nivealarım geldiiii :dance:
güle güle kullan cnm ne zaman kazanmıştın kaç dane geldigüzellermi istersen daha çok soru sorabilirim he :1rolleyes:
boshayallersmileevet cnmcımbencede şeymacım herkes faydalansın 1 tane yeter :)
tabi ki sorabilirsin a.s
2 tane kazanmıştım birini 23ünde, birini24'ünde, ikisi de bugün geldi.
bi tane mini traş köpüğü var bir de traş sonrası losyon.
küçükler ama ikişer tane olunca babama hediye edebileceğim kadar olmuşlar alkisalkisalkis
saru kozmetikten numunelerim geldi kızlar. yurtiçi kargoyla geldi ve kargo ücretide almadılar
ürünler nasıl canım?az mı adet bakımından neler göndermişler?
tatlım el kremi
çatlak önleyici krem
vücut losyonu (2 ad)
15 faktörlü güneş kremi
babek şampuanı
güzel bir kutuda geldi birde 4 tane kitapçık geldi ürünlerini tanıtan
tatlım el kremi
çatlak önleyici krem
vücut losyonu (2 ad)
15 faktörlü güneş kremi
babek şampuanı
güzel bir kutuda geldi birde 4 tane kitapçık geldi ürünlerini tanıtan
naptınız kızlar yahu:roflol: saruda numune bırakmamışsınız adam bana yoğun talepten dolayı elimizde numune kalmadı elimize gelince adresinize yollıyıcaz diye mail atmış bu bizim kızların işidir dedimm kaydirigubbakcemilebitirdiniz adamlar şok olmuşlardır ne talep v ar diyeea.s:roflol:
canım sana göndereceklerine dair mail atmışlar mıydı?
yok tatlım hiçbişey atmadılar hatta ne zman göndermşim ben sauya falan dedim elime aldığımda 2 hafta falan oldu mail atalı
sen saru kozmetiğe mail i nezaman atmıştın canım yeni mi?
1 hafta olmuştur heralde cnm tamda emin değilim yani akannehir
benim de ancak okadar oldu ama mail falan atmadılar bana..sana cevap mail i bugün geldiyse bana da olumsuz bir mail her an gelebilir demektir canım
güle güle kullanınn bende bi bkm ama btmiş sanıımsaru kozmetikten numunelerim geldi kızlar. yurtiçi kargoyla geldi ve kargo ücretide almadılar
aynn bende öyle düşünüorummmbencede şeymacım herkes faydalansın 1 tane yeter :)
cnm she nin resmmi sitesine gir iletişim bölümünde mail adresi var onaaa numune istiyorum diye mail at
naptınız kızlar yahu:roflol: saruda numune bırakmamışsınız adam bana yoğun talepten dolayı elimizde numune kalmadı elimize gelince adresinize yollıyıcaz diye mail atmış bu bizim kızların işidir dedimm kaydirigubbakcemilebitirdiniz adamlar şok olmuşlardır ne talep v ar diyeea.s:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?