- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
günaydınlar
günaydın rendeciğim nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar
günaydın bayanlarrrr :))))
bende o kadar nivea kazandım 3 tane geldi yuh diyorum göndermicekelrse yapmasınlar ama hiç arayıpda uğraşamam ufacık şeyler için :)
ne zman kazandın peki tatlım yani ne kadar sürdü gelmesi ?
Valla canım 8inde kazandım toplam 7 tane sadece 3 tane geldi bi 10 günü buldu hatta geçti
kızlarr benimde ikinci nıveam şimdi geldi eşimin adına katılmıştım![]()
sağol canım küçük bir tane traş köpüğü bir tanede losyonhihoyyytgözün aydın canım peki ne göndermişler bilmiyorumkismile
sağol canım küçük bir tane traş köpüğü bir tanede losyonhihoyyyt
arkadaşlar aranıza yeni katıldım.denemekbedava.coma'A üye olmayı düşünüyorum.üye olup problemlerle karşılaşanlar oldumu.
yok canım üyelikte sorun olmuyor tüm hepsini doldur yeter yerimseniben
spedsdy sana numune geldi mi hiç.sitede kargo ücreti yoktur diyor.sonra numunelerden pahalı kargo ücreti ödemeyelim.:sm_confused:
denemekbedavadan bana ürün geldi kızlar kargo ücreti falan istemiyolar sayfayı takip edip eklenen ürünlere yorumları yapın anket olursa ona katılın sonra bekleyin şans tutarsa geliyo ama göndercekleri zamanda hiç bilgi vermiyolar yani ürün göndercez falan diye mail gelmiyo bana öyle oldu en azından bi baktım denemekbedavadan gelmiş çok şaşrmıştım denedikten sonrada yorum yazmayı unutmayın ama yoksa devamı gelmiyomuş.