benimde bi tane 8inden 1 tane 10unda kaldı gelmediniveayı ben 8inde kazandım hala gelmedi.sinir oldum yaw...
kızlar eşimede çıkmış niveadan ayın 17 sinde ne zaman gelicek acaba
Login | Facebook işte özgecimmmm bu benimkiii
Login | Facebook
arkadaşlar oylarınızı bekliyorum...hiç umudum yok kazanmaya amamafoldumben...geçen avonda iki facemle sizi desteklemiştim ama karşılıgını bulamadım.
genelde bütün link veren arkadaşları oyluyorum ama beni destekleyen yok...bende bundan sonra oy kullanmayacagım...gerçekten çok alındım.:2::1shok:
saol canım nasıl olayım aynen devam hediye numune peşinde koşuyoz heheheiyi magrentacım sen nasılsın bakalım ne zaman gelicek
kızlar bu avonda kaç oy olması gerekiyor 10 olsa yeterlimi
Login | Facebook
arkadaşlar oylarınızı bekliyorum...hiç umudum yok kazanmaya amamafoldumben...geçen avonda iki facemle sizi desteklemiştim ama karşılıgını bulamadım.
genelde bütün link veren arkadaşları oyluyorum ama beni destekleyen yok...bende bundan sonra oy kullanmayacagım...gerçekten çok alındım.:2::1shok:
benimde bi tane 8inden 1 tane 10unda kaldı gelmedi
sevtapcım günaydın naber sen katılmaya devam et gelir mutlaka ya da gelmez :)))) benim 8inden gelmedi bi kısmı da geldi anlamadım :)
Ben verdim canım 6 oldun hatta dur biraz daha yardım edeyim sana :))))) üzülme olabilir böyle şeylerboshayallersmile
seviyom86 hadi hayırlı olsun 10 oldun :))))))))) bak dediğin gibi olmayabiliomuş başka hesabım kalmadı bütün oyları kullandım :)))))
bol şans sevtapcım tanıdığın herkese söle eşinin dostunun kimin maili varsa avonn sayfasını beğendilerse önceden oy vermeden önce beğenmekten vazgeç desinler oy versinler sonra yoksa oy verilmiyor :) benimde oyum gitti kalsa sanada verirdimbu arada kendine oy vermeyi denesene geçen sefer veriliyorduboshayallersmile
saru kozmetik bana cevap bile vermedi ya =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?