Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
güle güle kullan cnm ne zaman kazanmıştın kaç dane geldi:D güzellermi istersen daha çok soru sorabilirim he:D:1::1rolleyes:

tabi ki sorabilirsin a.s

2 tane kazanmıştım birini 23ünde, birini24'ünde, ikisi de bugün geldi.
bi tane mini traş köpüğü var bir de traş sonrası losyon.
küçükler ama ikişer tane olunca babama hediye edebileceğim kadar olmuşlar alkisalkisalkis

bencede şeymacım herkes faydalansın 1 tane yeter :)
boshayallersmileevet cnmcım
tabi ki sorabilirsin a.s

2 tane kazanmıştım birini 23ünde, birini24'ünde, ikisi de bugün geldi.
bi tane mini traş köpüğü var bir de traş sonrası losyon.
küçükler ama ikişer tane olunca babama hediye edebileceğim kadar olmuşlar alkisalkisalkis

oh güle güle kullan cnm bnm :)a.s.

tatlım el kremi
çatlak önleyici krem
vücut losyonu (2 ad)
15 faktörlü güneş kremi
babek şampuanı
güzel bir kutuda geldi birde 4 tane kitapçık geldi ürünlerini tanıtan

güzel şeyler yollamışlar güle güle kullan canım..ama az önce de bir arkadaş saru kozmetikte numune kalmadığını yazmış :8 ben de yeni mail atmıştım gelmeyecek demek..boşuna merak etmişim

naptınız kızlar yahu:roflol: saruda numune bırakmamışsınız adam bana yoğun talepten dolayı elimizde numune kalmadı elimize gelince adresinize yollıyıcaz diye mail atmış bu bizim kızların işidir dedimm kaydirigubbakcemilebitirdiniz adamlar şok olmuşlardır ne talep v ar diyeea.s:roflol:

sen saru kozmetiğe mail i nezaman atmıştın canım yeni mi?

saru kozmetikten numunelerim geldi kızlar. yurtiçi kargoyla geldi ve kargo ücretide almadılar
güle güle kullanınn bende bi bkm ama btmiş sanıım
bencede şeymacım herkes faydalansın 1 tane yeter :)
aynn bende öyle düşünüorummm
dün yolladm haftaya gelr herhalde

yaa kızlar hero babyden isteyenler nerden istemişlerdi adres yazmıo iletişimden *?

naptınız kızlar yahu:roflol: saruda numune bırakmamışsınız adam bana yoğun talepten dolayı elimizde numune kalmadı elimize gelince adresinize yollıyıcaz diye mail atmış bu bizim kızların işidir dedimm kaydirigubbakcemilebitirdiniz adamlar şok olmuşlardır ne talep v ar diyeea.s:roflol:

bana da aynı mail geldi numuneler bitmiş :)
ellerine ulaşınca yollayacaklarmış :)

Back