Makyaj Ürünleri Bedava Makyaj ürünleri (Numune)

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Maşallahhh..........güle güle kullan....

saol canım kullanıyorum kullanıyorum kalanını stokluyorum :))) çok takip ediyorum bu konuları emek vererek kazandım hepsini :)))))) yılmak yok :) ayşeovacım

fikrimühime,denedimbiliyoruma,denemekbedavaya üye olun derim

emeklerin boşa çıkmasın...

benimkiler 3-4 numunem geldi..onun için bana beleşçi diyorlar...bi de senin aldıklarını söyliyim de görsünler...

yılmak yok ama :):) şu lipton robotu canımdan bezdirdi beni...en sonunda hoşçakal diyip kapattım..

hahaha söylede yuh desinler işim icabı bütün gün pc başındayım burayı takip ediyorum oyunları takip ediyorum dediğim sitelere üyeyim ve bu 4-5 yılı geçti eh uzamanlaştım artık ben kazanayım tabeee :) normalde hiç şanslı biri değilimdir loto oynasam 1 rakam bile çıkmaz o derece şansızım ama bu konularda takipteyim şansımda var sanırım

aaa birde paletteden saç boyası kazanmıştım teyzemin adına oda ona gitti

kızlarr nıvea ya eşinizin adıylamı form doldurdunuz ben kendi adım ve adresimle doldurdum yanlışmı yaptım aceppeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

magrenta stres yapmamak elde degılkı tokatlıyım ev yok koca sehırde altını ustune getırdık dolasmadıgımız emlakcı kalmadı polıs asker tayınlerı durdugu ıcın evler bosalmamıs tokatsporlu bı sporcu anlasmayı fes edıp evı bosaltmıs emlakcıda kontorat duruyo adam bıze evı verıyo ondan sonra futbolcu anlasıp belkı gerı doner dıyo zaman azaldı esyalarım gelecek tul perde halı ortada yok gelde stres yapma sacıma gelınce cok uzuldum sonucta evı tuttuk ama ben benden gıttım dualarınızı esırgemeyın.....

allah yardımcınız olsun canım tatlı telaşlarınız olsun inşallah biraz iyi düşünüp canını sıkmamaya çalış kolay deil ama stres sıkıntıda iyi diil napıcan herşey hallolur sıkma canını

bu arada bende kazandıklarımı yazıyım avondan 2 bayan 1 erkek parfumu 4 tane ruj 1 goz kalemı,ospadan bıoxcınden deracıneden krem numunelerı,herobabyden numune,bebek bezlerı,zeytınyaglı bı urunun cılt numunelerı,kayısılı form çayı,1 adet fıncan,glade 4 tane oda parfumu,adını unuttum bı fırmadan kadın erkek unısex 15 tane tester parfum geldı,mılupaya uye oldum ordan nıveanın ındırım cekı ve nıvea ıslak mendıl,emsanda oyun oynadım 2 tane mutfak onlugu geldı bu bebekle ılgılı olanları bebegı olan arkadaslarıma verdım ama Magrentaya hak verıyorum ınsanın gozune ne kadar cok gelıyo ama hepsı emek ve zaman su avondan kazandıklarımın basında verdıgım emegı ve zamanı ben bılıyorum elifimin hakkını yıyemem oda yardımcı oldu bana yanı emek ve zaman harcamak sart.....

oh ohhhhhhhhhhhh maşallah diyimde nazar değmesin iyide kargo ücretini yazmamışsın cnm eyvahedigeldismile

canlarumm iyi öğlenler hepinize bu oyunlardan nasıl kazanılıyor biri anlatabilirmi acaba

kızlar 2 adet nivea ve daikinden kazandıgım flash bellek geldi bugun ugurlu günümmmm:):):):):):)

adaşım şu bellek hangi kargo ile geldi acebaaa? benimki ne zaman gelirkineee

avonu merak edenler bi ara güzellik perisi oyunu vardı facede rujlar parfümler ojeler ordandı geçti gitti sonra lotus kremide kampanyaydı o da bitti bi tane daha yaptılar onu bilmiyorum onun haricinde başka yolu yok izleyişn görün :)

fa vardı bi ara kızlar falarıda kazandık ama kimse yazmamış şimdi aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…