ooooooo baya var bende yazsammmmm roman olur valla son gelenleri yazayım bende :))))
güle güle kullan
ben de şöyle bir baktım bişi anlamadım yahuuuu
saoll canım cevaplar için :)))
bende son gelenlerden başlayım
en son haribonun yarışmasından haribo kazandım
daikinden özel tasarım flash bellek
avondan lotus saç bakım seti şampuan,saç kremi,ve lotus krem
cosmoturkten oriflame parfüm
avon oyunundan spotlight mı neydi parfüm deodorant ve kremi
nivea traj seti hediye ettim abime ve sevgilime :))))
avonun oyunundan 4-5 tane ruj 2 parfüm 2 oje
qspadan 6 tüp numune
elseve onarıcı bakım saç kremi ve şampuanı
doğacıdan kayısılı krem 20 tane falan sanırım 4-5 tanede yüz temizleme mendili
bileklikli mouse pad denedimbiliyorumdan :)
denemek bedavadan fairy deterjan
exir meyve sebze temizleyici,colgate diş macunu bir çok kez,selva makarna bir çok kez,eker sütlü tatlı,algida dondurma ,kitap puanlarımla aldım bunlar fikrimühimden
aa bide en son facede romanın yarışmasından hediye çeki kazandım henüz harcamadım
bunları hatırladımbayanssulusmile
bunlar hatırladıklarım işyerinde ve evde bana beleşçi diyorlar çok şanslısın diyorlar bende araba çıksın bırakıcam diyorum :)
saol canım kullanıyorum kullanıyorum kalanını stokluyorum :))) çok takip ediyorum bu konuları emek vererek kazandım hepsini :)))))) yılmak yok :) ayşeovacım
fikrimühime,denedimbiliyoruma,denemekbedavaya üye olun derim
emeklerin boşa çıkmasın...
benimkiler 3-4 numunem geldi..onun için bana beleşçi diyorlar...bi de senin aldıklarını söyliyim de görsünler...
yılmak yok ama :):) şu lipton robotu canımdan bezdirdi beni...en sonunda hoşçakal diyip kapattım..
kızlarr nıvea ya eşinizin adıylamı form doldurdunuz ben kendi adım ve adresimle doldurdum yanlışmı yaptım aceppeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
teşekkürler canım a.s.ben eşim ve kendi adıma dolduruyorum hep..ona çıktı 2 kere..bana bişey yok:)
filizim nasıl oluyo ya.pek anlamadım...
yarım saattir bu robotla konuşuyorum..daha bişey yok...
magrenta stres yapmamak elde degılkı tokatlıyım ev yok koca sehırde altını ustune getırdık dolasmadıgımız emlakcı kalmadı polıs asker tayınlerı durdugu ıcın evler bosalmamıs tokatsporlu bı sporcu anlasmayı fes edıp evı bosaltmıs emlakcıda kontorat duruyo adam bıze evı verıyo ondan sonra futbolcu anlasıp belkı gerı doner dıyo zaman azaldı esyalarım gelecek tul perde halı ortada yok gelde stres yapma sacıma gelınce cok uzuldum sonucta evı tuttuk ama ben benden gıttım dualarınızı esırgemeyın.....
bu arada bende kazandıklarımı yazıyım avondan 2 bayan 1 erkek parfumu 4 tane ruj 1 goz kalemı,ospadan bıoxcınden deracıneden krem numunelerı,herobabyden numune,bebek bezlerı,zeytınyaglı bı urunun cılt numunelerı,kayısılı form çayı,1 adet fıncan,glade 4 tane oda parfumu,adını unuttum bı fırmadan kadın erkek unısex 15 tane tester parfum geldı,mılupaya uye oldum ordan nıveanın ındırım cekı ve nıvea ıslak mendıl,emsanda oyun oynadım 2 tane mutfak onlugu geldı bu bebekle ılgılı olanları bebegı olan arkadaslarıma verdım ama Magrentaya hak verıyorum ınsanın gozune ne kadar cok gelıyo ama hepsı emek ve zaman su avondan kazandıklarımın basında verdıgım emegı ve zamanı ben bılıyorum elifimin hakkını yıyemem oda yardımcı oldu bana yanı emek ve zaman harcamak sart.....
kızlar 2 adet nivea ve daikinden kazandıgım flash bellek geldi bugun ugurlu günümmmm:):):):):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?