlerinin bulunduğu sofranın resmini çekip www.sutas.com.tr'e gönderiyosun.. Sonraa 12 paket Tatlımmm adresine geliyoo! Ama elini çabuk tut, 5 Eylül son gün! zemuszemus

HEDİYE PAKETİ İSTEYEBİLECEĞİNİZ SİTELER
1-www.bumas.com.tr
2-www.memisler.com.tr
3-www.filizgida.com
4-www.tat.com.tr
5-www.caykur.gov.tr
6-www.beslermakarna.com
7-www.beslersucuk.com
8-www.doguscay.com.tr
9-www.nestle.com.tr
10-www.obamakarna.comtr
11-www.piyale.com.tr
12-www.goymen.com.tr
13-www.olimermakarna.com
14-www.beslen.com.tr
15-www.danone.com.tr
16-www.sutas.com.tr
17-www.sevil.com.tr
18-www.sesu.com.tr
19-www.sarayholding.com.tr
20-www.sirmagrup.com
21-www.lipton.com
22-www.pinar.com.tr
23-www.yorukoglusut.com.tr

BAKIIIN NETTEN BULDUM :) ama daha denemedim...
Belesciler Buraya - Numune İsteyebileceğiniz Siteler bu siteden buldum kızlar şimdi deniyorum :) Kolay gelsin

SAĞOL CANIM.opuyorumnanaktan
SEN DENEDİNMİ BUNLARI BİŞEYLER GÖNDERİYOLAR MI.

Back