Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
çok komik ama nivea skorları doğru bilmişim kazanmışımguclubacismile 3 skorda nasıl doğru atılıpta tutturulur ya :kedi:eşim ne ballı kazandırdım yinede ne zman geliyo şu ürünlerin yüzünü bi göremedik sengözlerimebaksanab

arkadalar link veremıyorum ama keyiflihediye.coma bakın bi.ordaki ürünlerden birisini seçip fotografın yanındakı paylaş tuşuyla paylaşıp profılınızde yayınladıktan sonra facebook.com/profile.php?id=100001159242550 msj atıyosunuz çok çok ürünler verıyolarlar.29 agustos 5 eylül arası
ödüller 1 kişiye Dondurma sünger
1 kişiye çaycı denizaltı
1 kişiye ısınan adam mumluk hediye isteyene özel msjla link atabılırım burda atamıyorum hata verıyolar

Ben bu Sütaş Ramazan kampanyası için tüm aile adına istedim valla :D Bizim adrese 4 tane gelicek, eşimin adına 2, kendi adıma da 2 tane fotoğraf gönderdim :)) Annemlere-babamlara, eşimin ailesine, kardeşlerime :)) Kısacası tüm sülaleye gönderdim :)) Ürünler gelince fotoğrafını çekip siteye yüklerim ;) Bu arada karşı komşumuza gelmiş, soğutucu kutu içinde felan :)) Gayet güzel yani, ona 12 adet Çikolatalı yollamışlar, ben hepsinden karışık yolluyolar sanıyodum :/ Belki de herkese farklı yolluyolardır :)) Ayrıca kızlar; Nivea'dan ürün kazanıp da adresine gelmeyen varsa sessiz kalmayıp Nivea Danışma hattını arasınlar, biz de 5 tane kazandık ama 3'ü geldi sadece, aradık bu sabah. Özürler havada uçuştu resmen :D Gecikmeden dolayı özürlerini, ve en kısa zamanda göndereceklerini söylediler :))

bende skorları doğru tahmin etmişim, ama adım yok, kazanamamışım:sinifsinif:..o kadan da bilmişim halbusem.:1ninca:.

Back