Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
merhaba arkadaslar sütaşa dun annem adına katıldım kabul edıldı bugun kedı adıma katıldım farklı bır urunle farklı bı resım olmasına ragmen benımkını kabul etmedıler bende ıleısımden yazdım sız aynı adrsmı yoksa hepsıne farklı adrslermı verıyosunuz lutfen bılgı verın bana.....

belki aynı mail adresi olduğu için kabul edilmemiştir.

canım 1 üyelk hesabından sadece 1 fotoğraf kabul ediolar,katılım şartlarında yazıo
başka bir üyelik açıp ordan yollasaydın keşke:kedi:

bende bugün kazanmışım niveadan salladım tutmuş valla dünde bi maçla gitmiştim iddaa oynar gibi hissettim kendimi sanki 11kutu etti niveam kocam bayram etcek buay

bir hafta olucak yarın gelmedi nivea eğer 2-3 gün daha gelmezse arıycam

günaydınlar... iyi haftalar...
arkadaşlar yeni birşeyler yokmu aynı şeyler üzerinde dönüyoruz...
biraz araştıralımm..

bencede boshayallersmile nıvea ve sütaş dönüp durruyor kaydirigubbakcemile bu arada doğadan çay gelen arkadaşmz kargo ücreti ödednmii

Bu kutlu günde, Büyük Zaferi bize yaşatan Büyük Lider Mustafa Kemal Atatürk,
silah arkadaşları ve bu Türk direnişinde savaşan gazi ve
şehitlerimizi en derin sevgi ve saygıyla anıyoruz. 30 Ağustos Zafer Bayramınız Kutlu Olsun..NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE........
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan turkbayragi turkbayragi turkbayragi

Eti Browni.
Gelecek Durumun karşısında seni mutlu edecek cevabı yaz ,paylaş.
Beymen Home ve Beymen Clubtan 3000 TL lik hediye çeki kazan

.kadinlarianlamakzordiyorlar.com

Kızlar dondurmalı blogdan hediye kazanan varmı??????????? Ben kazandım ama iletişime geçmediler nasıl oluyor ..Bilen varsa bir zahmet yazarmı?????????

Eti Browni.
Gelecek Durumun karşısında seni mutlu edecek cevabı yaz ,paylaş.
Beymen Home ve Beymen Clubtan 3000 TL lik hediye çeki kazan

.kadinlarianlamakzordiyorlar.com

katıldım ama o kadar destekçiyi nerden bulacağım poffff

kızlar doğacıdan numune istemiştim mail atmışlar bugün numune göndermiyoruz ama 3.50 kargo bedelini kabul ederseniz sadece krem 2-3gr lık numune ve 3 mendil yollayabiliriz diye..sizce kargo üzretini kabul edip isteyim mi,değer mi??kafamçokkarıştı

Bana bayağı bi kayısı çekirdeği yağı kremi ve ıslak mendil geldi, memnun kaldın mı dersen kaldım ama 3.5 TL'nin üzerine biraz daha para katarsan büyük boyutta Kayısı Çekirdeği Kremi satın alabilirsin, benim fikrim boşuna para ödeme çünkü değmez. Tabi yine de sen bilirsin :umursamaz:

bencede kçücük bişi zaten bi kullanıosun bitio benim koztab mıdır nedir gelenler gibi 6 7 numune gelmiş 3 buçuk lira para ödedim paranın derdindemiyim hayır numune parasız olur para verillmesi komik bence:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…