http://apps.facebook.com/pqkampanyalar/ref/1.2.3609/100001223772941/pb?ref=mf
bilmiyorumkismile
oyalrınızı bekliorum kızlar:)
kızlaaarr ilk defa bi yarışmaya katıldım hevesimi kursagımda bırakmayın bi yardım edin hadi kaydirigubbakcemile5 10 oy gerekiyo oylarmısınızzz a.s.a.s.
apps.facebook.com/pqkampanyalar/campaign/1.2/sort/friends
kopyalayıp yapıştırın adres cubugunuza olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
Yanlış yeri kopyalamışın canım malesef çıkmıyorsun
Ntvspora girince sol tafara kalıo o senin karşına çıkar zatenniveanın linkini verir misiniz bayanlar ntvspor da bulamıorum
ben kopyalayıp yapıştırınca acılıyodu halbuki canım ama tüh niye öyle oldu acaba bilmiyorumkismile
Ntvspora girince sol tafara kalıo o senin karşına çıkar zaten
arkadaşlarımın beğendikleri çıkıyor sende dene istersen
geçti canım zahmet olmazsa geriye dön bak bu ne acele :)))))daikinden flash bellek için ne yapıyoruz... geçti mi?
canım evet ben kendimi gösterebilmek icin öyle yapmak durumundaydım ama oy verilebiliyo ordan da kuzenime yaptırdım kaydirigubbakcemile3 bidaha denermisin canım rica etsem? oy ver de sen direk sonra ad soyad email fln isticek gönder de sonra oy ver de begen butonu gelcek begendikten sonra tekrar oy ver olmuştuuuurrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ha canımcım ama avonun sayfasını zaten begenmişsen olmuyo sanırm oy verilmiyo :gitme::gitme:
geçti canım zahmet olmazsa geriye dön bak bu ne acele :)))))
canım deneyim ama sen çıkmıyorsun ki orda boş avona üye olsanda beğenmekten vazgeçip tekrar beğenilebilir
niveadan eşimde kazanmış 17 ağustosta dün geldi çok minikler ama ilk defa böyle bi hediye kazandık yinede güzel bişey sorucam bu denemek bedava.com üye olup onlar bize ürün gönderiyorla bizde onları deneyip yorummu yazıyoruz üye olanlar yardım edermisiniz bende üye olucamda ilk defa gördüm siteyi
Niveadan hediyelerimiz geldi eşim ve kendi adıma katılmıştım ikimizde kazanmıştık,bugün ulaştı.paketten çıkarttım mis gibi kokuyorlar..çok şirin ambalajı var,hediyelerde minik fakat onlarda çok şirin.niveaya teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?