valla bende bilmiyorum canım ya.
heryere üye olmuştum orayada üye olmuşum demekki...
ilk 50 kişiye veriyorlarmış...bende şaşırdım...
cnm bana da gelmişti öyle bi mail. ben taşınıyorum maişl attım dün bugün gene cvp yazmışlar hediyeyi eylül gibi yollıycaklarmış ben de sadece üye olmuştum çok sevindim yahu;:)
evet millet 2 kilo şey için sahte hesap açmış yahuu hiç gerek yok ki böyle şeylere anlamıyorum insanları :)Canım orada sahtekarlarda vardı.
Onları eleyince normal insanlar kalmıştır..
o sebeple kazanmışsındır
Tebrik ederim 2 kilo haribo ye ye bitmez kaydirigubbakcemile3
gönderim canım adresi ver yarısını şu adrese gönderin deyim ben :)))ben esım ve kuzenlerını cekmıstım ,toplamda uc kısılerdı :)
minimix yiyorlardı :)
bende kazanamamısım kız magrenta ver bı kılosunu
arkadaslar harıbodan bana oy verenlerınız olmus hoş kazanamamısım ama hakkınızı helal edın bana oy verenlere ben gerı donus yapamadım 16 ekımde hayırlısıyla evlenecegım ev arayısına gırıdık evı tuttuk emlakcıyla anlastık anahtarı aldık sorun cıktı sıkıntıdan valla sacım beyazladı yanı yanlıs anlamayın lutfen elım degmedı uzuntuden.....bıde bu nıveanın ne yazıkkı ben sonuclarını goremıyorum bakanlar nasıl goruyor bende sadece bos bır lıste cıkıyor ısım yazıyorum sayfa aynı kalıyor....
Hadi Kaynatalım
Arkadaşının mailini verip arkadaını onaylatan her 10. Kişiye Defne Koz tarafindan Lipton icin özel tasarlanan çay bardağı hediye
kızlar herkes bugune kadar kazandıgı numuneleri hediyeleri yazsın yeni gelen arkadaslara bilgi olsun onlarda istesin herkes kazansınnn ben baslıyorum DERACİN BİODERM BİOXİN 20 TANE, DOGACI 20 KREM 4 MAKYAJ MENDİLİ .QSPA 6 TÜP NUMUNE. KOZLAB10TANE NUMUNE, FAİRY ORJİNAL BOY PANTENE 5TANE KREM, HERO BABY ORGANŞK MAMA TOZ MAMA BİSKÜVİ. GLADE 2TANE ODA SPREYİ NUMUNE.KNORR6TANE CORBA 2 TANE TAVUK HARCI .DR OETKER ZERDE,DENEMEKBEDAVADAN ORJİNAL BOY THERAMED DİŞ MACUNU OB TAMPON DOGADAN KAYISILI CAY 20 Lİ NİVEADAN 2 SET SÜTAŞ YOLDA İŞTE BUKADARRRRR.....
ooooooo baya var bende yazsammmmm roman olur valla son gelenleri yazayım bende :))))kızlar herkes bugune kadar kazandıgı numuneleri hediyeleri yazsın yeni gelen arkadaslara bilgi olsun onlarda istesin herkes kazansınnn ben baslıyorum DERACİN BİODERM BİOXİN 20 TANE, DOGACI 20 KREM 4 MAKYAJ MENDİLİ .QSPA 6 TÜP NUMUNE. KOZLAB10TANE NUMUNE, FAİRY ORJİNAL BOY PANTENE 5TANE KREM, HERO BABY ORGANŞK MAMA TOZ MAMA BİSKÜVİ. GLADE 2TANE ODA SPREYİ NUMUNE.KNORR6TANE CORBA 2 TANE TAVUK HARCI .DR OETKER ZERDE,DENEMEKBEDAVADAN ORJİNAL BOY THERAMED DİŞ MACUNU OB TAMPON DOGADAN KAYISILI CAY 20 Lİ NİVEADAN 2 SET SÜTAŞ YOLDA İŞTE BUKADARRRRR.....
ben de şöyle bir baktım bişi anlamadım yahuuuuyarım saattir bu robotla konuşuyorum..daha bişey yok...
nivea
24.08.2010***
işte bugünün cevapları arkadaşlar...
1) b
2) c
3) b
4) b Bol şanslar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?