merhaba arkadaslar sütaşa dun annem adına katıldım kabul edıldı bugun kedı adıma katıldım farklı bır urunle farklı bı resım olmasına ragmen benımkını kabul etmedıler bende ıleısımden yazdım sız aynı adrsmı yoksa hepsıne farklı adrslermı verıyosunuz lutfen bılgı verın bana.....
merhaba arkadaslar sütaşa dun annem adına katıldım kabul edıldı bugun kedı adıma katıldım farklı bır urunle farklı bı resım olmasına ragmen benımkını kabul etmedıler bende ıleısımden yazdım sız aynı adrsmı yoksa hepsıne farklı adrslermı verıyosunuz lutfen bılgı verın bana.....
bende bugün kazanmışım niveadan salladım tutmuş valla dünde bi maçla gitmiştim iddaa oynar gibi hissettim kendimi sanki 11kutu etti niveam kocam bayram etcek buay
beğendim canım başarılar umarım kazanırsın
beğendim canım.
inşallah kazanırsın...
bencede boshayallersmile nıvea ve sütaş dönüp durruyor kaydirigubbakcemile bu arada doğadan çay gelen arkadaşmz kargo ücreti ödednmii
Eti Browni.
Gelecek Durumun karşısında seni mutlu edecek cevabı yaz ,paylaş.
Beymen Home ve Beymen Clubtan 3000 TL lik hediye çeki kazan
.kadinlarianlamakzordiyorlar.com
kızlar doğacıdan numune istemiştim mail atmışlar bugün numune göndermiyoruz ama 3.50 kargo bedelini kabul ederseniz sadece krem 2-3gr lık numune ve 3 mendil yollayabiliriz diye..sizce kargo üzretini kabul edip isteyim mi,değer mi??kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?